2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar gunaydin herkese..Ben de cok sık idrara cikiyorum sabaha kadar uyuyamiyorum bu yuzden..Bir de karin agrisi ve kaburga agrisi yasiyorum.Kasilmalar da var.Hepsi bu haftalarda normal kabul ediliyormus.Sayisina ve siddetine gore tabi.Doktorum bana kaburga agrisi icin bol su icmemi,oturur vaziyette cok kalmamami soylemisti.

Allah razi olsun canim zor bi geceydi benim icin yalanci sancilardi sanirim yada bebek asagida oldugu icin oldu tecrubesiz oldugum icin neyin ne oldugunu anlayamiyorum
Yalabcı sancı işte bacım o bendede oldu adet sancısı gibi sancı yaptı dikkatli olmak gerek dakikaları düzenliyse Doğum sancısıdır

Evet canım eşimle katılıyorum ben. Bu eşli bir kurs. Ama yalnız katılınabilecek seçenekler de var. Benim eşim de katılmak istedi. Daha iyi oluyor. O da doğum başladığında ne yapabileceğini öğreniyor. Hemen panik yapmaması için iyi oluyor.

Veririz kiloları valla hiç sıkıntk değil. Bir de bence bundan sonra biz değil bebek alacak kiloları gibime geliyor, yani umarım öyle olur.

Rekor bende o zaman son iki ayda 14 kilo almıştım.
Son iki ayda mı 14 kiloyu aldın? Toplamda kaç kilo oluyor?

kızlar 5kilo aldım ben çok mutluyum inşallah almam daha oğlumda 20 kilo almışsın kızımda 10 bunda az aldım
Aman ne güzel ya, maşallah

bundan aldık cnm
Ay ne tatlıymış

Evet evet geçen gün doktoa gittiğimde ilk gebelikteki izlem kagidini inceledim cidden 32. Haftada 70 kilo 40. haftada 84 kiloymusum
59 ile hamile kalmıştım

Ben de internette son ikii ayda anne kilo almaz bebek alır diye okumuştum. Aman dikkat. Çok güzel alınıyor. İlk bebekte bende ödem de çok oldu ama tabii hepsi ödem değildi. 9 ayda 69a kadar düşebildim. Sonra oğlum alerji oldu. Stresle 64 oldum. Ve 11 aylıkken diyet yaptım bir ay alerji kaynaklı. Stresle birleşince oğlumun doğum gününde 54 ,kiloydum.
Sonra 60'a çıkıp sabitlendim.

Yaşayarak görücem bakalım son 2 ayım kaç kilo alıcam bakalım

Ben diyeti bıraktığım anda kilo almaya başlıyorum bu hafta bir kiloyu geçti tekrar diyete döneceğim

Kızlar 29haftalik hamileyim çarpıntım var ve bu aralar gittikçe sıklaşıyor bu normal mi anlamış değilim aldığım nefes bana yetmiyor sanki

Hanimlar merhaba bugun muayenem vardi, 1550 gr olmus minigim hala yuzunu goremedik kuzucugumun..
Bana bi yardm etseniz, vitamin eksigim var vucudumda, bana pregnacore, osteocore ve omegaroyal yazdi doktr cok tutuyor fiyat olarak , sizin kullandginiz vitaminlerin ve omega 3 un adini yazar msniz

Maşallah kuzucuğa ne vitamin eksikmiş canım epey yazmış çünkü.ben d vitamini efa mom( balık yağı) birde demir hapı ve magnezyum kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…