- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Baya karışmış seninki. Valla benim doktor dedi gelişim farklı olabilir biraz geri biraz önde olabilir bunları dert etme dedi.Ben ikili test günü alamadım devletten ilk gebeliğim tecrübesizim biraz tıp fakültesine gittim orda vermediler randevu devlete gidim dedim baktım direk ikili teste almicaklar güzel ilgilenmicekler özele gittim benimde toplamda 100 tl ye geldi iyice herşeyini anlattıda biraz doktor tuhaf eşimin yanında hayatımlı canımlı konuştu eşim uyuz oldu bide bu cinsiyet olayı ilkte koz ikinci erkek çok saçma ben siz çok emin konuştunuz diye ben tekrar sordum boşuna adapte olmim dedim kıza benzettim ama pipide çıkabilir ordan dedi :))) eşime söyledim oda şaşırdı o ne saçmalık niye o kadar emin konuştu yani arada bide 3 gün var bacım 2 hafta olsa yine anlarım bir doktor bulaydım Allah’ın izniyle
Bence sen iyice araştır sağlam bi doktora düzenli git. Ben daha başka yere hiç gitmedim.
Cinsiyeti genelde kesin söylemiyorlarmış 16 hafta dolana kdr. Ona bişey diyemeyiz doktor çekinmiştir belki