- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 29
Bende fıtık başlangıcı vardı hamilelik ve normal Doğum ile iyice artmıştı. Tam antepte tedavi olacaktımki hamile kaldım. Az ayakta durayım inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum.
Ayy sen 23 mu oldun 1 hafta sonra 6 aya giriş yapacaksın
Kayınvalidem alacak zaten kuZum ilk baştan söylemişti ilk alışverişini ben alacam diye
Kayınpederimde dolapını yaptırıyor
Babam da beşik yatak uyku seti filan alacak
Ben işi bıraktığım için çok zorlanır hepsini yapamazdık
O yüzden eşim de gidelim biraz bişeyler alın diyor
Kalanları da biz alırız diyor
aynen kuuzm bakacağım artık amaaaaann1 ayda yeter
Yeterki versin rapor
Sagol kuzumm insallah hepsi saglikla giyerler insanin ici gidiyo zaten nasil guzel seyler var oglumda alisveris yaparken gozum hep kiz kiyafetlerine gidiyodu simdi doya doya alicam insallahHayırlı güzel haberlerle geleceksin
İçini refah tut Allah ın izniyle
Sonra başlarsın
Aslında bende kasım ayının sonunda kontrol var onu bekleyecektim Aralık - ocak alışverişi gezer gezer yaparız diyordum ama minicik başlamış oldum
Allah ım bütün bebişlerin sağlıkla gelip giymelerini nasip etsin inşallah
Bide 23 kasım kara cuma indirimi olacak ona da bakabilirsin
İnşallah kuZum doya doya alıp zevkle giydirmeyi nasip etsin Allah ımSagol kuzumm insallah hepsi saglikla giyerler insanin ici gidiyo zaten nasil guzel seyler var oglumda alisveris yaparken gozum hep kiz kiyafetlerine gidiyodu simdi doya doya alicam insallah
Git diyorsun yani gideyim bari hem moral olur bana da aklım dağılırbırak alsınlar
gidin gidin ağırlaşmadan almak lazım.
Hayırlısı ile zaman geçse de gelselerevettttt
üstelik günümle uyumlu benim doğum tarihim.
neyse o gidiyor.
senin haftan ve doğum tarihi netleşti mi şimdi?
Canım doktorum bana bir kaç isim verdi ben daha yaptırmadım ama tepecikte yaptırmayı düşünüyorum. Diğerleri biraz maliyetli geldi bana. Liste yanımda değil atarım sana doktor isimleriniArkadaşlar ayrıntılı ultrasonu İzmirde perinatoloji uzmanına yaptıran var mı
Doktor arayışındayım yardımcı olursanız çok memnun olurum
Git diyorsun yani gideyim bari hem moral olur bana da aklım dağılır
Bu damar çentikleşmesi ister istemez beni üzüyor çünkü
Kucuk bir besiginiz varmış. Dogduktan sonra bakarsin sallanmayi seven bir cocuk mu ya da sallamak istiyor musun? Park yatakta kızım cok uyuyamamisti çünkü dönerken haşır huşur sesler çıkıyordu. Beşik desen 6 aydan sonra yatirmak tehlikeli tutunarak ayaga ne zaman kalkar ne zaman düşer belli değil. Her seyin elsi yonu de var arti yonu de.dediklerinizi hep dikkatte alıyorum galiba vazgeçeceğim büyüyen Beşikten kullanışlı olmadığın söyleniyor
Eşimde park yatağı sana kolaylık olur içine koyar
Yemek filan yaparsın diyor
Bildiğinden değil oda öyle duymuş işte
Hem beşik hem park alalım diyor
Bebeğim kim dedi 38 diye ..benim sezeryan olması gerekiyordu...doktor suyun azalmaz sancın olmazsa zamanını bekleyelim dedi ..40.haftada aldılar doğuma.. yani içinde durması daha iyi demişti sankiHayırlısı ile zaman geçse de gelseler
kuZum benim Doğum tarihim şubat sonu olacak inşallah
Sezeryan olursa bide 38 haftada yapılıyormuş galiba
O zaman da işte şubatın 3 haftası olur herhalde
Doktor tarih oynar bu haftalar kafaya takma dedi
Alsancakta Cenk Gezere yaptirdim gecen hafta. Nakit 450TL kartla 500TLArkadaşlar ayrıntılı ultrasonu İzmirde perinatoloji uzmanına yaptıran var mı
Doktor arayışındayım yardımcı olursanız çok memnun olurum
canım geçmiş olsun sıkıntı olmamıştır karnının üzerine düşmemişsin şükür Allah koruyor cidden.yarın doktora gideceksin için tam rahat eder canım Allah kazadan beladan korusun hepimizi .Ya kizlae sabah sabah basima neler geldi anneme kahvaltiya gidiyorum sokakta karsimdan buldof yavrusu kopek koşa koşa bana geliyor ben bi bagirdim kovalamaya calistim kacarken bi dusmemmi dizlerimin ve elimin ustune karnim degmedi ama butun moralim bozuldu insallah birsey olmamistir esimde yok yarin zaten dr a gidecektim ay hala soktayim napsam ben
Benim esim carsambaya kadar gorevde
Carsamba ilk ayrintilim var beraber gidicez ins
Bi sonraki haftada tekrar ayrintilim var
Cok korkuyorum ins bisey cikmaz
İnsan görüp denk gelince almak istiyor
Hani böyle özellikle onun için alışverişe gitmek değilde
Gezerken gördün beğenip alınmalı diye düşünüyorum
8 aydan ağırlaşıp yerimizden kalkabilir miyiz acaba
Senle benim göbek maşalllah önden gidiyor
Kızlar beşik konusunda bir yardım edin
Nasıl alacağız
Büyüyen beşik alacaktık ama büyüdüğü zaman dar oluyormuş filan
Normal Beşik mi alalım
Sallanma özelliği iyi oluyor mu
Bide park yatak kullanan oldu mu
Canimm cok sevindim babaninda boyle mutlu olmasina torun bambaska diyolar ya zaten emin ol babana cok iyi gelicektirBabam görmüş dayanamamış almış
Allah ım ya ne güzel şeyler nasıl bir mutluluktur bu şükürler olsun Allah ıma
Babam annemden sonra ilk defa böyle heyecanlı güzel bakıyor hayatta
Çok memnun olurum canımCanım doktorum bana bir kaç isim verdi ben daha yaptırmadım ama tepecikte yaptırmayı düşünüyorum. Diğerleri biraz maliyetli geldi bana. Liste yanımda değil atarım sana doktor isimlerini
Prof mu canımAlsancakta Cenk Gezere yaptirdim gecen hafta. Nakit 450TL kartla 500TL
Çok güzeller güle güle giysin... baban içinde çok sevindim hayatarkadaşının yerini tutmaz hiçbir sevgi ama torun sevgisi de bambaşkaymış tabiiBabam görmüş dayanamamış almış
Allah ım ya ne güzel şeyler nasıl bir mutluluktur bu şükürler olsun Allah ıma
Babam annemden sonra ilk defa böyle heyecanlı güzel bakıyor hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?