2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende fıtık başlangıcı vardı hamilelik ve normal Doğum ile iyice artmıştı. Tam antepte tedavi olacaktımki hamile kaldım. Az ayakta durayım inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum.

vende ayniyim ya ufacik biseyde belim agriyor ama dogumada cok bisey kalmadi biraz daha dayanicaz artik bebislerimiz saglikla gelsinler yeterki

bırak alsınlar
gidin gidin ağırlaşmadan almak lazım.

Sagol kuzumm insallah hepsi saglikla giyerler insanin ici gidiyo zaten nasil guzel seyler var oglumda alisveris yaparken gozum hep kiz kiyafetlerine gidiyodu simdi doya doya alicam insallah

evettttt
üstelik günümle uyumlu benim doğum tarihim.
neyse o gidiyor.
senin haftan ve doğum tarihi netleşti mi şimdi?
Hayırlısı ile zaman geçse de gelseler
kuZum benim Doğum tarihim şubat sonu olacak inşallah
Sezeryan olursa bide 38 haftada yapılıyormuş galiba
O zaman da işte şubatın 3 haftası olur herhalde
Doktor tarih oynar bu haftalar kafaya takma dedi

Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonu İzmirde perinatoloji uzmanına yaptıran var mı
Doktor arayışındayım yardımcı olursanız çok memnun olurum

Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonu İzmirde perinatoloji uzmanına yaptıran var mı
Doktor arayışındayım yardımcı olursanız çok memnun olurum
Canım doktorum bana bir kaç isim verdi ben daha yaptırmadım ama tepecikte yaptırmayı düşünüyorum. Diğerleri biraz maliyetli geldi bana. Liste yanımda değil atarım sana doktor isimlerini

Kucuk bir besiginiz varmış. Dogduktan sonra bakarsin sallanmayi seven bir cocuk mu ya da sallamak istiyor musun? Park yatakta kızım cok uyuyamamisti çünkü dönerken haşır huşur sesler çıkıyordu. Beşik desen 6 aydan sonra yatirmak tehlikeli tutunarak ayaga ne zaman kalkar ne zaman düşer belli değil. Her seyin elsi yonu de var arti yonu de.

Bebeğim kim d
Bebeğim kim dedi 38 diye ..benim sezeryan olması gerekiyordu...doktor suyun azalmaz sancın olmazsa zamanını bekleyelim dedi ..40.haftada aldılar doğuma.. yani içinde durması daha iyi demişti sanki

canım geçmiş olsun sıkıntı olmamıştır karnının üzerine düşmemişsin şükür Allah koruyor cidden.yarın doktora gideceksin için tam rahat eder canım Allah kazadan beladan korusun hepimizi .

Benim esim carsambaya kadar gorevde
Carsamba ilk ayrintilim var beraber gidicez ins
Bi sonraki haftada tekrar ayrintilim var
Cok korkuyorum ins bisey cikmaz

Hayirlisiyla cok guzel haberlerle donuceksin canim. Benim kalbimden oyle geciyor.

Bence de arada gezerken gorup begenip almak daha guzel. Diger turlu bulamayabiliyorsun begendigin gibi, stresli oluyoru,agirlasiyorsun falan zor geliyor. Yavas yavas artik almak lazim.

Ben ikeanin gulliver miydi neydi o besigini aldim ilk kizimda. 3.5 yasinda hala onda uyuyor, ikinci kademesinde ayaga kalkip dusme ihtimali yok. Park yatak hem cok saglikli degil bebegin omurilik sagligi icin hem de ses yapiyor cogusu. Ahsap besikler daha şık ve daha kullanisli benim icin. Buyuyen besik de kimse memnhn degil cevremde kullanan.
Benim de ilk kizimdan sepet besik aklimda kalmisti. Onlardan almayi dusunuyorum ilk uc ay icin. Sonra ablasina yatak alicaz zaten onun besigine geciririm migimi de.
Sallanma isi icin de ben saglikli bulmuyorum, alistirmayim kolayima gelmesin diye de sallanan besik almadim. Sonra sabahlara kadar sallamak zorunda kalanlari biliyorum, cok cok zor. E bebekten ana kucagi olarak nuna leaf almistik biz, sallanma ozelligi var ama salinim seklinde bebek sagligi icin en uygun sallanma sekliymis. 65 kiloya kadar da tasiyor cok kullanisli ve şık. Buyudukce de kullanabiliyor, bir kere ittiriyosun kendisi 5 dk kadar bebegin agirligiyla salinimina devam ediyor. Onu bile pek sallamadim ben gerci ama evin her yerinde kullandim parasinin hakkini verdim yani.

Babam görmüş dayanamamış almış
Allah ım ya ne güzel şeyler nasıl bir mutluluktur bu şükürler olsun Allah ıma
Babam annemden sonra ilk defa böyle heyecanlı güzel bakıyor hayatta

Eklentiler

• DB5FF0BA-8396-4AB3-A41B-98C5CCE7DC88.webp
    27 KB · Görüntüleme: 75
  • E30316EC-AFCD-476C-B9E1-AA998C2F7800.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 73
Canimm cok sevindim babaninda boyle mutlu olmasina torun bambaska diyolar ya zaten emin ol babana cok iyi gelicektir

Canım doktorum bana bir kaç isim verdi ben daha yaptırmadım ama tepecikte yaptırmayı düşünüyorum. Diğerleri biraz maliyetli geldi bana. Liste yanımda değil atarım sana doktor isimlerini
Çok memnun olurum canım
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım
Tepecikte yaptırmak için sevk almak mı gerekiyor devletten bilgin var mı
Alsancakta Cenk Gezere yaptirdim gecen hafta. Nakit 450TL kartla 500TL
Prof mu canım
Fiyatlar almış başını gitmiş
İlgisi nasıldı ne kadar sürdü aşşa yukarı muayenesi

Çok güzeller güle güle giysin... baban içinde çok sevindim hayatarkadaşının yerini tutmaz hiçbir sevgi ama torun sevgisi de bambaşkaymış tabii daha mutlu günleriniz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…