Ödeme yapın diyolla kuzumAman onlar surekli sokak sokak gezmiyo arada ask mektubu ayiriyolar
Giz-Piraye ac oku en cok mektup yollayani ne yazmis cok merak ettim
Yok kuzum ya onun doğuma gittiği kilodan fazlayım ben şuan-Piraye sen böyle hareketli olursan Doğuma kadar
Aslıhan doğan gibi gidersin Doğuma
O ne fizikti ya 9 aylıkken bile
Ya hahahhaahhahahhahahKarnima bakiyorum dedinde senin ilk dogumun olucakya dogum sonrasi bi bosluk oluyo varya surekli karnina bakiyosun bir anda inmis oluyor.
Oglumu dogum yaptigim gece uyumusum.Gece bi uyandim elim karnimdz anam noldu bebegim nerde dedim bi bagirdim annemde sus kiz hemsireler bisey var sanacak bebe uyuyo yat uyu dedi tabi uyku gelir mi bidaaaa
Evet öyle çok yazı okudumBazı bebekler 6-7 aylık tutup kalkabiliyor ya da emekliyor o zaman bırakıp hiçbir iş yapamıyorsun. O yüzden de rahat. Benim kızçem 11 aylık emeklediği için hiç sıkıntı yaşamadım o konuda. Ama yeğenlerim 7 8 aylık tırmanmaya çalışıyorlardı. Beşik o zaman tehlikeli oluyor.
Canım karnının üzerine düşmemişsin. Bir şey olmamıştır Allah’ın izniyle. Stres yapma. Karnına bir şey olmamıpYa kizlae sabah sabah basima neler geldi anneme kahvaltiya gidiyorum sokakta karsimdan buldof yavrusu kopek koşa koşa bana geliyor ben bi bagirdim kovalamaya calistim kacarken bi dusmemmi dizlerimin ve elimin ustune karnim degmedi ama butun moralim bozuldu insallah birsey olmamistir esimde yok yarin zaten dr a gidecektim ay hala soktayim napsam ben
Sen postacı olsan kimsenin özeli gizlisi kalmazdı valla
Al kuZum al doktora anlat haliniYa canım benimhormonlarım fena zaten deme böyle şeyler ağlarım bakalım bi 10 günlük rapor alırım belki kuzum sonrasına bakacağım
Sepet beşiğin varsa hiç acele etme. 3 ay çok rahat onu kullanırsın.Evet öyle çok yazı okudum
Bide bizim küçük sepet beşiğimiz var
Orda 3/5 ay yatırırız diye tahmin ediyorum büyümesine bağlı
Acele etmesem mi beşik için Doğum zamanı bile alsam olur dimi
Heyet düzenler mi bilmiyorum canım konuşacağım bakalım. Aman ne sıkıntı bizim bu iş. Yıldım vallaAl kuZum al doktora anlat halini
Verir mutlaka
Kasık ağrılarından da bahset verir bence
Son kontorolde doktor bana dedi işi unutalım diye
Sagol cnm yok sadece dizlerim ve avuclarim siyrilmis cok sukur gobegim yere carpmadi bebiste hareket etti ama hala o korkuyu atamadim ustumden kopek bana degdimi degmedimi onu dusunuyorum ay şoka girdim heralde o an unuttum nasil dustugumuSevda_S canım hiç korkma.. karnına canını acıtacak sert bir darbe almadıysan hiçbişeycik olmaz Allahın izniyle.. doktorum bebeğe bişey olması için canının çooook yanması lazım dedi. öle kolay kolay bişey olmaz sonucta suyun içinde ve bizim kaç katman dokularımız derimiz var üstünde..
Heyet raporu alsan 8 hafta izin veriyorlar baya rahat edersin CanımHeyet düzenler mi bilmiyorum canım konuşacağım bakalım. Aman ne sıkıntı bizim bu iş. Yıldım valla
Böyle bir beşik geldi bize bana 3 ay odamda yatırmaya yetse yeterSepet beşiğin varsa hiç acele etme. 3 ay çok rahat onu kullanırsın.
bana 30 günlük veriyor canım doktorum. hafta vermiyorHeyet raporu alsan 8 hafta izin veriyorlar baya rahat edersin Canım
Sonra da zaten duruma göre bakarsın
Yeter canım. Benimki bundan biraz büyüktü 6 ay yatırdım. Dönmeye başlayınca dar gelmişti. Ama 3 ay kullanışlı olur bu beşik.Böyle bir beşik geldi bize bana 3 ay odamda yatırmaya yetse yeter
Hahahahs gelecekte ben :))Karnima bakiyorum dedinde senin ilk dogumun olucakya dogum sonrasi bi bosluk oluyo varya surekli karnina bakiyosun bir anda inmis oluyor.
Oglumu dogum yaptigim gece uyumusum.Gece bi uyandim elim karnimdz anam noldu bebegim nerde dedim bi bagirdim annemde sus kiz hemsireler bisey var sanacak bebe uyuyo yat uyu dedi tabi uyku gelir mi bidaaaa
Ben eski Türk filmi sandım :)Çizgi film kız bu niye ağlıyorsun ki?
Geçmiş olsun canımYa kizlae sabah sabah basima neler geldi anneme kahvaltiya gidiyorum sokakta karsimdan buldof yavrusu kopek koşa koşa bana geliyor ben bi bagirdim kovalamaya calistim kacarken bi dusmemmi dizlerimin ve elimin ustune karnim degmedi ama butun moralim bozuldu insallah birsey olmamistir esimde yok yarin zaten dr a gidecektim ay hala soktayim napsam ben
Aynen canım vallaİnsan görüp denk gelince almak istiyor
Hani böyle özellikle onun için alışverişe gitmek değilde
Gezerken gördün beğenip alınmalı diye düşünüyorum
8 aydan ağırlaşıp yerimizden kalkabilir miyiz acaba
Senle benim göbek maşalllah önden gidiyor
Baya güzel kabullendi kadınBaşkasından Örnek ver kuZum
Kadında fizik olsa ne olur
Yaşadıkları nedir ya
Bende her gece rüyam da yemek görüyorumBende sürekli yemek görüyorum yaa sanırsın aç bırakarak eziyet ediyorlar
Evet bende öyle düşünüyorum ikna etmeye çalışacağımNurbal27 canım aslında bebek eşyası dizmek de kolay bir iş değil. İlk çocukta biraz külfetli de. Doğduktan sonra zaten bez mama dr masrafı oluyor. Bebe arabası ve puseti, küveti,kovası,beşiği, banyo çantası, tarağı, fırçası, çikolatası,şekeri,kıyafetleri, biberon, emzik, önlük...vb. Derken bir sürü masraf tutuyor aslında. Bir de son aylar öyle çıkıp rahat rahat dolaşıp bakarmıyorsun da. Sen eşini ikna et yavaştan başlayın bence. Erkekler bebek eşyalarının fiyatlarından pek haberdar değiller.
Bizim göbeğimiz çoktu kilo olmadık ya o yüzden göze batmıyor benceHahahahs gelecekte ben :))
Ben eski Türk filmi sandım :)
Geçmiş olsun canım
Bişey olmamıştır inşallah
Aynen canım valla
Bekleyeyim biraz daha
Benim göbeğe daha bazıları küçük diyor biliyon mu :)
1 ayda yeterbana 30 günlük veriyor canım doktorum. hafta vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?