- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Allah ın izniyle ilaç gibi gelecek ailemizeCanimm cok sevindim babaninda boyle mutlu olmasina torun bambaska diyolar ya zaten emin ol babana cok iyi gelicektir
Sagol Cnm esimle babam eve gelince korkuttu dr a gidin diye bizde gittik acile cok sukur birsey yok kipir kipir oglusum aslinda hissediyorum ama plesentadan ayrilma durumu olabiloyormus korktuk gittik cok sukur birsey olmadi.canım geçmiş olsun sıkıntı olmamıştır karnının üzerine düşmemişsin şükür Allah koruyor cidden.yarın doktora gideceksin için tam rahat eder canım Allah kazadan beladan korusun hepimizi .
Amin Canım Allah razı olsunÇok güzeller güle güle giysin... baban içinde çok sevindim hayatarkadaşının yerini tutmaz hiçbir sevgi ama torun sevgisi de bambaşkaymış tabiidaha mutlu günleriniz olur inşallah
Amam da aman sağlıcakla giysin Pera hanım.benimde bir kuz bir erkek olucak nasipse.kıza ayşe melis düşünüyoruz ama erkek için ism ne olabilir.göktürk metehan kutay sencer diyorum eşim beğenmiyor.böyle isim düşünüyorum sonra korkuyorum birşey olursa çok üzülürüm diye....Babam görmüş dayanamamış almış
Allah ım ya ne güzel şeyler nasıl bir mutluluktur bu şükürler olsun Allah ıma
Babam annemden sonra ilk defa böyle heyecanlı güzel bakıyor hayatta
Allah korusun kuZummAmam da aman sağlıcakla giysin Pera hanım.benimde bir kuz bir erkek olucak nasipse.kıza ayşe melis düşünüyoruz ama erkek için ism ne olabilir.göktürk metehan kutay sencer diyorum eşim beğenmiyor.böyle isim düşünüyorum sonra korkuyorum birşey olursa çok üzülürüm diye....
Doçent. 1 saat 10 dk falan sürdü. Kibar saygılı bir adam. Ben memnun kaldım.Çok memnun olurum canım
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım
Tepecikte yaptırmak için sevk almak mı gerekiyor devletten bilgin var mı
Prof mu canım
Fiyatlar almış başını gitmiş
İlgisi nasıldı ne kadar sürdü aşşa yukarı muayenesi
Hmmm iyi taktik verdin dunur ben benim prensese soyleyim o oyle yapsin kayinvalidesinekuzum git işte alınacakları da kayınvalideye kitle
Cok duygulandim cnm insallah cok daha mutlu gunler yasar babanda.Allah ın izniyle ilaç gibi gelecek ailemize
Allah ım bütün bebişlerimizi korusun sağlıkla getirsin inşallah
Güle güle giysinBabam görmüş dayanamamış almış
Daha doğmadan onlar herkes onlara hazırlık yapıp bekliyorCok duygulandim cnm insallah cok daha mutlu gunler yasar babanda.
İnan bu bebis bizim aileyede ilac gibi herkesin nesesi degisti
Allah korusun tüm bebişlerimiziSagol Cnm esimle babam eve gelince korkuttu dr a gidin diye bizde gittik acile cok sukur birsey yok kipir kipir oglusum aslinda hissediyorum ama plesentadan ayrilma durumu olabiloyormus korktuk gittik cok sukur birsey olmadi.
Kizlar dr dediki kopek isirmasi ve gobegin ustune dusulmesi buyuk risk dikkat edin sizlerde asi vuruluyormus ama asida risk dedi heryer kopek kayniyor adana da napalim ki
Canım İnan hiç bilmiyorum Salı günü gideceğiz. Eşimin arkadaşı var onun aracılığıyla gidecez ne randevu aldık ne başka bir şey. Haberdar ederim seniÇok memnun olurum canım
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım
Tepecikte yaptırmak için sevk almak mı gerekiyor devletten bilgin var mı
Prof mu canım
Fiyatlar almış başını gitmiş
İlgisi nasıldı ne kadar sürdü aşşa yukarı muayenesi
Yaa güzel günlerde giysin prensesBabam görmüş dayanamamış almış
İnşallah Canım benim Allah razı olsunYaa güzel günlerde giysin prenses
Bunuda not aldım çok sağol bilgilendirme içinDoçent. 1 saat 10 dk falan sürdü. Kibar saygılı bir adam. Ben memnun kaldım.
Haberini bekliyor olucam canımCanım İnan hiç bilmiyorum Salı günü gideceğiz. Eşimin arkadaşı var onun aracılığıyla gidecez ne randevu aldık ne başka bir şey. Haberdar ederim seni
Aynen cnm gecen de kardesim diyorki senin gobegi gorunce gorkemi gormus gibi oluyorum gormeyince ozluyorum. Babam kardesim bugun korktular direkt gobegime bakiyorlar gidin dr a diyorlar vallahi pirenses gibiyim simdi dogunca yuzume bakmazlar gorkemde gorkemDaha doğmadan onlar herkes onlara hazırlık yapıp bekliyor
Minnacık bebişler herkesi parmağımda oynatıyor
Babam diyor ki ben annende hiç anlamadım bilmedim hamileliğini şimdi sende herşeyi yaşıyorum diyor
Sağlıkla gelsinler yeter Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?