- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Başkasından Örnek ver kuZum-Piraye sen böyle hareketli olursan Doğuma kadar
Aslıhan doğan gibi gidersin Doğuma
O ne fizikti ya 9 aylıkken bile
Bende sürekli yemek görüyorum yaa sanırsın aç bırakarak eziyet ediyorlarBilinç altına işliyor bazı düşündüklerimiz yada konuştuklarımız
Ben neler görüyorum rüyam da bi anlatsam deli dersin
Mesela bu gece adile naşit ile Allah rahmet eylesin
Ceza evinde bir koğuşa temizlik yapmaya gittik
Karnıma bakıyorum yerinde mi diye falan
Canım büyüyen beşik alma bence normal sallanan bir beşik. Park yatak kullananlar da çok kullanışlı olduğunu söylüyor. Onların da sallanma özelliği varmış. Mesela benim kızım hiç sallanmadı. Bebek arabasını eve alıyorduk. Onda sürüyorduk uyuyordu. Aslında senin için neyin tam kullanışlı olduğunu bebeciğinin huyu belirliyor.Kızlar beşik konusunda bir yardım edin
Nasıl alacağız
Büyüyen beşik alacaktık ama büyüdüğü zaman dar oluyormuş filan
Normal Beşik mi alalım
Sallanma özelliği iyi oluyor mu
Bide park yatak kullanan oldu mu
Kızlarr Sobe den kızçenin ilk kıyafetini aldım
Bende inanıyorum kayınvalidemim gazına geldim valla
Kayınvalidem haftaya Cumartesi Eminönü gidelim diyor
Eşimde gelin ben sizi götüreceğim yeri biliyorum dedi
Eşim o taraflarda çalışıyor
Bilemedim ki ne yapsam :)
İyiyim cnm ama butun moralim bozuk o kadar esirgiyoruz su basima gelene bak ne kadsr dikkat etsende gelip seni buluyor boyle seyler o an resmen beynimden silinmis nasil dustum anlamiyorum koşmadim hizli yurumeye calistim o ara mi ne ofSakin ol canım. Çok korkmuşsun. Ben sen olsam korkudan ölürdüm. Bebeğe bir şey olmamıştır. Ondan endişe etme bence. Kendin iyi misin?
Kızlar beşik konusunda bir yardım edin
Nasıl alacağız
Büyüyen beşik alacaktık ama büyüdüğü zaman dar oluyormuş filan
Normal Beşik mi alalım
Sallanma özelliği iyi oluyor mu
Bide park yatak kullanan oldu mu
Ben de köpekten çok korkuyorum. Görünce sakin olmak gerekliymiş onu da başaramıyorum. Başa gelecek varmış de bozma moralini.İyiyim cnm ama butun moralim bozuk o kadar esirgiyoruz su basima gelene bak ne kadsr dikkat etsende gelip seni buluyor boyle seyler o an resmen beynimden silinmis nasil dustum anlamiyorum koşmadim hizli yurumeye calistim o ara mi ne of
Oluyor böyle şeyler takma kafana daha çok ağırlaşmadığımızdan unutuyoruz bazen hamileliği :)) bebeğede birşey olmaz korkma o hepimizden daha iyi korunuyor suyunun içindeİyiyim cnm ama butun moralim bozuk o kadar esirgiyoruz su basima gelene bak ne kadsr dikkat etsende gelip seni buluyor boyle seyler o an resmen beynimden silinmis nasil dustum anlamiyorum koşmadim hizli yurumeye calistim o ara mi ne of
Kanka olacaklar ya onlarda bir Örnek giyecekler inşallahbende aynısının mavi davşanlı olanını aldım
Ayy sen 23 mu oldun 1 hafta sonra 6 aya giriş yapacaksınbu arada benim yeni haftamdan herkese günaydın.
şaka maka büyütüyoruz hanımlar.
Allah a şükürler olsun.
dediklerinizi hep dikkatte alıyorum galiba vazgeçeceğim büyüyen Beşikten kullanışlı olmadığın söyleniyorCanım büyüyen beşik alma bence normal sallanan bir beşik. Park yatak kullananlar da çok kullanışlı olduğunu söylüyor. Onların da sallanma özelliği varmış. Mesela benim kızım hiç sallanmadı. Bebek arabasını eve alıyorduk. Onda sürüyorduk uyuyordu. Aslında senin için neyin tam kullanışlı olduğunu bebeciğinin huyu belirliyor.
Ya canım benimGünaydın Cancan keşke sen uyuyabilsen
Zaten hafta içi yoruluyorsun
İnanır mısın rüyamda seni gördüm
İşte merdiven çıkıp yürüyorsun diye hep aklımdasın
Dün market gezdik eşimle öyle yoruldum ki ayaklarım ağrıdı
Dedim ki Piraye nasıl dayanıyor
Öyle düşündüm ya rüyamda seni gördüm :))
Nasıl oldu ben de anlamadım
Canım yiyordum da dün çok kötü oldum ben. Yataktan sadece tuvalete gitmek için çıktım. Midem o kadar kötüydü ki. Yiyemedim pek bir şey. Karnım küçücük kalmıştı. Sabah kahvaltı yaptım amaGünaydın canım
Artık kendini zorlamalısın canım
Bende yiyemiyorum İnan
Bulantı bastırmasa bazen açlık aklıma bile gelmiyor
Ama zorlamaya başladım kendimi
Bebeğim zayıf olur korkusu var bende
Annem de tembihleyip duruyor bişeyler yememi
Gece 11 de pekmez yoğurt yedirdi bana :)
Bazı bebekler 6-7 aylık tutup kalkabiliyor ya da emekliyor o zaman bırakıp hiçbir iş yapamıyorsun. O yüzden de rahat. Benim kızçem 11 aylık emeklediği için hiç sıkıntı yaşamadım o konuda. Ama yeğenlerim 7 8 aylık tırmanmaya çalışıyorlardı. Beşik o zaman tehlikeli oluyor.dediklerinizi hep dikkatte alıyorum galiba vazgeçeceğim büyüyen Beşikten kullanışlı olmadığın söyleniyor
Eşimde park yatağı sana kolaylık olur içine koyar
Yemek filan yaparsın diyor
Bildiğinden değil oda öyle duymuş işte
Hem beşik hem park alalım diyor
Kayınvalidem alacak zaten kuZum ilk baştan söylemişti ilk alışverişini ben alacam diyekuzum git işte alınacakları da kayınvalideye kitle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?