2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sürekli yemek görüyorum yaa sanırsın aç bırakarak eziyet ediyorlar

Kızlar beşik konusunda bir yardım edin
Nasıl alacağız
Büyüyen beşik alacaktık ama büyüdüğü zaman dar oluyormuş filan
Normal Beşik mi alalım
Sallanma özelliği iyi oluyor mu
Bide park yatak kullanan oldu mu

Canım büyüyen beşik alma bence normal sallanan bir beşik. Park yatak kullananlar da çok kullanışlı olduğunu söylüyor. Onların da sallanma özelliği varmış. Mesela benim kızım hiç sallanmadı. Bebek arabasını eve alıyorduk. Onda sürüyorduk uyuyordu. Aslında senin için neyin tam kullanışlı olduğunu bebeciğinin huyu belirliyor.

Sakin ol canım. Çok korkmuşsun. Ben sen olsam korkudan ölürdüm. Bebeğe bir şey olmamıştır. Ondan endişe etme bence. Kendin iyi misin?
İyiyim cnm ama butun moralim bozuk o kadar esirgiyoruz su basima gelene bak ne kadsr dikkat etsende gelip seni buluyor boyle seyler o an resmen beynimden silinmis nasil dustum anlamiyorum koşmadim hizli yurumeye calistim o ara mi ne of

ben ikeadan normal beşik alacağım.
2 yaşına kadar kullanır.
sonra oda yaparım diye düşünyorum.
benim alacağım sundvık modeliydi sanırım.
önü çıtalı ve sallanmayan.

Nurbal27 canım aslında bebek eşyası dizmek de kolay bir iş değil. İlk çocukta biraz külfetli de. Doğduktan sonra zaten bez mama dr masrafı oluyor. Bebe arabası ve puseti, küveti,kovası,beşiği, banyo çantası, tarağı, fırçası, çikolatası,şekeri,kıyafetleri, biberon, emzik, önlük...vb. Derken bir sürü masraf tutuyor aslında. Bir de son aylar öyle çıkıp rahat rahat dolaşıp bakarmıyorsun da. Sen eşini ikna et yavaştan başlayın bence. Erkekler bebek eşyalarının fiyatlarından pek haberdar değiller.

İyiyim cnm ama butun moralim bozuk o kadar esirgiyoruz su basima gelene bak ne kadsr dikkat etsende gelip seni buluyor boyle seyler o an resmen beynimden silinmis nasil dustum anlamiyorum koşmadim hizli yurumeye calistim o ara mi ne of
Ben de köpekten çok korkuyorum. Görünce sakin olmak gerekliymiş onu da başaramıyorum. Başa gelecek varmış de bozma moralini.

Oluyor böyle şeyler takma kafana daha çok ağırlaşmadığımızdan unutuyoruz bazen hamileliği :)) bebeğede birşey olmaz korkma o hepimizden daha iyi korunuyor suyunun içinde

dediklerinizi hep dikkatte alıyorum galiba vazgeçeceğim büyüyen Beşikten kullanışlı olmadığın söyleniyor
Eşimde park yatağı sana kolaylık olur içine koyar
Yemek filan yaparsın diyor
Bildiğinden değil oda öyle duymuş işte
Hem beşik hem park alalım diyor

Sevda_S canım hiç korkma.. karnına canını acıtacak sert bir darbe almadıysan hiçbişeycik olmaz Allahın izniyle.. doktorum bebeğe bişey olması için canının çooook yanması lazım dedi. öle kolay kolay bişey olmaz sonucta suyun içinde ve bizim kaç katman dokularımız derimiz var üstünde..

Ya canım benim hormonlarım fena zaten deme böyle şeyler ağlarım bakalım bi 10 günlük rapor alırım belki kuzum sonrasına bakacağım

Canım yiyordum da dün çok kötü oldum ben. Yataktan sadece tuvalete gitmek için çıktım. Midem o kadar kötüydü ki. Yiyemedim pek bir şey. Karnım küçücük kalmıştı. Sabah kahvaltı yaptım ama

Bazı bebekler 6-7 aylık tutup kalkabiliyor ya da emekliyor o zaman bırakıp hiçbir iş yapamıyorsun. O yüzden de rahat. Benim kızçem 11 aylık emeklediği için hiç sıkıntı yaşamadım o konuda. Ama yeğenlerim 7 8 aylık tırmanmaya çalışıyorlardı. Beşik o zaman tehlikeli oluyor.

kuzum git işte alınacakları da kayınvalideye kitle
Kayınvalidem alacak zaten kuZum ilk baştan söylemişti ilk alışverişini ben alacam diye
Kayınpederimde dolapını yaptırıyor
Babam da beşik yatak uyku seti filan alacak
Ben işi bıraktığım için çok zorlanır hepsini yapamazdık
O yüzden eşim de gidelim biraz bişeyler alın diyor
Kalanları da biz alırız diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…