2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese ben nerdeyse her gün 6.00 da kalkıyorum. Kalkmışken de Demir ilacını içiyorum. Böylelikle kahvaltıda süt ürünlerini tüketmiş oluyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Günaydın kızlar kontrolü olanlar iyi haberler alır inşallah bugün de .

Burda şu mühendisinoğlu nu öğrendim ve dünden beri de post larını okuyorum. Aslında prima premium care kullanmaya karar vermiştik ama kafam karıştı şimdi. İçeriği dolayısıyla ondan vazgeçtim. Sleepy olabilir diyordum ona da kaçırıyor falan diye yorumlar yapılmış. Ama yine de sanki diğer yıldız bezler arasında en iyisi oymuş gibi geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz

Ben oglumda hep molfix kullanmistim prima hep cikariyodu cunku yine molfix alirim galiba

Sleepy ye karar verdim ben de araştırmalarım sonucu. Kızımda bazen prima kullanıyordum, ama bi ara pişik yaptı, molfix bildiğin yara yaptı, bimin bezinden bir kez kullanabildim, O da çok kötü geldi. En çok can bebe kullandım, gayet memnundum. Sleepy yi kızım bezi bırakacağı zaman keşfettim, onu da beğenmiştim.

Hımm mühendisinoğlunda molfix te iyi bezler listesinde
Bir de bazi bezler bazi bebislere alerji yapiyomus cildine ben primayla basladim yenidogdugunda baktim hep disina cikartiyo sonra hep molfixle devam ettik bir kere bile pisik oldugunu bilmem pisik kremi falanda hic kullanmadim zeytinyagi kullaniyoduk arkadasiminda bebisi yeni dogdu o da goon kullaniyomus iyi diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…