Lohusa sepetinde var canım markası bondy olmalı diye hatırlıyorum.Canımm bu pijama nerden cok guzelmis
Canım bu liste hastane çantası listesi dimi?Eki Görüntüle 2203206 kızlar şu liste nasıl? instgramda @serenayeken adlı kullanıcı yapmış.
bi listeyi onaylayalımda ona göre hazırlık yapalım
Ay unuttum misafirim vardiya kusura bakma hemen atiyomBen senden dünden beri bir resim beklıyorum ya
Evet canminstagram sayfası mı bu?
Ben Atıl Yüksel e gittim
Bende kararsızım sanırım stok yapmıcam deneyerek gidicem ilk sleepy kullanıcam sonra migrosun bebek bezini çok öneriyolar
lierac mı canım ?Kizlar icinizde su meshur l... catlak kremini kullanan varsa bu sorum onlara lutfen yardimci olur msnz. L... kullanmaya basladgmdan beri sadece l... surdgm bolgeler kupkuru oluyor ve derim bildiginiz dokuluyor. Bu kremi kullanip da benm gibi seyler yasayan oldu mu?? Catlak degil ama tekrar belirtiyorum kremi surdgm yerlerdeki cildim kuruyup dokuluyor bole kepek kepek gibi
ben kullanıyorum hatta ikinci 200 ml bitmek üzere bi sorun yaşamadım memnunumKizlar icinizde su meshur l... catlak kremini kullanan varsa bu sorum onlara lutfen yardimci olur msnz. L... kullanmaya basladgmdan beri sadece l... surdgm bolgeler kupkuru oluyor ve derim bildiginiz dokuluyor. Bu kremi kullanip da benm gibi seyler yasayan oldu mu?? Catlak degil ama tekrar belirtiyorum kremi surdgm yerlerdeki cildim kuruyup dokuluyor bole kepek kepek gibi
Evet canm o krem.. cildimi asiri kuruttu ben anlamadm neden boyle oldu acaba bana mi iyi gelmedi kiben kullanıyorum hatta ikinci 200 ml bitmek üzere bi sorun yaşamadım memnunum
belki de canım senin cildinle alakalı bişeydir baya yorum okuyup kullanmaya başladım ben onu bende bi sıkıntı olmadı her gece kullanıyorum. senşn tenşnle alakalı bi sorun vardır dr na sor bi onlarda anlıodur çünkü çatlak kremeni başladın mı falan diye sormuştu bana dr umEvet canm o krem.. cildimi asiri kuruttu ben anlamadm neden boyle oldu acaba bana mi iyi gelmedi ki
Ben de kullanıyorum bir sorun yaşamadım sen en iyisi yağ kullan o zaman kakao yağı ve acı badem yağı karışımıyla Hindistan cevizi yağını iyi diye duydumEvet canm o krem.. cildimi asiri kuruttu ben anlamadm neden boyle oldu acaba bana mi iyi gelmedi ki
Tmm canm cvbn icn sagolbelki de canım senin cildinle alakalı bişeydir baya yorum okuyup kullanmaya başladım ben onu bende bi sıkıntı olmadı her gece kullanıyorum. senşn tenşnle alakalı bi sorun vardır dr na sor bi onlarda anlıodur çünkü çatlak kremeni başladın mı falan diye sormuştu bana dr um
Zeytinyagi da kullaniyorum ama cildimi o kadar kurutmus ki kendine gelemedi cildim moralim cok bozuldu okdr aldim kremiBen de kullanıyorum bir sorun yaşamadım sen en iyisi yağ kullan o zaman kakao yağı ve acı badem yağı karışımıyla Hindistan cevizi yağını iyi diye duydum
canım ben ek olarak hindistan cevizi yağıda kullanıyorum inanılmaz nemlendirioZeytinyagi da kullaniyorum ama cildimi o kadar kurutmus ki kendine gelemedi cildim moralim cok bozuldu okdr aldim kremi
Nerden aldn canm watsonstan falan alsam oluyo mu hindistan cevizi yaginicanım ben ek olarak hindistan cevizi yağıda kullanıyorum inanılmaz nemlendirio
https://www.trendyol.com/the-lifeco/organik-hindistan-cevizi-yagi-150-ml-p-367341?boutiqueId=198943 bunu kullanıyorum bi blogda okuyup aldım çok memnun kaldım tavsiye ederim fiyatıda uygun bol bol heryerime sürüyorum.Nerden aldn canm aktarlardan falan alsam oluyo mu hindistan cevizi yagini
Tamm canm sagolhttps://www.trendyol.com/the-lifeco/organik-hindistan-cevizi-yagi-150-ml-p-367341?boutiqueId=198943 bunu kullanıyorum bi blogda okuyup aldım çok memnun kaldım tavsiye ederim fiyatıda uygun bol bol heryerime sürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?