2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah canım benimm gözün aydın

Nurbal27 canım sana sorularım var. Sence hastane olarak Medical Park mı iyi yoksa Ncr hospital mı ???
Bildiğin erkek kadın Doğum uzmanı doktor var mı?
Ayrıntılı için randevu alcam inşallah.
Hastane olarak
Ben kesinlikle Ncr yi öneririm
Yeni bir hastane olduğu için daha ilgili, donanımlı ve temiz
Ama o hastanede erkek kadın Doğum uzmanı yok
2 tane kadın doğum uzmanı var ikiside bayan
Dilara Basat ve Yurdanur Açılmış
Yurdanur Açıkmış aile doktorumuz diyebilirim
Çok tercih edilen bir doktor
Medical parkı bilmiyorum pek
Çünkü sadece Ncr ye gidiyorum ben Antep’te

Canbebe de temizler listesinde demek o da olabilir. Gerçi çocuktan çocuğa değişiyormuş birine iyi gelen diğerine gelmeyebiliyormuş

Canim o sayfayi ben de takip ediyorum ve kesinlikle cok dogru seyler paylasiyo adam zaten kendi cocuguna kullandgini ve memnun kalip kalmadigini da yaziyo ben de butun esyalarini o yildiz listesine gore alcm bezi de sleepy dusunuyorm.. sleepy numara olrk bebege buyuk gelrse sizdirma oluyoms bunun cozumunu bu sekilde vermislerdi nette biyerde okumstm

Bende takip ediyorum o sayfayı sleepy karar kıldım ama stoklamaktan korkuyorum pişik yaparsa

Bence yeni doğan da stok yapılmamalı
Çünkü hangi bezi alırsan al pişik yapma olasılığı yüksek perimaya çok güvenmek lazım bir çok kişiye pişik yapıyor çünkü

Canımm bu pijama nerden cok guzelmis

instagram sayfası mı bu?

Günaydın herkese az önce tetanoz aşısının 2.dozunu oldum ve gitmişken kan tahlili yaptırdım. Özellikle HGB, TSH, Kalsiyum, magnezyum, D vitamini ve açlık şekerine bakılmasını istedim. Kan ilacı dışında vitamin ilacı magnezyum vs kullanmıyorum tahlil sonuçlarına göre kullanırım diye düşündüm. Öğleden sonra çocuk kardiyolojisinde fetal eko randevum var, akşamüstü de kendi doktoruma gidip hem tahlil sonuçlarımı hem de fetal eko sonuçlarımı göstericem. Aynı gün gel ben de ayrıntılı bakayım demişti hem. Ekstra başka bi yere randevu almadım ayrıntılı için. Kendi doktorum uzun uzun inceliyor her gidişimde ve çocuk kardiyolojisinde fetal eko istiyor. Bu şekilde bi yönlendirme yapıyor. İnş hepimiz güzel haberler alırız

Bence yeni doğan da stok yapılmamalı
Çünkü hangi bezi alırsan al pişik yapma olasılığı yüksek perimaya çok güvenmek lazım bir çok kişiye pişik yapıyor çünkü
Bende kararsızım sanırım stok yapmıcam deneyerek gidicem ilk sleepy kullanıcam sonra migrosun bebek bezini çok öneriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…