- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Gösterdiler canım özelde yaptırdık.detaylıda yüzünü size renkli olarak gösterdiler mi bana bu ağzı bu burnu olarak gösterdiler ama yüzünü bütün bir şekilde göstermediler
Masallah canım benimm gözün aydınKuzular çok şükür çıktım ayrıntılıdan..
Herşey pek yolunda..
Doktorumla sizlerden duyduğum sorunlar hakkında da konuştum..
o dediklerinin kötü bitme olasılığı hep %1-2 ihtimal dedi.. insanları bu ihtimaller için üzmeye gerek olmadığını düşünüyorum dedi..
çok şükür..
minik Eylül’den herkese selamlar
bende özelde yaptırdım canım perinologtu ama bütün halde bi görmedim çocumun tipini neye benzio kime benzio hiç bilmiyorum çokta merak ediyorum 22 hafta olcamGösterdiler canım özelde yaptırdık.
Bende takip ediyorum o sayfayı sleepy karar kıldım ama stoklamaktan korkuyorum pişik yaparsaSlepyy de karar kıldık bizde muhendisinoglundan bı çok şey öğrendim bebek yağı vb... Bence orayı incelemekte fayda var
Hastane olarakNurbal27 canım sana sorularım var. Sence hastane olarak Medical Park mı iyi yoksa Ncr hospital mı ???
Bildiğin erkek kadın Doğum uzmanı doktor var mı?
Ayrıntılı için randevu alcam inşallah.
Canbebe de temizler listesinde demek o da olabilir. Gerçi çocuktan çocuğa değişiyormuş birine iyi gelen diğerine gelmeyebiliyormuşSleepy ye karar verdim ben de araştırmalarım sonucu. Kızımda bazen prima kullanıyordum, ama bi ara pişik yaptı, molfix bildiğin yara yaptı, bimin bezinden bir kez kullanabildim, O da çok kötü geldi. En çok can bebe kullandım, gayet memnundum. Sleepy yi kızım bezi bırakacağı zaman keşfettim, onu da beğenmiştim.
Canim o sayfayi ben de takip ediyorum ve kesinlikle cok dogru seyler paylasiyo adam zaten kendi cocuguna kullandgini ve memnun kalip kalmadigini da yaziyo ben de butun esyalarini o yildiz listesine gore alcm bezi de sleepy dusunuyorm.. sleepy numara olrk bebege buyuk gelrse sizdirma oluyoms bunun cozumunu bu sekilde vermislerdi nette biyerde okumstmGünaydın kızlarkontrolü olanlar iyi haberler alır inşallah bugün de .
Burda şu mühendisinoğlu nu öğrendim ve dünden beri de post larını okuyorum. Aslında prima premium care kullanmaya karar vermiştik ama kafam karıştı şimdi. İçeriği dolayısıyla ondan vazgeçtim. Sleepy olabilir diyordum ona da kaçırıyor falan diye yorumlar yapılmış. Ama yine de sanki diğer yıldız bezler arasında en iyisi oymuş gibi geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz
Bende takip ediyorum o sayfayı sleepy karar kıldım ama stoklamaktan korkuyorum pişik yaparsa
Olsun yapın bizde istıyoruzCAnim bebek magazasina gidince hangi ayda dogcagini soruyolar ona gore sana lazim olan herseyi orda soyluyolar ben oyle almistim hemde gereksiz hicbir sey almamis oldum cunku dogucagi ay da onemli
Valla yapsınlar deneyimliler yoksa biz acemi listelerimizi paylaşırıx
Valla yapsınlar deneyimliler yoksa biz acemi listelerimizi paylaşırıx
Canımm bu pijama nerden cok guzelmisEki Görüntüle 2202239 Eki Görüntüle 2202240
mesela tek renk azıcık danteli falan olabilir. hatta kızına güpürlü bir tulum alabilirsin yani ben öyle yapardım. ilk gün foto falan çekilince de hoş çıkar. Bir de normal Doğum düşünüyorsan gecelik mutlaka olmalı. Kendim ve kızım için böyle şeyler bakıyorum. Ama su yeşili bulursam daha iyi olur. İlk günler foto çekilince çok hoş çıkıyor bence böyle takımlar. Pijamaların Vizonu, kremi de olabilir.
instagram sayfası mı bu?Canim o sayfayi ben de takip ediyorum ve kesinlikle cok dogru seyler paylasiyo adam zaten kendi cocuguna kullandgini ve memnun kalip kalmadigini da yaziyo ben de butun esyalarini o yildiz listesine gore alcm bezi de sleepy dusunuyorm.. sleepy numara olrk bebege buyuk gelrse sizdirma oluyoms bunun cozumunu bu sekilde vermislerdi nette biyerde okumstm
Ben Atıl Yüksel e gittimDetaylı için özel de kimlere gittiniz kızlar ben
Bende kararsızım sanırım stok yapmıcam deneyerek gidicem ilk sleepy kullanıcam sonra migrosun bebek bezini çok öneriyolarBence yeni doğan da stok yapılmamalı
Çünkü hangi bezi alırsan al pişik yapma olasılığı yüksek perimaya çok güvenmek lazım bir çok kişiye pişik yapıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?