2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben kullaniyorum oyle birsey olmadi acaba sey olabilirmi sen belki kalin bir tabaka halinde suruyosan krem kuruyodur cildinin ustunde o dokuluyodur olabilir mi bu arada geronimo_s soylemisti kakao yagini onuda kullamniyorum o da super nemlendiriyo

Kakao yagi hindistancevizi yagi ve zeytinuagi karisimi yapip sabahlari onu denicm artk bu krem bitince de daha da almam sinirlerimi cok bozdu catliyo mym dye korku aldi beni. Bugun bide kolumun bi bolumune de surmeye baslicm bakalm ayni etkiyi oraya da yapck mi 1hfta boyunca incelicem

bende özelde yaptırdım canım perinologtu ama bütün halde bi görmedim çocumun tipini neye benzio kime benzio hiç bilmiyorum çokta merak ediyorum 22 hafta olcam
Kuzum benim ya neden oyle yaptı ki o doktorunda tarzı öyle demek ki..

Gunaydin kizlar bugun stresli bir gun sa@t 9 da ayrintili ultrasona girecez dua edin tatlis anne adaylari insallah savaşcım iyidir.

Hadi bakalim guzel haberlerle gel insaallah.

Hımm mühendisinoğlunda molfix te iyi bezler listesinde

Ben ilk baslarda canbebe kullanmistim, bebisim cok minik dogmustu, en kucuk bez o vardi, sonra molfixe gectim. Molfix daha ince oldugu icin sanki daha cok hosuma gitti. Sonra da huggies kullandim, en begendigim o oldu. Ama simdi de huggies piyasadan cekilmis. Bebisim kucuk dogarsa yine canbebe ile baslar molfixle devam ederim buyuk ihtimal.

Ben kullaniyorum lierac canim. Jel gibi oldugu icin belki hilalcikk in dedigi gibi kalin suruyorsan o puturlesip dokuluyo olabilir.

Aslimda cok da kalin surmuyorum hemen emiyo vucudum zaten ben de anlayamadm bu ndn oldu bide incecik sureym bkalm aynisi olck mi

Evet kakao yağı çok güzel benim karışım da çok iyidi. bugday ruseymi yağı, kakao yağı, hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, ceviz yağı, badem yağı karışımı. Bugday ruseymi yarım ölçek diğerleri 1 ölçek hepsini karıştırdım. Bayağı zamandır sürüyorum bazen lierac bazen bu yağ karışımı.

kızlar hayırlı akşamlar benm 2 gündür mide yanmalarım var 21. haftama giriyorum yarın 4 ay boyunca mide bulantısı yaşamadım böyle çözüm bulan var mı
Merhaba,
Aynı sorunu bende yaşıyorum onun net bi çözümü yok az az yemek ye yaglı ve kızartma türünden uzak dur.Ara ögünlerde mutalak ceviz badem fındık kayısı yersen faydasını göreceksın yanma azalıyor

Dikkat et canim bakalim o soyulan dedigim gibi kremde olabilir bence bu kadar erken catlamis olamassin zaten

Olcek olrk ne kullandn canm bide bunlarn hepsini tekbiyerde bulabilme imkanim var mi

Hayir bide isin garibi catliyo muyum diye korkacak bi gobegim bile yok daha hala karnim cikmadi buyumedi de yani o yuzden catladgni da dusunmuyorum
benim de çıkmadı canım henüz karnım ama çatlak korkulu rüyam sekiz haftalıktım başladım lierac a inşallah çatlamayız :)

Güzel haberlerle gel inşallah kuZumm
Benimde kendi doktorum yaptı
Zaten ben devamlı geldiğinde bakıyorum demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…