rica ederim canım ne demek :)Tamm canm sagol
Canim ben kullaniyorum oyle birsey olmadi acaba sey olabilirmi sen belki kalin bir tabaka halinde suruyosan krem kuruyodur cildinin ustunde o dokuluyodur olabilir mi bu aradaKizlar icinizde su meshur l... catlak kremini kullanan varsa bu sorum onlara lutfen yardimci olur msnz. L... kullanmaya basladgmdan beri sadece l... surdgm bolgeler kupkuru oluyor ve derim bildiginiz dokuluyor. Bu kremi kullanip da benm gibi seyler yasayan oldu mu?? Catlak degil ama tekrar belirtiyorum kremi surdgm yerlerdeki cildim kuruyup dokuluyor bole kepek kepek gibi
Kakao yagi hindistancevizi yagi ve zeytinuagi karisimi yapip sabahlari onu denicm artk bu krem bitince de daha da almam sinirlerimi cok bozdu catliyo mym dye korku aldi beni. Bugun bide kolumun bi bolumune de surmeye baslicm bakalm ayni etkiyi oraya da yapck mi 1hfta boyunca incelicemCanim ben kullaniyorum oyle birsey olmadi acaba sey olabilirmi sen belki kalin bir tabaka halinde suruyosan krem kuruyodur cildinin ustunde o dokuluyodur olabilir mi bu aradageronimo_s soylemisti kakao yagini onuda kullamniyorum o da super nemlendiriyo
cok sagol canım benimLohusa sepetinde var canım markası bondy olmalı diye hatırlıyorum.
Kuzum benim ya neden oyle yaptı ki o doktorunda tarzı öyle demek ki..bende özelde yaptırdım canım perinologtu ama bütün halde bi görmedim çocumun tipini neye benzio kime benzio hiç bilmiyorum çokta merak ediyorum 22 hafta olcam
Gunaydin kizlar bugun stresli bir gun sa@t 9 da ayrintili ultrasona girecez dua edin tatlis anne adaylari insallah savaşcım iyidir.
Hımm mühendisinoğlunda molfix te iyi bezler listesinde
Kizlar icinizde su meshur l... catlak kremini kullanan varsa bu sorum onlara lutfen yardimci olur msnz. L... kullanmaya basladgmdan beri sadece l... surdgm bolgeler kupkuru oluyor ve derim bildiginiz dokuluyor. Bu kremi kullanip da benm gibi seyler yasayan oldu mu?? Catlak degil ama tekrar belirtiyorum kremi surdgm yerlerdeki cildim kuruyup dokuluyor bole kepek kepek gibi
Aslimda cok da kalin surmuyorum hemen emiyo vucudum zaten ben de anlayamadm bu ndn oldu bide incecik sureym bkalm aynisi olck miHadi bakalim guzel haberlerle gel insaallah.
Ben ilk baslarda canbebe kullanmistim, bebisim cok minik dogmustu, en kucuk bez o vardi, sonra molfixe gectim. Molfix daha ince oldugu icin sanki daha cok hosuma gitti. Sonra da huggies kullandim, en begendigim o oldu. Ama simdi de huggies piyasadan cekilmis. Bebisim kucuk dogarsa yine canbebe ile baslar molfixle devam ederim buyuk ihtimal.
Ben kullaniyorum lierac canim. Jel gibi oldugu icin belkihilalcikk in dedigi gibi kalin suruyorsan o puturlesip dokuluyo olabilir.
Evet kakao yağı çok güzel benim karışım da çok iyidi. bugday ruseymi yağı, kakao yağı, hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, ceviz yağı, badem yağı karışımı. Bugday ruseymi yarım ölçek diğerleri 1 ölçek hepsini karıştırdım. Bayağı zamandır sürüyorum bazen lierac bazen bu yağ karışımı.Canim ben kullaniyorum oyle birsey olmadi acaba sey olabilirmi sen belki kalin bir tabaka halinde suruyosan krem kuruyodur cildinin ustunde o dokuluyodur olabilir mi bu aradageronimo_s soylemisti kakao yagini onuda kullamniyorum o da super nemlendiriyo
Merhaba,kızlar hayırlı akşamlar benm 2 gündür mide yanmalarım var 21. haftama giriyorum yarın 4 ay boyunca mide bulantısı yaşamadım böyle çözüm bulan var mı
Dikkat et canim bakalim o soyulan dedigim gibi kremde olabilir bence bu kadar erken catlamis olamassin zatenKakao yagi hindistancevizi yagi ve zeytinuagi karisimi yapip sabahlari onu denicm artk bu krem bitince de daha da almam sinirlerimi cok bozdu catliyo mym dye korku aldi beni. Bugun bide kolumun bi bolumune de surmeye baslicm bakalm ayni etkiyi oraya da yapck mi 1hfta boyunca incelicem
Olcek olrk ne kullandn canm bide bunlarn hepsini tekbiyerde bulabilme imkanim var miEvet kakao yağı çok güzel benim karışım da çok iyidi. bugday ruseymi yağı, kakao yağı, hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, ceviz yağı, badem yağı karışımı. Bugday ruseymi yarım ölçek diğerleri 1 ölçek hepsini karıştırdım. Bayağı zamandır sürüyorum bazen lierac bazen bu yağ karışımı.
sorma canım ya hiç sormadım da sor işte ne sormuon 17 sinde kendi dr uma randevum onun da var renklisi ona dicem artık bi sıfatını göreyim yeter yaniKuzum benim ya neden oyle yaptı ki o doktorunda tarzı öyle demek ki..
benim de çıkmadı canım henüz karnım ama çatlak korkulu rüyam sekiz haftalıktım başladım lierac a inşallah çatlamayız :)Hayir bide isin garibi catliyo muyum diye korkacak bi gobegim bile yok daha hala karnim cikmadi buyumedi de yani o yuzden catladgni da dusunmuyorum
He işte ben bunda aradım göremedimIclik olarak geciyo ikilisi var genelde ben 3 lusunu buldum aldim
Ikili alirsanda altina tek alt penye giydirir ustunede takim giydirirsin
SEPTEMBER LOVE
Güzel haberlerle gel inşallah kuZummGünaydın herkeseaz önce tetanoz aşısının 2.dozunu oldum ve gitmişken kan tahlili yaptırdım. Özellikle HGB, TSH, Kalsiyum, magnezyum, D vitamini ve açlık şekerine bakılmasını istedim. Kan ilacı dışında vitamin ilacı magnezyum vs kullanmıyorum tahlil sonuçlarına göre kullanırım diye düşündüm. Öğleden sonra çocuk kardiyolojisinde fetal eko randevum var, akşamüstü de kendi doktoruma gidip hem tahlil sonuçlarımı hem de fetal eko sonuçlarımı göstericem. Aynı gün gel ben de ayrıntılı bakayım demişti hem. Ekstra başka bi yere randevu almadım ayrıntılı için. Kendi doktorum uzun uzun inceliyor her gidişimde ve çocuk kardiyolojisinde fetal eko istiyor. Bu şekilde bi yönlendirme yapıyor. İnş hepimiz güzel haberler alırız
bugday ruseymi 25 ml ydi, diğerleri 50 ml, hepsini aktardan aldım.Olcek olrk ne kullandn canm bide bunlarn hepsini tekbiyerde bulabilme imkanim var mi
Eki Görüntüle 2203206 kızlar şu liste nasıl? instgramda @serenayeken adlı kullanıcı yapmış.
bi listeyi onaylayalımda ona göre hazırlık yapalım
Benim de aynen korkulu ruyam insallah catlamayzbenim de çıkmadı canım henüz karnım ama çatlak korkulu rüyam sekiz haftalıktım başladım lierac a inşallah çatlamayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?