2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yarin sabah ayrintilim var
Ins bu kadar sorunun icinde sorunsuz gecer.

Tabiki sorunsuz cok guzel gececek. Kacta gideceksin? Ali Ipek'teyse randevun, cok yavas ilerliyor sira. 1.5 saat falan beklemistim ben. 10.00 gibi orda oldum park yeri bulamadigim icin, 11.30u gecerken muayeneye girdim.

Seninde mi burnun kaniyo benim gunde en az 2 kere kaniyo ve baya baya kaniyo ilk gebeligimde de boyleydi normalmis kan basincindan dolayi oluyomus korkma canim sende

canım çok sevindim Allah korusun kazadan..çok dikkat etmeniz gerek.bebiş sen iyi ol da şükür :))ben sık giremiyorum takip ediyorum ama işten ötürü şimdi baktım ve sevindim ❤

Hayirli geceler
Moralleri yuksek turalim hanimlar guzel dusunelim guzel olsun Rabbim hakkimizda en guzelini nasip etsin. Ins bugunlerdeki endiselerimizi kaygilarimizi yarin bir gun dur cocugum otur cocugum yapma
Cocugumlar alacak. Bazen zorluklar yasanmali ki bizlere verilen evlat nimetinin herdaim bilincinde olalim. Insan bi ev almak icin bir omur calisiyor degil mi?! bize kiyasi mumkun olmayan evlat veriliyor kolay olur mu, merhametimizin canlanmasina vesile meleklerimiz ondan hep sonundaki guzellige odaklanalim. Yarin benim de ayrintilim var ins benimle birlikte ayrintili arkadaslar guzel haberler aliriz

Tabiki sorunsuz cok guzel gececek. Kacta gideceksin? Ali Ipek'teyse randevun, cok yavas ilerliyor sira. 1.5 saat falan beklemistim ben. 10.00 gibi orda oldum park yeri bulamadigim icin, 11.30u gecerken muayeneye girdim.
Gunaydin bugun Gata da ayrintilim var.Ali ipek haftaya carsamba sabah 8.30 da.Esim park eder gelir arabayi ben direkt cikarim.Evet bide insaat var mahfolmus oralar toz toprak park yeride kucuk neyseki esim gelecek

Seninde mi burnun kaniyo benim gunde en az 2 kere kaniyo ve baya baya kaniyo ilk gebeligimde de boyleydi normalmis kan basincindan dolayi oluyomus korkma canim sende
Kizlar bisey dicem korkmayin ama b tamamen benim bebegimin durumundan dolayi sizin boyle bi probleminiz yok cok sukur.
benim oglumdada burnum kanardi benim problemi vardi.Simdi bundada kaniyor bundada beyin yapisi problemi var.Ama bu aralar azaldi hatta bir haftadir hic yok.Acaba bebegimin beyin yapisi duzelme gostermis midir.Cunku ilk hamileligimde doktor burun kanamami bebegin beynine baglamisti.Gerci bugun ogrenicem ama simdi kafama takildi...

Güzel haberlerini bekliyoruz

Yarın benim de ayrıntılı vae ..dua edin kızlar yapsınlar ve çok güzel haberler alalım inşallah

Güzel haberlerle gelin kızlar inşallah

Ne kadar guzel anlatmissin yuregine saglik
Dediklerine tamamen katiliyorum.Zorluk yasayinca daha bi farkli
Oglumda da cok cektim evlat ayirma degil ama ona soyle bi baktigimda gozlerim dolar yeri bi ayri.Kizimda hic cekmedim o zorluklar ogluma daha bi bagladi beni.Hepsinin yeri ayri ama zor elde ettim ya oglum aklima gelince ona bi bakinca icim bi ciz eder surekli
Hepimiz guzel haberlerle gelelim ins

Canım moralini bozma. Herkesin durumu aynı olacak diye birşey yok. Burdan uzaklaşmak iyi gelebilir de gelmeyebilirde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…