Yarin sabah ayrintilim var
Ins bu kadar sorunun icinde sorunsuz gecer.
Canim neredeyse herkeste d vitamini eksikligi varmis zaten bana devit3 damla vermisti doktorum hergun 20 damla iciyodumKızlar sağlık ocagindaki testte d vitaminim eksik çıkmış var mi benim gibi olan?
Seninde mi burnun kaniyo benim gunde en az 2 kere kaniyo ve baya baya kaniyo ilk gebeligimde de boyleydi normalmis kan basincindan dolayi oluyomus korkma canim sendeCanım benim lütfen böyle şeyler düşünmee hem sen ne arıyon şubat annelerinde .inan böyle yaparak kendini üzersin senn öyle araştırma herşeyi benimde burnum kanıyordu internette yazanlara göre ölmüş olmam lazımdı ama yaşıyorum Ayrıca çentik durumunda yaşayan binlerce bebiş var daha o gün İnstagram da bir doktor gerçek
ya cok ilginç hic duymamıştımbenim hep geliyor.. doktor olabilir dedi,suyumda gayet iyi çıkıyor kontrollerde..
canım çok sevindim Allah korusun kazadan..çok dikkat etmeniz gerek.bebiş sen iyi ol da şükür :))ben sık giremiyorum takip ediyorum ama işten ötürü şimdi baktım ve sevindim ❤Sagol Cnm esimle babam eve gelince korkuttu dr a gidin diye bizde gittik acile cok sukur birsey yok kipir kipir oglusum aslinda hissediyorum ama plesentadan ayrilma durumu olabiloyormus korktuk gittik cok sukur birsey olmadi.
Kizlar dr dediki kopek isirmasi ve gobegin ustune dusulmesi buyuk risk dikkat edin sizlerde asi vuruluyormus ama asida risk dedi heryer kopek kayniyor adana da napalim ki
Gunaydin bugun Gata da ayrintilim var.Ali ipek haftaya carsamba sabah 8.30 da.Esim park eder gelir arabayi ben direkt cikarim.Evet bide insaat var mahfolmus oralar toz toprak park yeride kucuk neyseki esim gelecekTabiki sorunsuz cok guzel gececek. Kacta gideceksin? Ali Ipek'teyse randevun, cok yavas ilerliyor sira. 1.5 saat falan beklemistim ben. 10.00 gibi orda oldum park yeri bulamadigim icin, 11.30u gecerken muayeneye girdim.
Kizlar bisey dicem korkmayin ama b tamamen benim bebegimin durumundan dolayi sizin boyle bi probleminiz yok cok sukur.Seninde mi burnun kaniyo benim gunde en az 2 kere kaniyo ve baya baya kaniyo ilk gebeligimde de boyleydi normalmis kan basincindan dolayi oluyomus korkma canim sende
Güzel haberlerini bekliyoruzKizlar bisey dicem korkmayin ama b tamamen benim bebegimin durumundan dolayi sizin boyle bi probleminiz yok cok sukur.
benim oglumdada burnum kanardi benim problemi vardi.Simdi bundada kaniyor bundada beyin yapisi problemi var.Ama bu aralar azaldi hatta bir haftadir hic yok.Acaba bebegimin beyin yapisi duzelme gostermis midir.Cunku ilk hamileligimde doktor burun kanamami bebegin beynine baglamisti.Gerci bugun ogrenicem ama simdi kafama takildi...
Yarın benim de ayrıntılı vae ..dua edin kızlar yapsınlar ve çok güzel haberler alalım inşallah
Güzel haberlerle gelin kızlar inşallahHayirli geceler
Moralleri yuksek turalim hanimlar guzel dusunelim guzel olsun Rabbim hakkimizda en guzelini nasip etsin. Ins bugunlerdeki endiselerimizi kaygilarimizi yarin bir gun dur cocugum otur cocugum yapma
Cocugumlar alacak. Bazen zorluklar yasanmali ki bizlere verilen evlat nimetinin herdaim bilincinde olalim. Insan bi ev almak icin bir omur calisiyor degil mi?! bize kiyasi mumkun olmayan evlat veriliyor kolay olur mu, merhametimizin canlanmasina vesile meleklerimiz ondan hep sonundaki guzellige odaklanalim. Yarin benim de ayrintilim var ins benimle birlikte ayrintili arkadaslar guzel haberler aliriz
Ne kadar guzel anlatmissin yuregine saglikHayirli geceler
Moralleri yuksek turalim hanimlar guzel dusunelim guzel olsun Rabbim hakkimizda en guzelini nasip etsin. Ins bugunlerdeki endiselerimizi kaygilarimizi yarin bir gun dur cocugum otur cocugum yapma
Cocugumlar alacak. Bazen zorluklar yasanmali ki bizlere verilen evlat nimetinin herdaim bilincinde olalim. Insan bi ev almak icin bir omur calisiyor degil mi?! bize kiyasi mumkun olmayan evlat veriliyor kolay olur mu, merhametimizin canlanmasina vesile meleklerimiz ondan hep sonundaki guzellige odaklanalim. Yarin benim de ayrintilim var ins benimle birlikte ayrintili arkadaslar guzel haberler aliriz
Benim korkum bakmazsa diye...hani devlet hastanesi ya onlar kendileri veriyor kaç hafta sonraya falan...ama ben perinatologa aldım herkese randevu verilen bölüm değil.. inş girince sormadan yaparlar
Canım moralini bozma. Herkesin durumu aynı olacak diye birşey yok. Burdan uzaklaşmak iyi gelebilir de gelmeyebilirde.KuZum bende bilmiyorum ki tek taraf mı çift taraf diye konunun önemini bilmediğim için sormamıştım
Yazdıklarım için sağol teşekkür ederim
Benim psikolojim iyi değil bence
En çok sevdiğimi kaybedince insan
Hep sevdikleri gidecekmiş gibi geliyor işte bunun için tedavi gördüm ama geçmiyor
İptal ettim bütün siparişlerimi
Burada ki üyeliğimide Bırakacam bir süreliğine
Sizleri tanımak konuşmak gerçekten çok zevkliydi
Görmeden hepinizi ayrı ayrı sevdim
Umarım bir süre sonra güzel haberlerle
geri dönerim
Ve sizlerden de güzel haberler alırım
Allah’a emanet olun
Sağlıkla gelsin inşallah bütün bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?