3-6 ve 6-9 karışık aldım. yazlık olarak aldığım kıyafetleri soğuk havalarda içinden de giydirebilirim zaten. Şort falan almadım daha, doğduktan sonra alırım belki.Maşallah kızlar alış verişler başlamış ben daha hiç bişey almadım içim gidiyo ama biraz daha bekleyeceğim galiba size bişey sormak istiyorum yazlık aldığınız kıyafetleri kaç aylık alıyosunuz
Bende elbise falan almayı düşünmüyom doğumdan sonra nasipse hem gezer hem alırız3-6 ve 6-9 karışık aldım. yazlık olarak aldığım kıyafetleri soğuk havalarda içinden de giydirebilirim zaten. Şort falan almadım daha, doğduktan sonra alırım belki.
Evet canm ben de bundan bikac ay once ilk bakmaya basladgmda oyle sanmstm ve sonradan anladm.. sen ne dusunuyosn bebek arabasi konusunda travel mi aldnn yoksa baston puset miBiz bizimkini almadan önce ilk araştırmaya başladığımızda arabaları prego yu peg perego sanarak hevesli yaklaşmıştık ama sonradan internette aynı olmadığını ve aslında insanlarında çok memnun olmadığını okuduk. Sende de öyle bir yanılma varsa uyarayım dedim
Ben concorde neo aldım. Travel sistem o da. Biraz ağır ama çok sağlam duruyor benim aracımın bagajıda geniş o yüzden sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum.bir de süspansiyonları çok iyi çocuk hiç sarsılmıyormuşEvet canm ben de bundan bikac ay once ilk bakmaya basladgmda oyle sanmstm ve sonradan anladm.. sen ne dusunuyosn bebek arabasi konusunda travel mi aldnn yoksa baston puset mi
İnşallah canimAYYY BENDE DE BAKTERİ ÇIKTI İDRARDA ANTİBİYOTİK KULLANIYORUM YARIN İDRAR KÜLTÜRÜ VEREM İNŞALLAH BENDE KURTULMUŞUMDUR.
Kaşınıyorsun yavrum bakma şu konuya. Seninki tek taraflı herkeste olabilecek birşey. O hanımınki çift taraflıymış. Doktorun sana dediyse bekle takip edelim vardır bir bildiği hem de tanıdığınız üstelik. Hem böyle damarsal patolojiler bebek büyüyüp kan akışı giderek arttıkça sıkıntı çıkarır. Patoloji devam bile etse sen 30 u geçmeye bak kaldı ki bu sadeece bir ihtimal. Sıkma canını. Bak benim arkadaşım birkaç ay evvel hiçbir sıkıntı yok güle oynaya gebeliğini geçirirken 32. Haftada suyu geldi aldılar sezeryana. He ne oldu 1 hafta sonra götürdü bebişini eve. Demek istediğim herşey yolunda giderkende bir pürüz çıkabilir ya da bu pürüz devam eder ama bir çaresi bulunabilir. Artık imkanlar çok iyi bebek 1 kg u geçtiyse bebeklerin çoğu( %90 ı)yaşıyor. O yüzden herkesin patolojisi farklı tanılar aynı olsa da. Hikayeleri dinleyip canını sıkmaŞubat annelerinde çentik sorunu yüzünden bebeğini kaybeden bir anne varmış
bütün enerjim moralim bitiyor işte sıfıra iniyor
Aldığım herşeyi şuan iptal etmek istiyorum eve gelmesin diye
Yaaaa yapma öyle.bak benimde su gibi akıntım geliyor.suyun mu geliyor diye düşünüyorum.aklım çıkıyor.ama yapabileceğim herşeyi yaptım diyorum.bekliyorum öyle yatağın içinde kös kös.Allahım yardımcımız olsunŞubat annelerinde çentik sorunu yüzünden bebeğini kaybeden bir anne varmış
O anne için çok üzüldüm. Ancak ihtimaller hep var. Kötü şeyler çok yazılmasa keşkeŞubat annelerinde çentik sorunu yüzünden bebeğini kaybeden bir anne varmış
KuZum bende bilmiyorum ki tek taraf mı çift taraf diye konunun önemini bilmediğim için sormamıştımKaşınıyorsun yavrum bakma şu konuya. Seninki tek taraflı herkeste olabilecek birşey. O hanımınki çift taraflıymış. Doktorun sana dediyse bekle takip edelim vardır bir bildiği hem de tanıdığınız üstelik. Hem böyle damarsal patolojiler bebek büyüyüp kan akışı giderek arttıkça sıkıntı çıkarır. Patoloji devam bile etse sen 30 u geçmeye bak kaldı ki bu sadeece bir ihtimal. Sıkma canını. Bak benim arkadaşım birkaç ay evvel hiçbir sıkıntı yok güle oynaya gebeliğini geçirirken 32. Haftada suyu geldi aldılar sezeryana. He ne oldu 1 hafta sonra götürdü bebişini eve. Demek istediğim herşey yolunda giderkende bir pürüz çıkabilir ya da bu pürüz devam eder ama bir çaresi bulunabilir. Artık imkanlar çok iyi bebek 1 kg u geçtiyse bebeklerin çoğu( %90 ı)yaşıyor. O yüzden herkesin patolojisi farklı tanılar aynı olsa da. Hikayeleri dinleyip canını sıkma
Ay ne yazdım bea
Cok hakli seyler yazmissin ama kesinlikle herseyiyle katiliyorumKaşınıyorsun yavrum bakma şu konuya. Seninki tek taraflı herkeste olabilecek birşey. O hanımınki çift taraflıymış. Doktorun sana dediyse bekle takip edelim vardır bir bildiği hem de tanıdığınız üstelik. Hem böyle damarsal patolojiler bebek büyüyüp kan akışı giderek arttıkça sıkıntı çıkarır. Patoloji devam bile etse sen 30 u geçmeye bak kaldı ki bu sadeece bir ihtimal. Sıkma canını. Bak benim arkadaşım birkaç ay evvel hiçbir sıkıntı yok güle oynaya gebeliğini geçirirken 32. Haftada suyu geldi aldılar sezeryana. He ne oldu 1 hafta sonra götürdü bebişini eve. Demek istediğim herşey yolunda giderkende bir pürüz çıkabilir ya da bu pürüz devam eder ama bir çaresi bulunabilir. Artık imkanlar çok iyi bebek 1 kg u geçtiyse bebeklerin çoğu( %90 ı)yaşıyor. O yüzden herkesin patolojisi farklı tanılar aynı olsa da. Hikayeleri dinleyip canını sıkma
Ay ne yazdım bea
KuZum bende bilmiyorum ki tek taraf mı çift taraf diye konunun önemini bilmediğim için sormamıştım
Yazdıklarım için sağol teşekkür ederim
Benim psikolojim iyi değil bence
En çok sevdiğimi kaybedince insan
Hep sevdikleri gidecekmiş gibi geliyor işte bunun için tedavi gördüm ama geçmiyor
İptal ettim bütün siparişlerimi
Burada ki üyeliğimide Bırakacam bir süreliğine
Sizleri tanımak konuşmak gerçekten çok zevkliydi
Görmeden hepinizi ayrı ayrı sevdim
Umarım bir süre sonra güzel haberlerle
geri dönerim
Ve sizlerden de güzel haberler alırım
Allah’a emanet olun
Sağlıkla gelsin inşallah bütün bebeklerimiz
Canım sakin ol lütfen kötü düşünme, daha hiç birşey netleşmemişken, eğer buraya girmek iyi gelmiyorsa dondur hesabını, ama kapatma kendini dışarıya.KuZum bende bilmiyorum ki tek taraf mı çift taraf diye konunun önemini bilmediğim için sormamıştım
Hep sevdikleri gidecekmiş gibi geliyor işte bunun için tedavi gördüm ama geçmiyor
geri dönerim
Allah’a emanet olun
CANIM NEDEN BU KADAR KARAMSARSIN KENDİNİ KAPATIRSAN DAHA KÖTÜ OLUR BENDE ARAŞTIRDIM BİRAZ ÖYLE ÇOK KÖTÜ SONUÇLARLA KARŞILASAN YOK EN KÖTÜ OKUDUĞUM KDARIYLA BEBEĞİ ZAYIF DOĞANLAR VAR ONLARDA DOGDUKTAN KISA SÜRE SON HEMEN TOPARLANIYORLARMIŞ. İYİ DÜŞÜN KENDİNİ KAPATMA HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ALLAHIN İZNİYLE.KuZum bende bilmiyorum ki tek taraf mı çift taraf diye konunun önemini bilmediğim için sormamıştım
geri dönerim
Allah’a emanet olun
Aşkım birtanem sakin ol...doktorun olumsuz k9nusmamis ki tek tarafıymış...Hem bak ne dicem aldığımız hastane çıkışı var ya şimdi inceledim..100 tl yi bile.hakediyor ..o kadar mükemmel ki..Hem.tulum hem zıbın kendinden eldivenli malları çok güzel...sen oralara bakma ..senin derdin alacağın eşyalar olsun.. Allahın izni ile herşeyin güzel gidiyor..lütfen üzme kendini ve kızımızıKuZum bende bilmiyorum ki tek taraf mı çift taraf diye konunun önemini bilmediğim için sormamıştım
geri dönerim
Allah’a emanet olun
Canim bak ben yasadim diyorum sana oglumda vardi 2 haft sonraki kontrolde kendiliginden gecti sen niye kendini kotu seylere sartliyosunki Allah korusun olucaksa hersey bahane zaten sen bol bol dua et insallah hersey guzel olucak icine sinmiyosa git baska doktora gorun belki gecti seninki bosuna yipratiyosun kendiniŞubat annelerinde çentik sorunu yüzünden bebeğini kaybeden bir anne varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?