canım vitamin d genelde eksik çıkıyor herkesde. damla fln kullan biraz toparlar.Kızlar sağlık ocagindaki testte d vitaminim eksik çıkmış var mi benim gibi olan?
Canım biraz uzaklaşmak iyi gelecekse sen bilirsin ama şöyle düşün kanamalı hamilelik geçiren anneler de çoğunlukla bebeğini kaybediyor şükür biz o kötü günleri atlattık. Kendin gibi örneklere bakma her hamilelik kendine özgü nasibi varsa doğacaktır sıkma canını bunlarla internetten bakma hiç bir şeye ben artık ne yaşarsam yaşayayım bakmıyorum böyle kafam daha rahat sadece kontrollerine git yeter.KuZum bende bilmiyorum ki tek taraf mı çift taraf diye konunun önemini bilmediğim için sormamıştım
Yazdıklarım için sağol teşekkür ederim
Benim psikolojim iyi değil bence
En çok sevdiğimi kaybedince insan
Hep sevdikleri gidecekmiş gibi geliyor işte bunun için tedavi gördüm ama geçmiyor
İptal ettim bütün siparişlerimi
Burada ki üyeliğimide Bırakacam bir süreliğine
Sizleri tanımak konuşmak gerçekten çok zevkliydi
Görmeden hepinizi ayrı ayrı sevdim
Umarım bir süre sonra güzel haberlerle
geri dönerim
Ve sizlerden de güzel haberler alırım
Allah’a emanet olun
Sağlıkla gelsin inşallah bütün bebeklerimiz
Kayınvalidem de çok Eminönü’ne gitmek istıyor git bakalım kuZum sen uyguna bir şeyler bulabilecek misin
bugün benimde çok az su gibi akintim geldi doktora sordun mu hiçYaaaa yapma öyle.bak benimde su gibi akıntım geliyor.suyun mu geliyor diye düşünüyorum.aklım çıkıyor.ama yapabileceğim herşeyi yaptım diyorum.bekliyorum öyle yatağın içinde kös kös.Allahım yardımcımız olsun
canım hiç duymamıştım bu sorunu ama anladığım kadarıyla düzelme ihtimali var inşallah düzelir canim iyi düşünmeye çalış allah yardımcınız olsunŞubat annelerinde çentik sorunu yüzünden bebeğini kaybeden bir anne varmış
bütün enerjim moralim bitiyor işte sıfıra iniyor
Aldığım herşeyi şuan iptal etmek istiyorum eve gelmesin diye
Canım ultrasonda bebeğin suyu iyi dedi.idrar tahlili de temiz.normal dedi .bugün benimde çok az su gibi akintim geldi doktora sordun mu hiç
Ben kaymasın gözüm diye direk erkek bebek diye fitreliyorumAYNEN CANIM BUNLARI ALIRKEN HEP KIZ KIYAFETLERİNE KAYDI GÖZÜM ZATEN
Canım benim lütfen böyle şeyler düşünmee hem sen ne arıyon şubat annelerinde .Şubat annelerinde çentik sorunu yüzünden bebeğini kaybeden bir anne varmış
Doktor doğum yapmış bir annenin plasentasından olayı anlatıyordu normal bir sorun olduğunu anlatmışCanım benim lütfen böyle şeyler düşünmee hem sen ne arıyon şubat annelerinde .inan böyle yaparak kendini üzersin senn öyle araştırma herşeyi benimde burnum kanıyordu internette yazanlara göre ölmüş olmam lazımdı ama yaşıyorum Ayrıca çentik durumunda yaşayan binlerce bebiş var daha o gün İnstagram da bir doktor gerçek
Özele gidecek olursam canım ilk aklımdaki isim cenk bey niyeyse aklımda daha çok o doktor yatıyor.MUAYENESİ ÇOK ÇOK İYİ AMA CANIM HERŞEYE DÖNÜP DÖNÜP BAKIO. BENİM BEBEĞİN POZİSYONLARI HEP UYGUNDU HİÇ SEDYEDEN KALKMADIM ONA RAĞMEN BİR BUÇUK SAATE YAKIN SÜRDÜ. ÇOK AYRINTILI BİR ŞEKİLDE RAPORLARINI VERDİ HATTA SAYFALARCA KENDİ DOSYALADI. ZATEN Bİ CD NİN İÇİNDE OLMASI GEREKEN HERŞEY ONDA VAR. AĞZI BURNU AYRI AYRI USG FOTOSU VE CİHAZ ÇOK KAALİTELİ OLDUĞU İÇİN NORMAL GÖZLE BAKAN Bİ İNSAN BİLE ANLAR BURUN DELİKLERİNE KADAR FOTOSU VAR ÇOCUĞUN BENDE. SADECE BEN BÜTÜN OLARAK YÜZÜNÜ GÖRMEDİM ONUDA KENDİ DOKTORUM GÖSTERİR DİYE ÇOK SÖYLEMEDİM. ÖNEMLİ OLANDA UZUVLARI NE KADAR İNCELEDİĞİ Bİ ON KERE KALBİNE BAKMIŞTIR BENCE ALDIĞI PARANIN HAKKINI KESİNLİKLE VEREN Bİ DOKTOR. GÜLER YÜLÜ TECRÜBELİ VE OLDUKÇA TİTİZ. BEN TAVSİYE EDERİM CENK BEYİ BEN ARAŞTIRIP GİTTİM ONU ZATEN.
Şubat annelerinde çentik sorunu yüzünden bebeğini kaybeden bir anne varmış
benim hep geliyor.. doktor olabilir dedi,suyumda gayet iyi çıkıyor kontrollerde..bugün benimde çok az su gibi akintim geldi doktora sordun mu hiç
Canim sen doktorunun dediklerini yap bakma kafaya takma oyle seyler guzel dusun icini ferah tut saglikla kucagimiza alicaz ins hepimizŞubat annelerinde çentik sorunu yüzünden bebeğini kaybeden bir anne varmış
Nice yaslara ins saglikla huzurla sevdikleriyleKizimin dogum günü
Yarin sabah ayrintilim var
Ins bu kadar sorunun icinde sorunsuz gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?