2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEPTEMBER LOVE canım karamsar düşünme. %1-2 ihtimalin içine kendini sokma lütfen. ona bakarsan tamamen sağlıkla ilerleyip hiçbi sorun yokken bi anda pat die kaybedenlerde var. hepimiz kafayı yiyelim o zaman. lütfen sakin kal.

Canım biraz uzaklaşmak iyi gelecekse sen bilirsin ama şöyle düşün kanamalı hamilelik geçiren anneler de çoğunlukla bebeğini kaybediyor şükür biz o kötü günleri atlattık. Kendin gibi örneklere bakma her hamilelik kendine özgü nasibi varsa doğacaktır sıkma canını bunlarla internetten bakma hiç bir şeye ben artık ne yaşarsam yaşayayım bakmıyorum böyle kafam daha rahat sadece kontrollerine git yeter.

Kayınvalidem de çok Eminönü’ne gitmek istıyor git bakalım kuZum sen uyguna bir şeyler bulabilecek misin

Allah kısmet ederse yarın erkenden gidip bakacağız eşimle. İlgimi çeken bir şey olursa resim çeker atarım. Fiyatları karşılaştıracağım bakalım. Enerjim çok düşük yine inşallah yarına iyi olurum da gezerim.

bugün benimde çok az su gibi akintim geldi doktora sordun mu hiç

Şubat annelerinde çentik sorunu yüzünden bebeğini kaybeden bir anne varmış
bütün enerjim moralim bitiyor işte sıfıra iniyor
Aldığım herşeyi şuan iptal etmek istiyorum eve gelmesin diye
canım hiç duymamıştım bu sorunu ama anladığım kadarıyla düzelme ihtimali var inşallah düzelir canim iyi düşünmeye çalış allah yardımcınız olsun

Canım benim lütfen böyle şeyler düşünmee hem sen ne arıyon şubat annelerinde .inan böyle yaparak kendini üzersin senn öyle araştırma herşeyi benimde burnum kanıyordu internette yazanlara göre ölmüş olmam lazımdı ama yaşıyorum Ayrıca çentik durumunda yaşayan binlerce bebiş var daha o gün İnstagram da bir doktor gerçek

Doktor doğum yapmış bir annenin plasentasından olayı anlatıyordu normal bir sorun olduğunu anlatmış

Özele gidecek olursam canım ilk aklımdaki isim cenk bey niyeyse aklımda daha çok o doktor yatıyor.
Cdden önce kendisininde o şekilde anlatıp detaylı çıktı vermesi yeterli geldi banada.
Benim için önemli olan çok ayrıntılı bir şekilde muayene edip bilgilendirmesi,hem tüp bebek gebesiyim canım hemde pıhtılaşma sorunum 4 genimde bozukluk var

SEPTEMBER LOVE canım benim anlayabiliyorum seni. Ama hep olumsuz düşünmek seni daha kötüye götürür. Doktorunla bu konuyu ayrıntılı görüşürsen o seni rahatlatır belki. Merak ederiz seni arada bii haberdar et.

Canim bir sakin olur musun, herkesin basindan turlu olaylar geciyor, herkesin deneyimi kendine. Benim de 4body1soul un da basindaki sikintilari biliyorsun, ben hic arastirmadim bile, doktorum ne diyorsa onu dinliyorum. Senin durumunda da doktorun gayet rahat davranmis, demek ki ciddi bir sorun gormemis su an icin. Olsa illa ki bilgilendirirdi seni ki normalde calismana bile izin vermemisti. O yuzden biraz dinlen kafani dinle, sonra da don aramiza.

Canim sen doktorunun dediklerini yap bakma kafaya takma oyle seyler guzel dusun icini ferah tut saglikla kucagimiza alicaz ins hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…