Canım haber bekliyoruz. İnşalalh çok güzel geçer. Güzel şeyler duyarsın.Yarin sabah ayrintilim var
Ins bu kadar sorunun icinde sorunsuz gecer.
Sizin yazınızı görmesem bugün gitmeye karar verirdim
Başka bir ilden gidicem çünkü muayenesine az bir meblada değil sonuçta aldıkları para
Bilgi alırken özellikle sordum üstelik cd çıktı veriyomusunuz doktoruma göstercem diye
Öyleymiş cnm çok sağol ilk başta bi garip geldi ama genelinde varmış zaten varsın eksik olan d vitamini olsun kızlar hepiniz güzel haberlerle gelin ins bu stresi ben de çok iyi biliyorum oğlumda yaşadım bu haftadan sonra hep ağlamıştım çok şükür sağlıkla doğdu şimdi yarın benim de detaylım var umarım her şey yolundadır takdir allahtanCanim neredeyse herkeste d vitamini eksikligi varmis zaten bana devit3 damla vermisti doktorum hergun 20 damla iciyodum
Canim insallah senin hicbir sorun cikmicak haber ver bize benim ilk gebeligimde de her gun en az 1 kere burnum kanardi sukurler olsun oglum saglikli insallah oyle birsey yoktur benim ayrintilimda cuma gunuKizlar bisey dicem korkmayin ama b tamamen benim bebegimin durumundan dolayi sizin boyle bi probleminiz yok cok sukur.
benim oglumdada burnum kanardi benim problemi vardi.Simdi bundada kaniyor bundada beyin yapisi problemi var.Ama bu aralar azaldi hatta bir haftadir hic yok.Acaba bebegimin beyin yapisi duzelme gostermis midir.Cunku ilk hamileligimde doktor burun kanamami bebegin beynine baglamisti.Gerci bugun ogrenicem ama simdi kafama takildi...
Insallah canim gercekten hepinize yurekten dua ediyorum hepimizinki guzel gecicek insallah cok stresliymis benimde cuma gunu cok heyecanliyimÖyleymiş cnm çok sağol ilk başta bi garip geldi ama genelinde varmış zaten varsın eksik olan d vitamini olsun kızlar hepiniz güzel haberlerle gelin ins bu stresi ben de çok iyi biliyorum oğlumda yaşadım bu haftadan sonra hep ağlamıştım çok şükür sağlıkla doğdu şimdi yarın benim de detaylım var umarım her şey yolundadır takdir allahtan
Ellerine saglik canim cok guzel gorunuyolarDün bi türlü yükleyememiştim dotoğrafın kalitesini düşüremediğimden, bunlar kızımın dünkü doğum gününden...
Oyyy nice seneleri olsun kuzumDün bi türlü yükleyememiştim dotoğrafın kalitesini düşüremediğimden, bunlar kızımın dünkü doğum gününden...
Masallah gozunaydin darisi bizim basimizaGünaydın kızlar persembeden beri yazamadım sizlere
Ayrıntılısı iyi gecenlerin gözü aydın.
Ben dün gidebildim randevuma sehir dısına gitmistim is icin kacırmıstım.
Cok sukur görünen bir sorun yok dedi doktorumuz hersey yolundaymısAyrıntıyı gecirdik bakalım sırada ne var
Bu arada cinsiyeti kesinlesti erkekmişHep erkek hissediyordum zaten ama bir kız bir erkek dedi doktorlar net degildi en son kız demisti Bizim oğlan utangac olacak herhalde
esut85 herzamanki gibi dogru tahmin etti cok tesekkur ederim hepinize
Neler kacırdım okuyamadım indirim falan varsa haber edin bana da hicbirsey almadım daha
Bizimkilerin 1 yaş partilerinde senin deneyimlerden yararlanacağız belliki :)) çok güzel görünüyor herşey kuzu mutlu mutlu yaşasın inşallahDün bi türlüyükleyememiştim fotoğrafların kalitesini düşüremediğimden, bunlar kızımın dünkü doğum gününden...
Teşekkür ederimmm..Bizimkilerin 1 yaş partilerinde senin deneyimlerden yararlanacağız belliki :)) çok güzel görünüyor herşey kuzu mutlu mutlu yaşasın inşallah
Amin inşallah hepimizin yavrusunun nice yaşları olsun.Oyyy nice seneleri olsun kuzum
Masallah kizin cok tatli hic sen gibi degilDün bi türlü yükleyememiştim fotoğrafların kalitesini düşüremediğimden, bunlar kızımın dünkü doğum gününden...
nice güzel,sağlıklı yaşları olsun kuzunun :)Dün bi türlü yükleyememiştim fotoğrafların kalitesini düşüremediğimden, bunlar kızımın dünkü doğum gününden...
Gozun aydin canimGünaydın kızlar persembeden beri yazamadım sizlere
Ayrıntılısı iyi gecenlerin gözü aydın.
Ben dün gidebildim randevuma sehir dısına gitmistim is icin kacırmıstım.
Cok sukur görünen bir sorun yok dedi doktorumuz hersey yolundaymısAyrıntıyı gecirdik bakalım sırada ne var
Bu arada cinsiyeti kesinlesti erkekmişHep erkek hissediyordum zaten ama bir kız bir erkek dedi doktorlar net degildi en son kız demisti Bizim oğlan utangac olacak herhalde
esut85 herzamanki gibi dogru tahmin etti cok tesekkur ederim hepinize
Neler kacırdım okuyamadım indirim falan varsa haber edin bana da hicbirsey almadım daha
Masallah kizin cok tatli hic sen gibi degil
Aminn inşallahhhhnice güzel,sağlıklı yaşları olsun kuzunun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?