2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim neredeyse herkeste d vitamini eksikligi varmis zaten bana devit3 damla vermisti doktorum hergun 20 damla iciyodum
Öyleymiş cnm çok sağol ilk başta bi garip geldi ama genelinde varmış zaten varsın eksik olan d vitamini olsun kızlar hepiniz güzel haberlerle gelin ins bu stresi ben de çok iyi biliyorum oğlumda yaşadım bu haftadan sonra hep ağlamıştım çok şükür sağlıkla doğdu şimdi yarın benim de detaylım var umarım her şey yolundadır takdir allahtan

günaydın canım anne adayları bugün detaylısı olanlar inşallah herşey çok güzel olur, içinizi ferahlatacak haberler alırsınız,tüm endişeleriniz son bulur.
herkes için güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah

Canim insallah senin hicbir sorun cikmicak haber ver bize benim ilk gebeligimde de her gun en az 1 kere burnum kanardi sukurler olsun oglum saglikli insallah oyle birsey yoktur benim ayrintilimda cuma gunu

Insallah canim gercekten hepinize yurekten dua ediyorum hepimizinki guzel gecicek insallah cok stresliymis benimde cuma gunu cok heyecanliyim

Dün bi türlü yükleyememiştim fotoğrafların kalitesini düşüremediğimden, bunlar kızımın dünkü doğum gününden...

Eklentiler

• 45506165_1940600099327556_2242145380038868992_n.webp
    97,8 KB · Görüntüleme: 64
  • 45576461_770350360024431_3538558430585290752_n.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 64
Günaydın kızlar persembeden beri yazamadım sizlere
Ayrıntılısı iyi gecenlerin gözü aydın.
Ben dün gidebildim randevuma sehir dısına gitmistim is icin kacırmıstım.
Cok sukur görünen bir sorun yok dedi doktorumuz hersey yolundaymıs Ayrıntıyı gecirdik bakalım sırada ne var
Bu arada cinsiyeti kesinlesti erkekmiş Hep erkek hissediyordum zaten ama bir kız bir erkek dedi doktorlar net degildi en son kız demisti Bizim oğlan utangac olacak herhalde
esut85 herzamanki gibi dogru tahmin etti cok tesekkur ederim hepinize

Neler kacırdım okuyamadım indirim falan varsa haber edin bana da hicbirsey almadım daha

Masallah gozunaydin darisi bizim basimiza

Dün bi türlü yükleyememiştim fotoğrafların kalitesini düşüremediğimden, bunlar kızımın dünkü doğum gününden...
Bizimkilerin 1 yaş partilerinde senin deneyimlerden yararlanacağız belliki :)) çok güzel görünüyor herşey kuzu mutlu mutlu yaşasın inşallah

Bizimkilerin 1 yaş partilerinde senin deneyimlerden yararlanacağız belliki :)) çok güzel görünüyor herşey kuzu mutlu mutlu yaşasın inşallah
Teşekkür ederimmm.. 5 yılda bayağı bi ilerlettim kendimi, ilk yıl mimar kardeşim yaptı süslemeleri, ama o zamanlar öğrenciydi, dersleri çok sıkışıktı, yazın photoshop öğrendim, 2 yaşından beri kendim yapıyorum. 2 yaşından beri her yıl kendisi seçiyor konseptini. 1 yaş kuş konseptiydi 2 yaş bravo tonton diye bir kitap vardı ona bayılıyordu, o konseptti, 3 yaş niloya, 4 yaş elsa, 5 yaş pony .

Oğlanın 1 yaş konseptini bile biraz biraz düşünüyorum, küçük prens yapıyorlar erkeklere genelde ama dahaaa çoook var, önce bi doğması lazım
Oyyy nice seneleri olsun kuzum
Amin inşallah hepimizin yavrusunun nice yaşları olsun.

Gozun aydin canim
Simdi senlen dunur olmak isteyenler olacaktir kimseye kanma canim
Teki krem fabrikam var diyo urettigi kremler pul pul dokuluyo
Oteki sokak sokak ask mektubu dagitiyo cop catanlik yapiyo
Oteki ogretmenim diyo yazdigi okunmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…