Ne yapayım ben ya...2 'li 3 lü yapmadığım için amniyosentez önerdi bende kabul edemedim....genel durumu sağlıklı dedi ama yine de ayrıntılı yapsam mı.. cok korkuyorum down sendromundan falan..böyle anlaşılmaz mı dedim yok dedi...aslında kalbinde parlaklık su bu bakmasi lazımdı ama yapmadı off canım sıkıldı
Normal baktı...mesela kalbine bakamadı.. ayrıntılı ultrason olsa yarım saat sonra çağırıp bakardım dedi...Neyse yaaa 300 tl ayrıntiliyi verecek dur7mum yok şuan...Allah a emanet ettim...sadece dua edecem inş zihinsel bedensel sorunu olmaz diye
Bakılıyor da devlet bakmiyor işte ..yani düzenli gitmemiz lazımmış falanSıkma canını inşallah bişey olmaz 24 haftaya kadar bakılıyor aslında
Bakılıyor da devlet bakmiyor işte ..yani düzenli gitmemiz lazımmış falan
Canım bende 2'li test ve detaylı yaptırmadım, yani ufacık bir ihtimalin bile aklımı karıştırmasını canımı sıkmasını istemiyorum,herşey Allah'tan.Yapan arkadaşlara saygı duyuyorum ama ben ihtimalleri düşünürken hamileliğimin tadını çıkaramazdım, o yüzden eşimle karar aldık yaptırmadıkNormal baktı...mesela kalbine bakamadı.. ayrıntılı ultrason olsa yarım saat sonra çağırıp bakardım dedi...Neyse yaaa 300 tl ayrıntiliyi verecek dur7mum yok şuan...Allah a emanet ettim...sadece dua edecem inş zihinsel bedensel sorunu olmaz diye
Vallahi aynı bu şekil dedi...otobüsteyim utanmasam böğüre böğüre ağlayacam...bi de bugün ayrıntılı yapmaktan midem bulandı kusacam dedi ben sora beklerken...şansıma tukurim.. ölecekti sanki yapsa ..o kadar yol gittim yaa sinirime dokunuyorYuh artık sadece ayrıntılı için giden var insan bakar elinin altında doppler var valla bu Dr anlamakta zor
Vallahi aynı bu şekil dedi...otobüsteyim utanmasam böğüre böğüre ağlayacam...bi de bugün ayrıntılı yapmaktan midem bulandı kusacam dedi ben sora beklerken...şansıma tukurim.. ölecekti sanki yapsa ..o kadar yol gittim yaa sinirime dokunuyor
Sana saygı duyuyorum ama ben down olsa aldırırım herhalde ondan 2 lı 3lu istedim ama vakitlerine yetişemedim.. Şimdi de bu olmadı..ne bileyim herseyde hayır var diyeyim...n3 gelse Allah dan ama inş sağlıklı olur...gerçekten sağlık çok zor bi imtihan ..Canım bende 2'li test ve detaylı yaptırmadım, yani ufacık bir ihtimalin bile aklımı karıştırmasını canımı sıkmasını istemiyorum,herşey Allah'tan.Yapan arkadaşlara saygı duyuyorum ama ben ihtimalleri düşünürken hamileliğimin tadını çıkaramazdım, o yüzden eşimle karar aldık yaptırmadık
Cuma özele gidecem bakalım o doktor ne diyecek onlar normal ultrasonla bile detaylı bakıyorlar belki içimi rahatlatir...yok yaa normal devlet ayrıntılı yapmıyor.. araştırma da bu lafı esiyor kendi hastalarına öncelik veriyor.. bana sıra verse bile haftaya surem dolacak..ne bilim bacım.. çok sansizim maddi konularda illa para gidecek elimden .Sıkma canını diyeceğim ama olmayacak başka bir devlete gitme şansın varsa git en azından yaptırırsan için rahat eder
Cuma özele gidecem bakalım o doktor ne diyecek onlar normal ultrasonla bile detaylı bakıyorlar belki içimi rahatlatir...yok yaa normal devlet ayrıntılı yapmıyor.. araştırma da bu lafı esiyor kendi hastalarına öncelik veriyor.. bana sıra verse bile haftaya surem dolacak..ne bilim bacım.. çok sansizim maddi konularda illa para gidecek elimden .
Haklisin ..Annem de Allah a bırak me gerek var yapma dedi...tevekkül etmem lazm..oğlum da 10 hatim çıkarmıştım. Bunda da 3Bazen hesap etmediğin şeyler insanın başına gelebiliyor allah beterinden korusun o para demekki çıkacakmış bir şekilde allah sağlık sihat versin napasaksın işte oluyor böyle şeyler.
Maşallah canım benim sıkma canını bazen herşey tamamken herşey yolunda giderken bile sorun çıkabiliyor birden bire. Allah’a sığın gerisini boşver herşeyde vardır bir hayır kendini bebeğini üzme hissediyor çünküHaklisin ..Annem de Allah a bırak me gerek var yapma dedi...tevekkül etmem lazm..oğlum da 10 hatim çıkarmıştım. Bunda da 3
Hatime başlıyorum sağlığı için bi tane bitirdim..bu kadar okuyorum kuran kursunda hocayim da ama ama tevekkül et desen herhalde en büyük gunahkarim
Ne biçim bir insan bu. Doktor olmayı geçtim insanlık değil yaptığı. Ben bile sinir oldum burdaYok yaa o doktor bugün bana imtihandi..kocamı arayıp küfür hatmi indireyim belki rahatlarım:))
Canım benim insan nefsine hakim olamıyor ki.tam teslim olamıyoruz maalesef.bende tevekkül ediyorum diyorum ama be yazık ki kötü bir durumda kalben bunu yapamıyorumHaklisin ..Annem de Allah a bırak me gerek var yapma dedi...tevekkül etmem lazm..oğlum da 10 hatim çıkarmıştım. Bunda da 3
Hatime başlıyorum sağlığı için bi tane bitirdim..bu kadar okuyorum kuran kursunda hocayim da ama ama tevekkül et desen herhalde en büyük gunahkarim
Hahahah bence de almayacak20 yil sonra senin oglan buraya uye kadin gibi uye olup bu yazdigini okudugunda senin istedigin kizi alir mi
Bence almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?