2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne biçim bir insan bu. Doktor olmayı geçtim insanlık değil yaptığı. Ben bile sinir oldum burda
Gerçekten her meslekten değişik insan var..bugün ayrıntılı yapmaktan kusacam ne demekti ya..bende sekretere sinirli mı dedim.. yok senin gibi bugün çok geldi ondan böyle dedi...e mübarek çay içmeye mı gelecekler böyle şeyler için gelecekler

Canım benim kızımda ateşli havale geçirdi.gözümün önünde öldü sandım.Allahım esirgesin.hastenede yattım.Allahım düşmanımın bafina vermesin.ama şimdi 1.sınıf çok şükür bir sıkıntısı yok...korkmA Allahın izniyle.çok araştırdım ben o zamanlar....

Chicco duo love var ayni bu ozelliklerde smdi kesfettm ama biraz bu da pahali yaa 2700 smdi baktm netten.. bilemedm acikcasi bosa kupon biriktrdm n11 de ben de 11.11 indiriminden alayim diyodm ama biturlu karar veremedm
Ayyy aynen inglesina trilogy nin aynısı sanırım oooo.
Bence git bi mağazada sür bak incele.

Haftaya hangi süren dolacak ki? Ayrıntılı 24 e kadar yapılıyor

Sabır ya deli midir nedir

Ay inşallah dediğin gibi bsiler kalmaz çocuklarda

Kızlar bir derdim var yardım edin,sağ kalçam çok ağrıyor ayağa kalkmakta ve yürümekte çok zorlanıyorum, namazlarımı oturarak kılıyorum çok kötü ya hamilelikten midir bu nedendir ANLAMADIM kaç haftadır. doktora sordum oraya bebek baskı yapıyordur diyor kan testi verdim nasıl geçer ki bu çok kötüyüm ağlıcam artık hiç iş yapamıyorum bugün baya şiddetli size sorayım dedim bende.

Ayy cnn aynısı bende tam kuyruk sokumumla bel arası bisey almak için bi eğiliyorum bağıra bağıra kalkıyorum ayağa çok kötü oluyo bazen bende yeni başladı sorucam doktora bidahaki gidisimde

Kızlar bisey sorucam benim yarın ayrıntılım var ve 300 tl vericez normal muayene 95 tl doktorum ayrıntılini getir bana da göster dedi bide kan ilacını ve d vitamini de yazicak bu durumda ondan da ayrı randevu alıp 95 tl vermelimiyim hıc veresim yok da daha yeni gittim çünkü ne yapmam lazım bilemedim

Ayy cnn aynısı bende tam kuyruk sokumumla bel arası bisey almak için bi eğiliyorum bağıra bağıra kalkıyorum ayağa çok kötü oluyo bazen bende yeni başladı sorucam doktora bidahaki gidisimde
Bana çok enerji kaybettiriyor bu durum hiç hareket etmeyince normalim ama iş yapmak çok zor bazen ayakta dururken düşecek gibi oluyorum şimdiden böyleysem ilerleyen zamanlarda ne yapıcam bilmiyorum.

Seninde mi burnun kaniyo benim gunde en az 2 kere kaniyo ve baya baya kaniyo ilk gebeligimde de boyleydi normalmis kan basincindan dolayi oluyomus korkma canim sende
Evet canım benimde burnum kanıyor hapşırdığımda falan hele direk başlıyor normalmiş dediğin gibi birde benim kan sulandırıcı iğnelerde var biraz zor oluyo ama olsun evladımız sağlıklı olsunde hepimizin

10 gün içinde gidiyorsan kontrole girer canım, vermene gerek yok.10günü geçmişsede muayene bitim saatine yakın gider aradan sıkışırsın :)

canım benim bahsettiğin ağrı vajinamda oluyor geçen günde yazmıştım sanki yol yürümüşümde adele ağrısı yaşıyormuşum gibi vajina ve bacak aramda dönemiyorum yatakta eşime döndürtüyorum kendimi.Otururken birşey yok ama kalktığımda,veya eğildiğimde inanılmaz

Aynen yatakta dönmek bile işkence gibi kendimi hiç bu kadar aciz hissetmemiştim Allahım hepimize şifa versin.

Bende de kalçada kuyruk sokumunda kemiklerimde baskı hissi var. Çok ağrılı değil ama oturup kalkarken zorlanıyorum. Kan değerlerim kalsiyum magnezyum vs hepsi iyi. Bebek baskı yapıyor olabilir dedi bana da doktor. Doktorun bi ilaç tavsiye etti içinde kalsiyum magnezyum ve d vitamini var onu alıcam muhtemelen. Bundan sonra ihtiyaç duyarsın bebekle ikiniz için takviye gerekir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…