2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

D vitamini ve kalsiyum kullanıyorum bayadır ama faydası yok gibi sanki ya magnezyumu bırakmıştım ama tekrar başlayım bari.

Aynen yatakta dönmek bile işkence gibi kendimi hiç bu kadar aciz hissetmemiştim Allahım hepimize şifa versin.
eşimin eczacı bir müşterisi var bahsetmiş, magnezyum eksikliğindendir demiş, suda eritilen bir ilaç ismi vermiş ama dra sormadan almak istemiyorum.Cumartesi gidicem dra hamileliğimin en zor döneminde gibi hissediyorum kendimi

dün akşam kayınvalideme bahsettim oda bebek baskı yapıyordur rahmine dedi, ama daha çok erken değilmi bunun için

Şubat annelerinde çentik sorunu yüzünden bebeğini kaybeden bir anne varmış
bütün enerjim moralim bitiyor işte sıfıra iniyor
Aldığım herşeyi şuan iptal etmek istiyorum eve gelmesin diye
canım sen niye okuyorsun böyle şeyler bırak şubat annelerini geçende de birşeyler okudun canını sıktın ordan Allahın izniyle birşeycik olmaz dua edelim

D vitamini ve kalsiyum kullanıyorum bayadır ama faydası yok gibi sanki ya magnezyumu bırakmıştım ama tekrar başlayım bari.
Ben kullanmaya başlamamıştım daha. Önce bi kan tahlili yaptırayım dedim. İlk hamileliğimde dünya kadar kalsiyum magnezyum kullandım yine de bana 2 tane dişe mal oldu o takviyelerin ne kadar faydası var bilemiyoruz ama kullanmasak da ayrı dert.

dün akşam kayınvalideme bahsettim oda bebek baskı yapıyordur rahmine dedi, ama daha çok erken değilmi bunun için
Aynen ben de erken değil mi ya diye düşündüm ama demekki olabiliyor. Bi de bebek büyüyünce neler olacak bilemiyorım penguen gibi yürücez herhalde

Kizlar magneyumu hic ihmal etmeyin tabi doktora sorup oyke kullanin ama bence sart benim kasilmalarim baslamisti 1 poset tasisam agridan kivraniyodum bas agrim vardi magnezyum kullaniyorum gecti cok sukur doktor hic aksatmadan ic dedi benimkide suda eriyenden

Canim neredeyse herkeste d vitamini eksikligi varmis zaten bana devit3 damla vermisti doktorum hergun 20 damla iciyodum
cnm 20 damla olayını kadın doğumcuna sordunmu. ben pazartesi dedimki sağlık ocağı dr u d vitamini verdi 20 damla kullan dedi kullanayımmı dedim nee 20 damlamı hayır 9 damla yeter dedi. perinatolog benimki o ne derse onu yapıyorum.sende sormadıysan sor bence kadın doğumcuna

Ayy cnn aynısı bende tam kuyruk sokumumla bel arası bisey almak için bi eğiliyorum bağıra bağıra kalkıyorum ayağa çok kötü oluyo bazen bende yeni başladı sorucam doktora bidahaki gidisimde
Ben de de vardı benzer ağrılar kızlar kalçadan bacağa vuran hala da ara ara oluyor dr a sordum magnezyum eksiligindendir muhtemelen istersen takviye vereyim dedi ama ben her gün maden suyu tüketmeye özen gösteriyorum içinde magnezyum olduğu için epey rahatlatıyor beni aklınız da olsun.

Benim dr um sonuçları getir bakayım gerek olursa giriş yatırırsın demişti ki sanırım genelde rapor göstermek için istemiyorlar giriş ama sen ilaç da yatıracaksan giriş yapman gerekir yoksa işlem yapamaz

Canım bence de oldu.sürekli yatıyorum ya.bakicim zeytinyağ ile ovdu kalcami bacağıma doğru .sonra havlu ütüleyip üstüne koydu.geç to şükür canım.Maşallah namazını kılıyorsun.ben lavaboya acak gidiyorum.yemeğini bile yatarak yiyorum

bu hafta dra sorup inşallah başlıcam bende, çünkü çok şiddetli ağrılarım

Aynen ben de erken değil mi ya diye düşündüm ama demekki olabiliyor. Bi de bebek büyüyünce neler olacak bilemiyorım penguen gibi yürücez herhalde
benim zaten şu son 1 hafta şekil şemal değişti sanki :) göbeğimde büyüdü epey enine boyuna,dediğin gibi son zamanlarda napıcaz

Bana çok enerji kaybettiriyor bu durum hiç hareket etmeyince normalim ama iş yapmak çok zor bazen ayakta dururken düşecek gibi oluyorum şimdiden böyleysem ilerleyen zamanlarda ne yapıcam bilmiyorum.
Aynen cnn bende ileriyi düşünüyorum çünkü ilkinde hatirliyorum yataktayken birden ayağıma fln sanci gidiyordu bunda hareket ederken başladı bakalım daha neler görücez her gebelik farkli

Ben de öyle düşünüyorum ama hıc de veresim yok 400u buluyo çünkü neyse yarın doktora sorucaz artık giriş yap derse mecbur yapcaz

Benim de cildim aşırı bozuldu saçım kasım zaten seyrekti iyice seyreklesti bu ara ben de yine hormonlardan galiba kendini begenmeme basladi aynaya bakmak istemiyorum o derece

Benim de cildim aşırı bozuldu saçım kasım zaten seyrekti iyice seyreklesti bu ara ben de yine hormonlardan galiba kendini begenmeme basladi aynaya bakmak istemiyorum o derece
bendede var o.. sabahları korkutucu görünüyorum. sonra saç makyaj kaporta düzeltiyorum,idare eder oluyor. zaten saçlarımında dibi geldi bi çirkinki

Iyi gunler arkadaslar ben de 10gundur magnezyum kullanıyorum kasılma gerginlik hislerim baya azaldı şükür ama bugün bebeğimin hareketlerini cok aşağıda hissediyorum. Resmen kasiklarima vuruyor. Dun daha yukarılarda geziniyordu. Size de oluyor mu? Biraz evham yaptım galiba rahim ağzına baskı yaparsa diye.

benim bebiş baştan beri aşağılarda canım bi sorun olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…