- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
D vitamini ve kalsiyum kullanıyorum bayadır ama faydası yok gibi sanki ya magnezyumu bırakmıştım ama tekrar başlayım bari.Bende de kalçada kuyruk sokumunda kemiklerimde baskı hissi var. Çok ağrılı değil ama oturup kalkarken zorlanıyorum. Kan değerlerim kalsiyum magnezyum vs hepsi iyi. Bebek baskı yapıyor olabilir dedi bana da doktor. Doktorun bi ilaç tavsiye etti içinde kalsiyum magnezyum ve d vitamini var onu alıcam muhtemelen. Bundan sonra ihtiyaç duyarsın bebekle ikiniz için takviye gerekir dedi
eşimin eczacı bir müşterisi var bahsetmiş, magnezyum eksikliğindendir demiş, suda eritilen bir ilaç ismi vermiş ama dra sormadan almak istemiyorum.Cumartesi gidicem dra hamileliğimin en zor döneminde gibi hissediyorum kendimiAynen yatakta dönmek bile işkence gibi kendimi hiç bu kadar aciz hissetmemiştim Allahım hepimize şifa versin.
dün akşam kayınvalideme bahsettim oda bebek baskı yapıyordur rahmine dedi, ama daha çok erken değilmi bunun içinBende de kalçada kuyruk sokumunda kemiklerimde baskı hissi var. Çok ağrılı değil ama oturup kalkarken zorlanıyorum. Kan değerlerim kalsiyum magnezyum vs hepsi iyi. Bebek baskı yapıyor olabilir dedi bana da doktor. Doktorun bi ilaç tavsiye etti içinde kalsiyum magnezyum ve d vitamini var onu alıcam muhtemelen. Bundan sonra ihtiyaç duyarsın bebekle ikiniz için takviye gerekir dedi
canım sen niye okuyorsun böyle şeyler bırak şubat annelerini geçende de birşeyler okudun canını sıktın ordan Allahın izniyle birşeycik olmaz dua edelimŞubat annelerinde çentik sorunu yüzünden bebeğini kaybeden bir anne varmış
bütün enerjim moralim bitiyor işte sıfıra iniyor
Aldığım herşeyi şuan iptal etmek istiyorum eve gelmesin diye
Ben kullanmaya başlamamıştım daha. Önce bi kan tahlili yaptırayım dedim. İlk hamileliğimde dünya kadar kalsiyum magnezyum kullandım yine de bana 2 tane dişe mal olduD vitamini ve kalsiyum kullanıyorum bayadır ama faydası yok gibi sanki ya magnezyumu bırakmıştım ama tekrar başlayım bari.
Aynen ben de erken değil mi ya diye düşündüm ama demekki olabiliyor. Bi de bebek büyüyünce neler olacak bilemiyorım penguen gibi yürücez herhaldedün akşam kayınvalideme bahsettim oda bebek baskı yapıyordur rahmine dedi, ama daha çok erken değilmi bunun için
Kizlar magneyumu hic ihmal etmeyin tabi doktora sorup oyke kullanin ama bence sart benim kasilmalarim baslamisti 1 poset tasisam agridan kivraniyodum bas agrim vardi magnezyum kullaniyorum gecti cok sukur doktor hic aksatmadan ic dedi benimkide suda eriyendeneşimin eczacı bir müşterisi var bahsetmiş, magnezyum eksikliğindendir demiş, suda eritilen bir ilaç ismi vermiş ama dra sormadan almak istemiyorum.Cumartesi gidicem dra hamileliğimin en zor döneminde gibi hissediyorum kendimi
O penguen gibi yurume bebek asagida olursa oluyomusAynen ben de erken değil mi ya diye düşündüm ama demekki olabiliyor. Bi de bebek büyüyünce neler olacak bilemiyorım penguen gibi yürücez herhalde
cnm 20 damla olayını kadın doğumcuna sordunmu. ben pazartesi dedimki sağlık ocağı dr u d vitamini verdi 20 damla kullan dedi kullanayımmı dedim nee 20 damlamı hayır 9 damla yeter dedi. perinatolog benimki o ne derse onu yapıyorum.sende sormadıysan sor bence kadın doğumcunaCanim neredeyse herkeste d vitamini eksikligi varmis zaten bana devit3 damla vermisti doktorum hergun 20 damla iciyodum
Kızlar bir derdim var yardım edin,sağ kalçam çok ağrıyor ayağa kalkmakta ve yürümekte çok zorlanıyorum, namazlarımı oturarak kılıyorum çok kötü ya hamilelikten midir bu nedendir ANLAMADIM kaç haftadır. doktora sordum oraya bebek baskı yapıyordur diyor kan testi verdim nasıl geçer ki bu çok kötüyüm ağlıcam artık hiç iş yapamıyorum bugün baya şiddetli size sorayım dedim bende.
Ben de de vardı benzer ağrılar kızlar kalçadan bacağa vuran hala da ara ara oluyor dr a sordum magnezyum eksiligindendir muhtemelen istersen takviye vereyim dedi ama ben her gün maden suyu tüketmeye özen gösteriyorum içinde magnezyum olduğu için epey rahatlatıyor beni aklınız da olsun.Ayy cnn aynısı bende tam kuyruk sokumumla bel arası bisey almak için bi eğiliyorum bağıra bağıra kalkıyorum ayağa çok kötü oluyo bazen bende yeni başladı sorucam doktora bidahaki gidisimde
Benim dr um sonuçları getir bakayım gerek olursa giriş yatırırsın demişti ki sanırım genelde rapor göstermek için istemiyorlar giriş ama sen ilaç da yatıracaksan giriş yapman gerekir yoksa işlem yapamazKızlar bisey sorucam benim yarın ayrıntılım var ve 300 tl vericez normal muayene 95 tl doktorum ayrıntılini getir bana da göster dedi bide kan ilacını ve d vitamini de yazicak bu durumda ondan da ayrı randevu alıp 95 tl vermelimiyim hıc veresim yok da daha yeni gittim çünkü ne yapmam lazım bilemedim
Canım bence de oldu.sürekli yatıyorum ya.bakicim zeytinyağ ile ovdu kalcami bacağıma doğru .sonra havlu ütüleyip üstüne koydu.geç to şükür canım.Maşallah namazını kılıyorsun.ben lavaboya acak gidiyorum.yemeğini bile yatarak yiyorumKızlar bir derdim var yardım edin,sağ kalçam çok ağrıyor ayağa kalkmakta ve yürümekte çok zorlanıyorum, namazlarımı oturarak kılıyorum çok kötü ya hamilelikten midir bu nedendir ANLAMADIM kaç haftadır. doktora sordum oraya bebek baskı yapıyordur diyor kan testi verdim nasıl geçer ki bu çok kötüyüm ağlıcam artık hiç iş yapamıyorum bugün baya şiddetli size sorayım dedim bende.
bu hafta dra sorup inşallah başlıcam bende, çünkü çok şiddetli ağrılarımKizlar magneyumu hic ihmal etmeyin tabi doktora sorup oyke kullanin ama bence sart benim kasilmalarim baslamisti 1 poset tasisam agridan kivraniyodum bas agrim vardi magnezyum kullaniyorum gecti cok sukur doktor hic aksatmadan ic dedi benimkide suda eriyenden
benim zaten şu son 1 hafta şekil şemal değişti sanki :) göbeğimde büyüdü epey enine boyuna,dediğin gibi son zamanlarda napıcazAynen ben de erken değil mi ya diye düşündüm ama demekki olabiliyor. Bi de bebek büyüyünce neler olacak bilemiyorım penguen gibi yürücez herhalde
Aynen cnn bende ileriyi düşünüyorum çünkü ilkinde hatirliyorum yataktayken birden ayağıma fln sanci gidiyordu bunda hareket ederken başladı bakalım daha neler görücez her gebelik farkliBana çok enerji kaybettiriyor bu durum hiç hareket etmeyince normalim ama iş yapmak çok zor bazen ayakta dururken düşecek gibi oluyorum şimdiden böyleysem ilerleyen zamanlarda ne yapıcam bilmiyorum.
Ben de öyle düşünüyorum ama hıc de veresim yok 400u buluyo çünkü neyse yarın doktora sorucaz artık giriş yap derse mecbur yapcazBen de de vardı benzer ağrılar kızlar kalçadan bacağa vuran hala da ara ara oluyor dr a sordum magnezyum eksiligindendir muhtemelen istersen takviye vereyim dedi ama ben her gün maden suyu tüketmeye özen gösteriyorum içinde magnezyum olduğu için epey rahatlatıyor beni aklınız da olsun.
Benim dr um sonuçları getir bakayım gerek olursa giriş yatırırsın demişti ki sanırım genelde rapor göstermek için istemiyorlar giriş ama sen ilaç da yatıracaksan giriş yapman gerekir yoksa işlem yapamaz
bendede var o.. sabahları korkutucu görünüyorum. sonra saç makyaj kaporta düzeltiyorum,idare eder oluyor. zaten saçlarımında dibi geldi bi çirkinkiBenim de cildim aşırı bozuldu saçım kasım zaten seyrekti iyice seyreklesti bu ara ben de yine hormonlardan galiba kendini begenmeme basladi aynaya bakmak istemiyorum o derece
benim bebiş baştan beri aşağılarda canım bi sorun olmuyoIyi gunler arkadaslar ben de 10gundur magnezyum kullanıyorum kasılma gerginlik hislerim baya azaldı şükür ama bugün bebeğimin hareketlerini cok aşağıda hissediyorum. Resmen kasiklarima vuruyor. Dun daha yukarılarda geziniyordu. Size de oluyor mu? Biraz evham yaptım galiba rahim ağzına baskı yaparsa diye.
Teşekkür ederim canım. Benim rahim ağzımı 35mm ölçtü doktor detaylı sırasında bu haftalarda 40 larda olsa daha iyiydi dedi. Ondan da evham yapiyorum galiba.benim bebiş baştan beri aşağılarda canım bi sorun olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?