bende genelde hep göbek altında hissediyorum, bazen sağ bazen sol hiç çok yukarıda hissetmedim.Iyi gunler arkadaslar ben de 10gundur magnezyum kullanıyorum kasılma gerginlik hislerim baya azaldı şükür ama bugün bebeğimin hareketlerini cok aşağıda hissediyorum. Resmen kasiklarima vuruyor. Dun daha yukarılarda geziniyordu. Size de oluyor mu? Biraz evham yaptım galiba rahim ağzına baskı yaparsa diye.
Doğunca da o saatlerde uyumucak muhtemelen cnm:) ben ona inanıyorum çocuklar anne karnında hareket ettiği saatlerde doğuncaya yine aynı saatlerde uyanık oluyorlar bencebende genelde hep göbek altında hissediyorum, bazen sağ bazen sol hiç çok yukarıda hissetmedim.
ama benim bebişin hareketleri saat olarak standartlaştı sanki :) sabah 11-12 arası çok net ,akşamda saat 10 dan yatana kadar.
Canim benim kadin dogumcum 20 damla dedi ben hamile kalmadan obce kullandim canim simdi eksiklik yok zatencnm 20 damla olayını kadın doğumcuna sordunmu. ben pazartesi dedimki sağlık ocağı dr u d vitamini verdi 20 damla kullan dedi kullanayımmı dedim nee 20 damlamı hayır 9 damla yeter dedi. perinatolog benimki o ne derse onu yapıyorum.sende sormadıysan sor bence kadın doğumcuna
CAnim ben hamile kalmadan once 3 ay folik asit kullandim kan testi yaptirdim smear testi yaptirdim o zaman cikmisti d vitamini eksikligi yani 5 ay once kullandim
Bende kendimi cok cirkin hissediyorum yuzum cok solgun saclarim bi tuhaf bilmiyorumki bana mi oyle geliyobendede var o.. sabahları korkutucu görünüyorum. sonra saç makyaj kaporta düzeltiyorum,idare eder oluyor. zaten saçlarımında dibi geldi bi çirkinki
Ayni seyi bende dun hissettim normalde baya yukardaydi dun cok asagida hissettim bilmiyorum aslinda zamanla yukari cikarmisIyi gunler arkadaslar ben de 10gundur magnezyum kullanıyorum kasılma gerginlik hislerim baya azaldı şükür ama bugün bebeğimin hareketlerini cok aşağıda hissediyorum. Resmen kasiklarima vuruyor. Dun daha yukarılarda geziniyordu. Size de oluyor mu? Biraz evham yaptım galiba rahim ağzına baskı yaparsa diye.
Canim Allah yardimcin olsun sende ihmal etme magnezyumunu doktor benim ultrasonda bakarken kasilma goruyorum dedi ve magnezyum baslatti ondan beri baya iyiyim benCanım bence de oldu.sürekli yatıyorum ya.bakicim zeytinyağ ile ovdu kalcami bacağıma doğru .sonra havlu ütüleyip üstüne koydu.geç to şükür canım.Maşallah namazını kılıyorsun.ben lavaboya acak gidiyorum.yemeğini bile yatarak yiyorum
Teşekkür ederim canim yanitin icin. Ben de aksamlari daha cok hissediyorum. Dedigin gibi 9bucuk 10 oldu mu başlıyor vurmalar. :) Sağlıkla zamanını doldurunca gelsin insallah hepsi.bende genelde hep göbek altında hissediyorum, bazen sağ bazen sol hiç çok yukarıda hissetmedim.
ama benim bebişin hareketleri saat olarak standartlaştı sanki :) sabah 11-12 arası çok net ,akşamda saat 10 dan yatana kadar.
doktoruna sordun mu canım?Kızlar iyi akşamlar ben bebeğin hareketlerini halen hissedemiyorum çok şükür bir sorun yok ama neden hissedemiyorum ki
Teşekkür ederim canım cevabin icin. Bugun hep asagidan vuruyor. Hatta garip bir sekilde makat tarafımda bile baskı hissettim. Çık oglum yukari gezinme oralarda diyorum o vurdukca. :)Ayni seyi bende dun hissettim normalde baya yukardaydi dun cok asagida hissettim bilmiyorum aslinda zamanla yukari cikarmis
Ilk hamileligim benim. Her seye evham yapıyorum. Yukardan vursa rahatlayacağım sanki. :)kızlar aşağıda yukarda hissedebilirsiniz gayet normal bi durum
Yarın kontrolüm var canım o yüzden soramadım aşı vurulmak için önce hissetmem gerekiyormuş ondan sıkıntı yaptım birazdoktoruna sordun mu canım?
Kalsiyum eksikliginden kasar ye sut icKızlar bir derdim var yardım edin,sağ kalçam çok ağrıyor ayağa kalkmakta ve yürümekte çok zorlanıyorum, namazlarımı oturarak kılıyorum çok kötü ya hamilelikten midir bu nedendir ANLAMADIM kaç haftadır. doktora sordum oraya bebek baskı yapıyordur diyor kan testi verdim nasıl geçer ki bu çok kötüyüm ağlıcam artık hiç iş yapamıyorum bugün baya şiddetli size sorayım dedim bende.
Canim ilk gebeligin mi ben oglumda 21 22 haftalarda hissetmistim hersey yolundaysa kafana takma cok yakinda hissedersinKızlar iyi akşamlar ben bebeğin hareketlerini halen hissedemiyorum çok şükür bir sorun yok ama neden hissedemiyorum ki
Sonuçlar nasıl canımKalsiyum eksikliginden kasar ye sut ic
Benimde agriyor onceki gebeliklerimdede topalladim taa icten kemikten sizliyor yururken
Malesef bulantidan yiyip icemiyorum sen ye bari
Evet canım ilk gebeliğim inşallah yakın o zaman hissetmemCanim ilk gebeligin mi ben oglumda 21 22 haftalarda hissetmistim hersey yolundaysa kafana takma cok yakinda hissedersin
Evet canım magnezyum kalsiyum içeren osteo formula diye takviye aldım.ben süt yoğurtta yiyemiyormCanim Allah yardimcin olsun sende ihmal etme magnezyumunu doktor benim ultrasonda bakarken kasilma goruyorum dedi ve magnezyum baslatti ondan beri baya iyiyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?