2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende genelde hep göbek altında hissediyorum, bazen sağ bazen sol hiç çok yukarıda hissetmedim.
ama benim bebişin hareketleri saat olarak standartlaştı sanki :) sabah 11-12 arası çok net ,akşamda saat 10 dan yatana kadar.

Doğunca da o saatlerde uyumucak muhtemelen cnm:) ben ona inanıyorum çocuklar anne karnında hareket ettiği saatlerde doğuncaya yine aynı saatlerde uyanık oluyorlar bence

Canim benim kadin dogumcum 20 damla dedi ben hamile kalmadan obce kullandim canim simdi eksiklik yok zaten

bendede var o.. sabahları korkutucu görünüyorum. sonra saç makyaj kaporta düzeltiyorum,idare eder oluyor. zaten saçlarımında dibi geldi bi çirkinki
Bende kendimi cok cirkin hissediyorum yuzum cok solgun saclarim bi tuhaf bilmiyorumki bana mi oyle geliyo

Ayni seyi bende dun hissettim normalde baya yukardaydi dun cok asagida hissettim bilmiyorum aslinda zamanla yukari cikarmis

selam iyi akşamlar herkese. ayrıntılıdan dönen olmadı mı başka? nasılsınız kızlar

Canim Allah yardimcin olsun sende ihmal etme magnezyumunu doktor benim ultrasonda bakarken kasilma goruyorum dedi ve magnezyum baslatti ondan beri baya iyiyim ben

Teşekkür ederim canim yanitin icin. Ben de aksamlari daha cok hissediyorum. Dedigin gibi 9bucuk 10 oldu mu başlıyor vurmalar. :) Sağlıkla zamanını doldurunca gelsin insallah hepsi.

Kızlar iyi akşamlar ben bebeğin hareketlerini halen hissedemiyorum çok şükür bir sorun yok ama neden hissedemiyorum ki

Ayni seyi bende dun hissettim normalde baya yukardaydi dun cok asagida hissettim bilmiyorum aslinda zamanla yukari cikarmis
Teşekkür ederim canım cevabin icin. Bugun hep asagidan vuruyor. Hatta garip bir sekilde makat tarafımda bile baskı hissettim. Çık oglum yukari gezinme oralarda diyorum o vurdukca. :)

Kalsiyum eksikliginden kasar ye sut ic
Benimde agriyor onceki gebeliklerimdede topalladim taa icten kemikten sizliyor yururken
Malesef bulantidan yiyip icemiyorum sen ye bari

Canim Allah yardimcin olsun sende ihmal etme magnezyumunu doktor benim ultrasonda bakarken kasilma goruyorum dedi ve magnezyum baslatti ondan beri baya iyiyim ben
Evet canım magnezyum kalsiyum içeren osteo formula diye takviye aldım.ben süt yoğurtta yiyemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…