2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kozlar benim bu haftalarda göğüslerim bayağı büyüdü. Hatta kilomda birden arttı. Sizin de öyle mi?
ay benim gögüslerim çok küçük canım yapısal olarak ve büyümüyor üt gelmez diye korkuyorum valla. kilom da artmaya çok meyilli tutuyurm ona rağmen inmiyr az az çıkıyor

kızlar günaydın

gece uykumdan ağlayarak uyandım resmen, midem yemek borum cayır cayır yanıyodu acısını kalktım, evde süt yoktuburada yeşil mercimek fikrini veren arkadaştan Allah razı olsun, eşim getirdi yuttum yaklaşık 6 7 tane ve kesildi yanmam..
ben yarın sabah kontrole gidecektim, ama doktorum bu gece nöbetçiymiş, malum yarın tatil günü biraz sabahtan uyurum diye birde eşim koştur koştur işe yetişmeye çalışmasın diye bu gece gidicem, inşallah hiç bir sorun yoktur ağrılarımda hamileliğin genel durumundandır. Birde siz doktor randevularınızı nasıl ayarlıyorsunuz benim doktorum hiç şu zaman gel demiyor bende ayda bir gidiyorum

Kozlar benim bu haftalarda göğüslerim bayağı büyüdü. Hatta kilomda birden arttı. Sizin de öyle mi?
Canım benimde oyle... cok takmaya basladım valla buna 18 e kadar almadım, 18-22 arası 4 kilo aldım resmen... Bu hızla giderse bittik

https://shop.buseterim.com.tr/natursutten-orijinal-yuvarlak-kucuk-boy-emzik en iyi emzik bu baya araştırdım ben.

ay benim gögüslerim çok küçük canım yapısal olarak ve büyümüyor üt gelmez diye korkuyorum valla. kilom da artmaya çok meyilli tutuyurm ona rağmen inmiyr az az çıkıyor
canım süt gelmesinin göğüslerin büyüklüğüyle alakası yok. dev gibi göğüslerden süt gelmeyebilir yada dümdüz göğüslerden süt fışkırabilir.. sen içini rahat tut
Nurbal27 canım geçmiş olsun. doktorum kasık ağrılarının artacağını sölemişti 20.haftdan sonra.. kişiden kişiye değişiyor bence..

Gunaydin arkdadaslar.masallah herkes ayrintiluyi atlatmaya baslamis. Benim doktorum.24.hafta da cagirdi.
Çok sterest yapmışsınız. Bilmiyorum benim tarihe daha çok olduğu için midir ki çok rahatım.
Benim oğlan masallah kıpır kıpır. Dün eşime hoşgeldin diye sariliyorum.babasına tekme attı eşim bu yaramaz olucak diyo.
Başlarda çok çektik bu gunumuze sukur.

Günaydın canımm teli elime aldım bakayım eğer yazmamışsa instagram dan yazayım dedim
Merak ettim çünkü
Neden Gaziantep e erken geçtiniz
Annen sanki daha uzun kalacaktı
Hayırdır Kuzum ne oldu
İyisiniz dimi

Karnım da ve kasıklarım da ağrı var
Doktora gitmeli miyim kızlar
@-Piraye sen bebeğin hareketlerini hissediyor musun?
Benim yaşadığım kasık ağrılarını düşün
Ağlamıştım bile ağrıdan ve tam o haftalarda başlamıştı
Gayet normalmiş kuZum rahim büyüyor
O yüzden herkes yaşıyor

Kac kilo aldin
Para gidecek diye yemiyon mu napiyon

Benim yaşadığım kasık ağrılarını düşün
Ağlamıştım bile ağrıdan ve tam o haftalarda başlamıştı
Gayet normalmiş kuZum rahim büyüyor
O yüzden herkes yaşıyor
Rahatladım kızlar yaa korkmuştum böyle ağrı sancı olunca :)
Annem daha fazla kalamadı canım
Kızkardeşim ve Babamdaydı aklı hep
Bende zorlamadım
Piraye de sordu da ne olduğunu
Birazdan uzun uzun yazarım
Kahvaltı yapıyoruz şimdi
Ağlamaktan helak oldum dün akşam
Eşimin ailesi yüzünden
Eşimle de ilk kavgamızı yapmış olduk

Hadi gozun aydin hayirli haberlerle gel ins oglani kime biraktin

iyice paranoyak oldum valla canım aklıma olmadık şeyler geliyor valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…