Bende hic uyuyamadim bugun uyusamda devamli ruyamda doktorda gordum kendimi her gozumu kapattigimda doktordaydim Allahim hepimiz hayirli haberlerle döneriz insallahHeyecandan uyuyamadım ki...Inş sorunsuz atlatırım bugünü...ağlamaktan gözlerim davul olmuş
sırtına uygun oluyor canım genelde.İşlemeyi nereye yaptıra bilirim diye düşünüyorum
ay benim gögüslerim çok küçük canım yapısal olarak ve büyümüyor üt gelmez diye korkuyorum valla. kilom da artmaya çok meyilli tutuyurm ona rağmen inmiyr az az çıkıyorKozlar benim bu haftalarda göğüslerim bayağı büyüdü. Hatta kilomda birden arttı. Sizin de öyle mi?
Canım benimde oyle... cok takmaya basladım valla buna 18 e kadar almadım, 18-22 arası 4 kilo aldım resmen... Bu hızla giderse bittikKozlar benim bu haftalarda göğüslerim bayağı büyüdü. Hatta kilomda birden arttı. Sizin de öyle mi?
https://shop.buseterim.com.tr/natursutten-orijinal-yuvarlak-kucuk-boy-emzik en iyi emzik bu baya araştırdım ben.Bende olan çentik sorunu ile ilgili o kadar olumsuz şeyler okudum ve yaşayan anneler anlattı
Resmen kendimi 30 bile hafta bulamadan bebeğimi alacaklarını ve ona bişey olacakmış gibi bir durumda hissettim
Şimdi biraz aklımı toparladım bekliyorum
Emzik biberon nasıl aldın marka filan var mı
Anneye ne yakın emzik ve biberon ucu bulup almak aklımda
Ah ah sorma kuzu..ben en çok anam yüzünden ağladım.. Neyse ki eşim bakıyor çocuğa.. bende doktor bekliyorum daha gelmediHadi bakalım. Boşuna üzdün kendini bu kadar
canım süt gelmesinin göğüslerin büyüklüğüyle alakası yok. dev gibi göğüslerden süt gelmeyebilir yada dümdüz göğüslerden süt fışkırabilir.. sen içini rahat tutay benim gögüslerim çok küçük canım yapısal olarak ve büyümüyor üt gelmez diye korkuyorum valla. kilom da artmaya çok meyilli tutuyurm ona rağmen inmiyr az az çıkıyor
Inşallah kuzummm inşallahBende hic uyuyamadim bugun uyusamda devamli ruyamda doktorda gordum kendimi her gozumu kapattigimda doktordaydim Allahim hepimiz hayirli haberlerle döneriz insallah
Günaydın canımm teli elime aldım bakayım eğer yazmamışsa instagram dan yazayım dedimGünaydın kızlar
Eskisi gibi bakamıyorum buraya
Geçmişi de okuyamadım
Umarım herkes iyidir
SEPTEMBER LOVE sana yazacaktım ona bile fırsatım olmadı
Antepteyim dün geldim
Ama sıkıntım var biraz
Keyfim yok
İnşallah geçer
GünaydınGünaydın kızlar
Fiyatıda güzelmiş maşallah bir emzik yahttps://shop.buseterim.com.tr/natursutten-orijinal-yuvarlak-kucuk-boy-emzik en iyi emzik bu baya araştırdım ben.
Canım bu gün senin günün için rahatlayacakAh ah sorma kuzu..ben en çok anam yüzünden ağladım.. Neyse ki eşim bakıyor çocuğa.. bende doktor bekliyorum daha gelmedi
Benim yaşadığım kasık ağrılarını düşünKarnım da ve kasıklarım da ağrı var
Doktora gitmeli miyim kızlar
@-Piraye sen bebeğin hareketlerini hissediyor musun?
Kac kilo aldinbu arada o 7.aydan önce bir şey almam diyen hanımlara sesleniyorum;
aranızda en küçük karınlı ve en az kilo alanlardan biri olarak dün eminönünü gezerken perişan oldum.
ayaklarıma kara sular indi hemen ve çabuk yoruldum.
bir kere daha iyi anladım ki ağırlaşmadan eksikleri tamamlamak gerek.
canım süt gelmesinin göğüslerin büyüklüğüyle alakası yok. dev gibi göğüslerden süt gelmeyebilir yada dümdüz göğüslerden süt fışkırabilir.. sen içini rahat tut
Nurbal27 canım geçmiş olsun. doktorum kasık ağrılarının artacağını sölemişti 20.haftdan sonra.. kişiden kişiye değişiyor bence..
Günaydın canımm teli elime aldım bakayım eğer yazmamışsa instagram dan yazayım dedim
Merak ettim çünkü
Neden Gaziantep e erken geçtiniz
Annen sanki daha uzun kalacaktı
Hayırdır Kuzum ne oldu
İyisiniz dimi
Rahatladım kızlar yaa korkmuştum böyle ağrı sancı olunca :)Benim yaşadığım kasık ağrılarını düşün
Ağlamıştım bile ağrıdan ve tam o haftalarda başlamıştı
Gayet normalmiş kuZum rahim büyüyor
O yüzden herkes yaşıyor
Benim basimi agritmana ragziyim gitmeİstersen susayım gene iki günün birikimi olmuşum işte
Hadi gozun aydin hayirli haberlerle gel ins oglani kime biraktinKIZLARRRRRRR ..sevinçten çıldıracam yarın zeynep kamile ayrıntılı ultrason için randevu buldum....20-24 hafta doopler yazıyordu...dua ederek mhrs ye girdim..Allahım ne okur yardım et dedim...bi baktım randevu açılmış.. sabah 8 buçuk sadece kalmış hemen aldım randevuyu...inş bunda sorun çıkmaz dimi sonuçta int den randevu aldım..Ay dualarınız sayesinde
iyice paranoyak oldum valla canım aklıma olmadık şeyler geliyor valla :)canım süt gelmesinin göğüslerin büyüklüğüyle alakası yok. dev gibi göğüslerden süt gelmeyebilir yada dümdüz göğüslerden süt fışkırabilir.. sen içini rahat tut
Nurbal27 canım geçmiş olsun. doktorum kasık ağrılarının artacağını sölemişti 20.haftdan sonra.. kişiden kişiye değişiyor bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?