2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canm insallah bakar doktor sagsalim girer cikarsin..yarin mutlaka yaz tamam mi ben dr dusunuyorm ayrintili icin zeynepkamilden randevu almayi eger yaparlarsa ben de senin gibi takipte olur alirim randevu
Kesinlikle hemen yazacam..saat 9 a doğru girdim randevu sistemi yenilenmisti..baktım yarına bi sürü gebe izlem var...altta da renkli doopler bi de ikili test yazıyor.. hemen renkliye aldım...mübarek herkes pusu da bekliyormuş bi tanecij kalmıştı

Perinatoloğ neden amniyosentez istedi kalp ve böbrek yüzünden mi ?
Allah ım ne olur yardım et bizimde yüzümüz Gülsün bebişlerin iyi olduğundan emin olalım

Kalp ve bobrek iki bulgu olunca down sendromu riski arttigi icin amniyosentez onerdi. Ya da iste nifty tarzi yaptirabilirsin istersen dedi. Perinatolojideki doktor adi erkekti ama muayeneyi yapan kadindi, asistandi gibi sanki, o yuzden dikkate almayim diyorum, kalpteki parlamada sagi solu karistirdi sonucta, ayrintiliyi yapan uzmanin karistirdiginu dusunmuyorum, cunku Ankara'da sayili uzmanlardan. Ama yine de kendimce icten ice moralim bozuldu cok uzuldum. Guzel haberler almayi umuyordum cunku.

Inşallah birtanem ınşaallah...ama sana birşey diyeyim mi hayat o kadar garip ki..Bende diyorum ki keşke annem olmasaydı ama ben hayalimde annem olsaydı bana söyle yardımcı olur deyip hayal kursaydım dedim az önce..1 saatidir hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.. 2 saat su çocuğa uykusunda uyanıp bakamazms..açıkca öyle demedi ama ven anladım.. mecbur eşim ise gitmeyecek o bakacak. .ama ben unutmayacam...ben inş onun gibi bi insan olmayacmm...her kadın doğuruyor ama herkes anne olmuyor anladım.. herkes fedakarlık yapmıyor..ah babam canım babam annemin yerinde olsaydi keşke o kadın olsaydı

Güzel haber de alacaksın kuZum İnanki kalpten söylüyorum
Bence bu gün olanları aklından çıkar
Hiç gitmemiş hiç baktırmamış gibi ol
Salı gününü bekle hayırlısıyla

KuZum sana Allah ım yardımcı olmuş sesini duydu ve sana belkide olmayacak bir şekilde RANDevu almanı sağladı bunu düşün huzurlu bir gece geçir...
Anne konusunda annesiz olduğum için çok hassasım
Annem annelik kelimesini sonuna kadar taşıyan bir anaydı
Ama imtihan dünyası işte
Sen varlıkta yokluğunu çekenlerdensin
Bende yoklukta bile onun bıraktığı sevgiyle avunanlardan

Işte ondan diyorum ya..Keşke senin annen olsaydı...inan annenin yanında oluo annesiz olmak çok çok çok zor...kızım olacak diye ağlıyorum...sevinci nazim sen benim gönül sizimsin diyorum ..Rabbim ona layık anne etsin

Vay beee o zaman bugun hic bakmiyim artk ben de 12ye dogru yenileniyo diye bakiyodm

Bu arada cok sevindm gercktn cok sanslisin tam sıkıntılandgn gun resmen rabbim yuzune bakms tek kalan randevuyu alabilmissin insallah guzel sonuclarla cikarsn bu arada doppler 20-24 yazandan randevu aldn dmi

Peki baska hastaneye gidilemiyo mu yani sistemde gozukup randevu mu vermiyor
Ay bizim bura iyi istersen hergun git kimse niye geldin demiyo
Burada sigorta tum hamilelik boyunca 3 ultrasonu karsiliyor yani her trimestirda bir kez,onun disindaki kontrollerde rahim agzina kana idrara fln bakiyor dr. Ama ornegin benim dr benden 150€ aldi her gittigimde bakiyor. İmza atiyorsun bir de her trimestir baska dra gotmeyecegine dair eger gidip de orda da baktirirsa sogorta karsilamiyormus ama tabi herhangi bir problemli durumda hastaneye gidebiliyoruz ama keyfi degil

Güzel haber de alacaksın kuZum İnanki kalpten söylüyorum
Bence bu gün olanları aklından çıkar
Hiç gitmemiş hiç baktırmamış gibi ol
Salı gününü bekle hayırlısıyla

Oyle yapacagim ben de canim insaallah. Atmaya calisiyorum bugunu kafamdan.. Allah beterinden saklasin, korktuklarimizla sinamasin insaallah..

Bu arada cok sevindm gercktn cok sanslisin tam sıkıntılandgn gun resmen rabbim yuzune bakms tek kalan randevuyu alabilmissin insallah guzel sonuclarla cikarsn bu arada doppler 20-24 yazandan randevu aldn dmi
evet evet bak attım...korkudan mhrs ye girmiyorum yanlışlıkla iptal ederim diye ekran resmi aldm:)

Günaydın kızlar
Eskisi gibi bakamıyorum buraya
Geçmişi de okuyamadım
Umarım herkes iyidir
SEPTEMBER LOVE sana yazacaktım ona bile fırsatım olmadı
Antepteyim dün geldim
Ama sıkıntım var biraz
Keyfim yok
İnşallah geçer

Karnım da ve kasıklarım da ağrı var
Doktora gitmeli miyim kızlar
-Piraye sen bebeğin hareketlerini hissediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…