Kesinlikle hemen yazacam..saat 9 a doğru girdim randevu sistemi yenilenmisti..baktım yarına bi sürü gebe izlem var...altta da renkli doopler bi de ikili test yazıyor.. hemen renkliye aldım...mübarek herkes pusu da bekliyormuş bi tanecij kalmıştıCanm insallah bakar doktor sagsalim girer cikarsin..yarin mutlaka yaz tamam mi ben dr dusunuyorm ayrintili icin zeynepkamilden randevu almayi eger yaparlarsa ben de senin gibi takipte olur alirim randevu
Sadece aklıma gelen tek şey makineler farklı ölçü verebilir mi
Çoğu zaman farklı çıktığını biliyoruz ZAten
1 hafta da böbrekte o kadar büyüme değişim olabilir mi ki
Zaten küçülmeye başlamıştı
Aklının karışması gayet normal okurken ben bile karıştım
Şimdi salı günü kalpe kesin bakacaklar mı
Perinatoloğ neden amniyosentez istedi kalp ve böbrek yüzünden mi ?
Allah ım ne olur yardım et bizimde yüzümüz Gülsün bebişlerin iyi olduğundan emin olalım
Inşallah birtanem ınşaallah...ama sana birşey diyeyim mi hayat o kadar garip ki..Bende diyorum ki keşke annem olmasaydı ama ben hayalimde annem olsaydı bana söyle yardımcı olur deyip hayal kursaydım dedim az önce..1 saatidir hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.. 2 saat su çocuğa uykusunda uyanıp bakamazms..açıkca öyle demedi ama ven anladım.. mecbur eşim ise gitmeyecek o bakacak. .ama ben unutmayacam...ben inş onun gibi bi insan olmayacmm...her kadın doğuruyor ama herkes anne olmuyor anladım.. herkes fedakarlık yapmıyor..ah babam canım babam annemin yerinde olsaydi keşke o kadın olsaydıOhh beee
Bak Allah ım nasıl yardım ediyor dimi o kadar üzüldüm
O kadar uğraştın
Çok büyük bir şans ben sana diyeyim
Özel hastane olsa alamazdın hemen yarına
Güzel haberlerle gel
İnsallah
İçin rahat olsun kuZum güzel geçecek
Güzel haber de alacaksın kuZum İnanki kalpten söylüyorumKalp ve bobrek iki bulgu olunca down sendromu riski arttigi icin amniyosentez onerdi. Ya da iste nifty tarzi yaptirabilirsin istersen dedi. Perinatolojideki doktor adi erkekti ama muayeneyi yapan kadindi, asistandi gibi sanki, o yuzden dikkate almayim diyorum, kalpteki parlamada sagi solu karistirdi sonucta, ayrintiliyi yapan uzmanin karistirdiginu dusunmuyorum, cunku Ankara'da sayili uzmanlardan. Ama yine de kendimce icten ice moralim bozuldu cok uzuldum. Guzel haberler almayi umuyordum cunku.
KuZum sana Allah ım yardımcı olmuş sesini duydu ve sana belkide olmayacak bir şekilde RANDevu almanı sağladı bunu düşün huzurlu bir gece geçir...Inşallah birtanem ınşaallah...ama sana birşey diyeyim mi hayat o kadar garip ki..Bende diyorum ki keşke annem olmasaydı ama ben hayalimde annem olsaydı bana söyle yardımcı olur deyip hayal kursaydım dedim az önce..1 saatidir hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.. 2 saat su çocuğa uykusunda uyanıp bakamazms..açıkca öyle demedi ama ven anladım.. mecbur eşim ise gitmeyecek o bakacak. .ama ben unutmayacam...ben inş onun gibi bi insan olmayacmm...her kadın doğuruyor ama herkes anne olmuyor anladım.. herkes fedakarlık yapmıyor..ah babam canım babam annemin yerinde olsaydi keşke o kadın olsaydı
Işte ondan diyorum ya..Keşke senin annen olsaydı...inan annenin yanında oluo annesiz olmak çok çok çok zor...kızım olacak diye ağlıyorum...sevinci nazim sen benim gönül sizimsin diyorum ..Rabbim ona layık anne etsinKuZum sana Allah ım yardımcı olmuş sesini duydu ve sana belkide olmayacak bir şekilde RANDevu almanı sağladı bunu düşün huzurlu bir gece geçir...
Anne konusunda annesiz olduğum için çok hassasım
Annem annelik kelimesini sonuna kadar taşıyan bir anaydı
Ama imtihan dünyası işte
Sen varlıkta yokluğunu çekenlerdensin
Bende yoklukta bile onun bıraktığı sevgiyle avunanlardan
Vay beee o zaman bugun hic bakmiyim artk ben de 12ye dogru yenileniyo diye bakiyodmKesinlikle hemen yazacam..saat 9 a doğru girdim randevu sistemi yenilenmisti..baktım yarına bi sürü gebe izlem var...altta da renkli doopler bi de ikili test yazıyor.. hemen renkliye aldım...mübarek herkes pusu da bekliyormuş bi tanecij kalmıştı
ben daha detayliya girmedim canim ama anladim durumunu insallah sorun yaşamazsınız.Teşekkür ederim canım. Benim rahim ağzımı 35mm ölçtü doktor detaylı sırasında bu haftalarda 40 larda olsa daha iyiydi dedi. Ondan da evham yapiyorum galiba.
Bu arada cok sevindm gercktn cok sanslisin tam sıkıntılandgn gun resmen rabbim yuzune bakms tek kalan randevuyu alabilmissin insallah guzel sonuclarla cikarsn bu arada doppler 20-24 yazandan randevu aldn dmiKesinlikle hemen yazacam..saat 9 a doğru girdim randevu sistemi yenilenmisti..baktım yarına bi sürü gebe izlem var...altta da renkli doopler bi de ikili test yazıyor.. hemen renkliye aldım...mübarek herkes pusu da bekliyormuş bi tanecij kalmıştı
Burada sigorta tum hamilelik boyunca 3 ultrasonu karsiliyor yani her trimestirda bir kez,onun disindaki kontrollerde rahim agzina kana idrara fln bakiyor dr. Ama ornegin benim dr benden 150€ aldi her gittigimde bakiyor. İmza atiyorsun bir de her trimestir baska dra gotmeyecegine dair eger gidip de orda da baktirirsa sogorta karsilamiyormus ama tabi herhangi bir problemli durumda hastaneye gidebiliyoruz ama keyfi degilPeki baska hastaneye gidilemiyo mu yani sistemde gozukup randevu mu vermiyor
Ay bizim bura iyi istersen hergun git kimse niye geldin demiyo
12 te bak sen gene kuZumVay beee o zaman bugun hic bakmiyim artk ben de 12ye dogru yenileniyo diye bakiyodm
Güzel haber de alacaksın kuZum İnanki kalpten söylüyorum
Bence bu gün olanları aklından çıkar
Hiç gitmemiş hiç baktırmamış gibi ol
Salı gününü bekle hayırlısıyla
Bu arada cok sevindm gercktn cok sanslisin tam sıkıntılandgn gun resmen rabbim yuzune bakms tek kalan randevuyu alabilmissin insallah guzel sonuclarla cikarsn bu arada doppler 20-24 yazandan randevu aldn dmi
Neyin varGünaydın kızlar
Eskisi gibi bakamıyorum buraya
Geçmişi de okuyamadım
Umarım herkes iyidir
SEPTEMBER LOVE sana yazacaktım ona bile fırsatım olmadı
Antepteyim dün geldim
Ama sıkıntım var biraz
Keyfim yok
İnşallah geçer
Hadi bakalım. Boşuna üzdün kendini bu kadarHeyecandan uyuyamadım ki...Inş sorunsuz atlatırım bugünü...ağlamaktan gözlerim davul olmuş
Bizim derdimiz biter miNeyin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?