organik şeylerden yapılmış canım ya o yüzden sanırım :)Fiyatıda güzelmiş maşallah bir emzik ya
Çok üzüldüm, inşallah ciddi bir şey değildir. İlk kavga için de bayağı bi gecikmişsinizRahatladım kızlar yaa korkmuştum böyle ağrı sancı olunca :)
Annem daha fazla kalamadı canım
Kızkardeşim ve Babamdaydı aklı hep
Bende zorlamadım
Piraye de sordu da ne olduğunu
Birazdan uzun uzun yazarım
Kahvaltı yapıyoruz şimdi
Ağlamaktan helak oldum dün akşam
Eşimin ailesi yüzünden
Eşimle de ilk kavgamızı yapmış olduk
sana susmuyor gibi gelen demek ki bana yetmiyor
hep fitnesin hepppppp
Ikisinede git canim benceKadin doguma gittim bugun, ben fetal ekoya yonlendirmem direk, once perinatoloji gorsun onlar karar versin dedi, perinatolojiye sevk etti. Perinatoloji icin 1.5 saat bekledim. Tam ogle arasi girerken aldilar muayeneye, sanirim asistandi bakan, alelacele ultrason yapti, normalde ayrintilida sag ventrikuler yani sag karincikta parlama cikmisti, bu doktor sol dedi. Sagdaydi dedim parlama, himm oyle mi dedi, sag bobregi ayrintilida 5.6 mm, gecen haftaki muayenede 3.5 mm cikmisti, bunda 6 mm dedi. Bebegin gelisimini de herseyi 1 hafta geriden olctu, normalde hep 1 hafta 10 gun kadar ilerde cikiyordu. Sonra fetal ekoya yonlendirdi, ogleden sonraya kaldi, 1.5 saat de oyle bekledim, sonra fetal ekoya yonlendirdigi doktor konsultasyon yazdi, cocuk kardiyolojiye gonderdi. Orayi guc bela buldum, yenidogan yogun bakimin icine koymuslar nasil bir hastaneyse. Orda da 1 saate yakin bekledim, yapacaklar ekoyu diye beklerken icerden cagirip haftaya carsambaya gun verdiler. Anlayacaginiz hem gunum bosa gitti, cok yoruldum, hem de iyice moralim bozularak geldim. Artik gecen haftadan onumuzdeki saliya kalan fetal eko randevuma gidicem. Bunda da bir hayir vardir insaallah.
Hiç öyle olmuyor o işler, bi arkadaşım var o kadar minikti ki memeleri, hiç süt gelmez sandık, 2 yaşına kadar emzirdi, çok da yeterliydi. Çünkü sadece depolanmıyor süt, bebek emerken üretiliyor aynı zamanda. Bir de akrabamız var onunki de D cup resmen, hamilelikte ve doğumdan sonra çok büyüdü. 3 çocuğu var en uzun emzirdiği 2 ay. O 2 ayda da mama desteğiyle. Bu arada memesi küçük arkadaşımın oğlu 4 yaşında geçen yıl silikon yaptırdı, bi daha çocuk yapmıcam dediay benim gögüslerim çok küçük canım yapısal olarak ve büyümüyor üt gelmez diye korkuyorum valla. kilom da artmaya çok meyilli tutuyurm ona rağmen inmiyr az az çıkıyor
organik şeylerden yapılmış canım ya o yüzden sanırım :)
Bende aynini yaptim ama 24. Haftaya kadar vazgecip yaptirma hakkin var.Bir de perinatolog amniyosentez onerdi, 200'de 1 olum riski var bebegin dedi. Ben de istemiyorum diyince kagit imzalatip parmak bastirdilar.
Ben başından beri yavaş yavaş düzenli aldımCanım benimde oyle... cok takmaya basladım valla buna 18 e kadar almadım, 18-22 arası 4 kilo aldım resmen... Bu hızla giderse bittik
Canım endişelendirmek istemem ama geçmiyorsa eğer ağrıların doktora gitmelisin. Bana doktorum karnın ağrıdığında sancın olduğunda mutlaka gel dedi.Karnım da ve kasıklarım da ağrı var
Doktora gitmeli miyim kızlar
-Piraye sen bebeğin hareketlerini hissediyor musun?
Canim nekadar odediniz toplam bide bana detayli bilgi verir misin yani sen mutfak esyalarini fln kolilemedin mi onlar mi koliledi hic kirilma falan olmadi mi
Canım sütün göğüs yapısıyla hiç ilgisi YÖK İnan ki. Benimkiler çok normaldi. Hamilelikte 2 beden büyüdü. Ama hiçbir zaman göğsümden süt aktığını bilmedim. Bazılarının emzirirken diğeri de akarmış onu da hiç yaşamadım. Kızçem emmediği zaman sağdığım da 20-30 ml ancak süt çıkardı. Ama yine de azimle kızımı 16 ay emzirdim. İnşallah bol bol sütümüz olsun.ay benim gögüslerim çok küçük canım yapısal olarak ve büyümüyor üt gelmez diye korkuyorum valla. kilom da artmaya çok meyilli tutuyurm ona rağmen inmiyr az az çıkıyor
Karın ve kasık ağrısı bende de oluyor canım. Bebeği de iki gün önce net hissettim ama dün hissetmedim yeni yeni hissedeceğim herhaldeBizim derdimiz biter mi
O ne ay oyleBurada sigorta tum hamilelik boyunca 3 ultrasonu karsiliyor yani her trimestirda bir kez,onun disindaki kontrollerde rahim agzina kana idrara fln bakiyor dr. Ama ornegin benim dr benden 150€ aldi her gittigimde bakiyor. İmza atiyorsun bir de her trimestir baska dra gotmeyecegine dair eger gidip de orda da baktirirsa sogorta karsilamiyormus ama tabi herhangi bir problemli durumda hastaneye gidebiliyoruz ama keyfi degil
Benim de bu aralar çok oluyor. Hatta tuvalete çıkarken bile kaşıkların ağrıyor. Ben de yakında dr a gitsem iyi olacak. İdrar tahlillerini tekrarlatmalıyım.Karnım da ve kasıklarım da ağrı var
Doktora gitmeli miyim kızlar
-Piraye sen bebeğin hareketlerini hissediyor musun?
Aaa hayirdir kuzum nolduGünaydın kızlar
Eskisi gibi bakamıyorum buraya
Geçmişi de okuyamadım
Umarım herkes iyidir
SEPTEMBER LOVE sana yazacaktım ona bile fırsatım olmadı
Antepteyim dün geldim
Ama sıkıntım var biraz
Keyfim yok
İnşallah geçer
Nasılsınız bugün prenses ve anasıGünaydın
Naptın canım yazdın mı göremedimAh ah sorma kuzu..ben en çok anam yüzünden ağladım.. Neyse ki eşim bakıyor çocuğa.. bende doktor bekliyorum daha gelmedi
Her şeyin bir ilki var kuZumRahatladım kızlar yaa korkmuştum böyle ağrı sancı olunca :)
Annem daha fazla kalamadı canım
Kızkardeşim ve Babamdaydı aklı hep
Bende zorlamadım
Piraye de sordu da ne olduğunu
Birazdan uzun uzun yazarım
Kahvaltı yapıyoruz şimdi
Ağlamaktan helak oldum dün akşam
Eşimin ailesi yüzünden
Eşimle de ilk kavgamızı yapmış olduk
Oyy kuzum yaaa,Günaydın millet!! Bugün akşama kadar okuldayımKızım bu sabah çok huysuzdu. Teyzesine gitmemek için kendini yerlere attı resmen. Men de okul diye ağlıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?