2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzüldüm, inşallah ciddi bir şey değildir. İlk kavga için de bayağı bi gecikmişsiniz

Ikisinede git canim bence
Moralinide bozma aklinda suphe kalacagina ugrasip icin rahat etsindaha iyi.Hayirli haberler alirsin ins

ay benim gögüslerim çok küçük canım yapısal olarak ve büyümüyor üt gelmez diye korkuyorum valla. kilom da artmaya çok meyilli tutuyurm ona rağmen inmiyr az az çıkıyor
Hiç öyle olmuyor o işler, bi arkadaşım var o kadar minikti ki memeleri, hiç süt gelmez sandık, 2 yaşına kadar emzirdi, çok da yeterliydi. Çünkü sadece depolanmıyor süt, bebek emerken üretiliyor aynı zamanda. Bir de akrabamız var onunki de D cup resmen, hamilelikte ve doğumdan sonra çok büyüdü. 3 çocuğu var en uzun emzirdiği 2 ay. O 2 ayda da mama desteğiyle. Bu arada memesi küçük arkadaşımın oğlu 4 yaşında geçen yıl silikon yaptırdı, bi daha çocuk yapmıcam dedi

organik şeylerden yapılmış canım ya o yüzden sanırım :)

Aha sanırım bu emzikten almıştım ben, ya da çok benzeri. İnşallah birilerine vermemişimdir. Çok düşünmüyorum emzik vermeyi ama bakalım.

Canım benimde oyle... cok takmaya basladım valla buna 18 e kadar almadım, 18-22 arası 4 kilo aldım resmen... Bu hızla giderse bittik
Ben başından beri yavaş yavaş düzenli aldım 18ve 22 arası 2 kilo toplamda 4.5 kiloyla yola devam. Allah’tan ki zayıf hamile kaldım. Karnımda çıkmadığı için hala 5 aylık hamile olduğum belli olmuyor. Eski kıyafetlerimi giyiyorum sadece pantolonların düğmesini kapatmıyorum

ay benim gögüslerim çok küçük canım yapısal olarak ve büyümüyor üt gelmez diye korkuyorum valla. kilom da artmaya çok meyilli tutuyurm ona rağmen inmiyr az az çıkıyor
Canım sütün göğüs yapısıyla hiç ilgisi YÖK İnan ki. Benimkiler çok normaldi. Hamilelikte 2 beden büyüdü. Ama hiçbir zaman göğsümden süt aktığını bilmedim. Bazılarının emzirirken diğeri de akarmış onu da hiç yaşamadım. Kızçem emmediği zaman sağdığım da 20-30 ml ancak süt çıkardı. Ama yine de azimle kızımı 16 ay emzirdim. İnşallah bol bol sütümüz olsun.

O ne ay oyle
Sanki petrol harciyo ultrason cihazi baksalar noluyomus
Gurban olim memleketimin tasina topragina valla git git baktir :))

Günaydın millet!! Bugün akşama kadar okuldayım Kızım bu sabah çok huysuzdu. Teyzesine gitmemek için kendini yerlere attı resmen. Men de okul diye ağlıyordu

Her şeyin bir ilki var kuZum
Elbet ZAten kavga edecektiniz öyle düşün
Güzel bir kahvaltı et sonra gel yaz bize
Görümcen yüzündendir
Bizde dün geceden beri kavga ediyoruz televizyon yüzünden
Sabah uyanır uyanmaz arayıp saydırıp kapattım yüzüne
Hırsımı alamıyorum ne yapsan diye içimi kemiriyor

Günaydın millet!! Bugün akşama kadar okuldayım Kızım bu sabah çok huysuzdu. Teyzesine gitmemek için kendini yerlere attı resmen. Men de okul diye ağlıyordu
Oyy kuzum yaaa, neyse cuma bugün iki gün sana doyar.
Benim kız 5 yaşına geldi, bazen beni bırakmak istemiyor hala, anneme yapışacağım onu bırakmayacağım dedi öğretmenine pazartesi mesela, o sırada bana yapışıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…