- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Canım süt sağmak için lansinohun elektriklisini Kullandım çok iyiydi. Madela da tercih edebilirsin. O da iyiydi.
İnşallah inşallah dediğin gibi olur ve kontrolde Sorun kalmamış olur Allah ın izni ile
Bende eski hevesli günlerime dönerim inşallah
Bende sobeeden gelen ürünleri beğendim
50 tl bir dünya set almış olduk
Doğuma kadar gene böyle güzel kampanyalar denk gelir
Süt yağma bende alacağım inşallah
Tek başlı otomatiklere bakıyorum
1 biberon 1 emzik yeterli dimi
Lansinoh cift başlı cok onerilir fiyat performans açısından sorun yasayana rastlamadim. Bendeki de lansinoh.lansinoh u alacağım sanırım ama fiyat karşılaştırması yapıyorum canım.
çok sağ ol.
Bir el arabası buluruz bizi koyarlar içine
Genede biz gezeriz sen merak etme
Eşim diyor ki Marmarayda karnı Burunda kadınlar koştur koştur hareket ediyor
Sonra ben üzülmeyim diye diyor ki ama Aşkım bizim ki zor geçiyor sen ondan işe filan gidemiyorsun
Canm insallah bakar doktor sagsalim girer cikarsin..yarin mutlaka yaz tamam mi ben dr dusunuyorm ayrintili icin zeynepkamilden randevu almayi eger yaparlarsa ben de senin gibi takipte olur alirim randevuKIZLARRRRRRR ..sevinçten çıldıracam yarın zeynep kamile ayrıntılı ultrason için randevu buldum....20-24 hafta doopler yazıyordu...dua ederek mhrs ye girdim..Allahım ne okur yardım et dedim...bi baktım randevu açılmış.. sabah 8 buçuk sadece kalmış hemen aldım randevuyu...inş bunda sorun çıkmaz dimi sonuçta int den randevu aldım..Ay dualarınız sayesinde
Pardonnnn
Anam sabah bi naber dedim o saat bu saat susmuyo
Ohh beeeKIZLARRRRRRR ..sevinçten çıldıracam yarın zeynep kamile ayrıntılı ultrason için randevu buldum....20-24 hafta doopler yazıyordu...dua ederek mhrs ye girdim..Allahım ne okur yardım et dedim...bi baktım randevu açılmış.. sabah 8 buçuk sadece kalmış hemen aldım randevuyu...inş bunda sorun çıkmaz dimi sonuçta int den randevu aldım..Ay dualarınız sayesinde
Neden tarihin Yok senin gebelik takipin yokKizlar masallah siz herseyi almışsınız ben daha hic bisey almadim
Sen hazır maden araştırıyorsun bana da söylersin kuZumlansinoh u alacağım sanırım ama fiyat karşılaştırması yapıyorum canım.
çok sağ ol.
Sadece aklıma gelen tek şey makineler farklı ölçü verebilir miKadin doguma gittim bugun, ben fetal ekoya yonlendirmem direk, once perinatoloji gorsun onlar karar versin dedi, perinatolojiye sevk etti. Perinatoloji icin 1.5 saat bekledim. Tam ogle arasi girerken aldilar muayeneye, sanirim asistandi bakan, alelacele ultrason yapti, normalde ayrintilida sag ventrikuler yani sag karincikta parlama cikmisti, bu doktor sol dedi. Sagdaydi dedim parlama, himm oyle mi dedi, sag bobregi ayrintilida 5.6 mm, gecen haftaki muayenede 3.5 mm cikmisti, bunda 6 mm dedi. Bebegin gelisimini de herseyi 1 hafta geriden olctu, normalde hep 1 hafta 10 gun kadar ilerde cikiyordu. Sonra fetal ekoya yonlendirdi, ogleden sonraya kaldi, 1.5 saat de oyle bekledim, sonra fetal ekoya yonlendirdigi doktor konsultasyon yazdi, cocuk kardiyolojiye gonderdi. Orayi guc bela buldum, yenidogan yogun bakimin icine koymuslar nasil bir hastaneyse. Orda da 1 saate yakin bekledim, yapacaklar ekoyu diye beklerken icerden cagirip haftaya carsambaya gun verdiler. Anlayacaginiz hem gunum bosa gitti, cok yoruldum, hem de iyice moralim bozularak geldim. Artik gecen haftadan onumuzdeki saliya kalan fetal eko randevuma gidicem. Bunda da bir hayir vardir insaallah.
Perinatoloğ neden amniyosentez istedi kalp ve böbrek yüzünden mi ?Bir de perinatolog amniyosentez onerdi, 200'de 1 olum riski var bebegin dedi. Ben de istemiyorum diyince kagit imzalatip parmak bastirdilar.
KuZum zeynepkamilden randevu almak çok zorCanm insallah bakar doktor sagsalim girer cikarsin..yarin mutlaka yaz tamam mi ben dr dusunuyorm ayrintili icin zeynepkamilden randevu almayi eger yaparlarsa ben de senin gibi takipte olur alirim randevu
Ben hic bilmiyodm randevu alinarak gidilebildigini bildgm kadariyla ikili uclu test sonucu istiyolardi bakmak icin o yuzden de hic takip etmedm arkadas da bnmle ayni ne ikili ne uclu yaptrms eger ona bakrlarsa ben de takip ediyim de bari acilirsa ben de baktryim sanki arastrma hastanelerinde daha detayli bakiliyo gibime geldi o yuzden acikcasi ordan almak istedmKuZum zeynepkamilden randevu almak çok zor
Şimdiden devamlı bak
Yarın arkadaş yaptırır kuZumBen hic bilmiyodm randevu alinarak gidilebildigini bildgm kadariyla ikili uclu test sonucu istiyolardi bakmak icin o yuzden de hic takip etmedm arkadas da bnmle ayni ne ikili ne uclu yaptrms eger ona bakrlarsa ben de takip ediyim de bari acilirsa ben de baktryim sanki arastrma hastanelerinde daha detayli bakiliyo gibime geldi o yuzden acikcasi ordan almak istedm
22+3 canim ben hala korktuğum icin gebelik takvimi yapamadim buraya bile yeni yeni girmeye basladimNeden tarihin Yok senin gebelik takipin yok
Ona göre yorum yapacağız :))
Kaç haftalıksın
Sen hazır maden araştırıyorsun bana da söylersin kuZum
Hangisinden alacağımızı :)
Bide kıyafetleri bitirdin maşalllah
Çok mu alacaz az mı ben onu bile bilmiyorum
Bide yeni doğan mı alacaz 0-3 ay mı
Hepsi aklımda deli sorular
Aynen canim takipteym smdi surekli giriyorumYarın arkadaş yaptırır kuZum
Sende ona göre alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?