2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende tek başlı elektriklilere bakıyorum süt sağma makinası için.
fiyat araştırıyorum.
1 biberon aldım ama emzik ikiliydi onu iki tane almış oldum.
biberonun kendi yıkama fırçası var zaten içinde.
emzik için de bir tane saklama kutusu aldım.
benim kıyafet tamamlandı gibi.
sadece ufak tefek şeyler bir de fotoğraf çekimi için hastane çıkışı kaldı sayılır.

ben çalışan biriyim alışkınım ama ayaklarım şişti hemencik gezerken.
ayakkabı rahatsız etti.
bir de çok çabuk nefes nefese kalıyorsun.
tabi gezersin gerekince ama çok zor olacak gibi şişince.

Canm insallah bakar doktor sagsalim girer cikarsin..yarin mutlaka yaz tamam mi ben dr dusunuyorm ayrintili icin zeynepkamilden randevu almayi eger yaparlarsa ben de senin gibi takipte olur alirim randevu

Ohh beee
Bak Allah ım nasıl yardım ediyor dimi o kadar üzüldüm
O kadar uğraştın
Çok büyük bir şans ben sana diyeyim
Özel hastane olsa alamazdın hemen yarına
Güzel haberlerle gel
İnsallah
İçin rahat olsun kuZum güzel geçecek

Kadin doguma gittim bugun, ben fetal ekoya yonlendirmem direk, once perinatoloji gorsun onlar karar versin dedi, perinatolojiye sevk etti. Perinatoloji icin 1.5 saat bekledim. Tam ogle arasi girerken aldilar muayeneye, sanirim asistandi bakan, alelacele ultrason yapti, normalde ayrintilida sag ventrikuler yani sag karincikta parlama cikmisti, bu doktor sol dedi. Sagdaydi dedim parlama, himm oyle mi dedi, sag bobregi ayrintilida 5.6 mm, gecen haftaki muayenede 3.5 mm cikmisti, bunda 6 mm dedi. Bebegin gelisimini de herseyi 1 hafta geriden olctu, normalde hep 1 hafta 10 gun kadar ilerde cikiyordu. Sonra fetal ekoya yonlendirdi, ogleden sonraya kaldi, 1.5 saat de oyle bekledim, sonra fetal ekoya yonlendirdigi doktor konsultasyon yazdi, cocuk kardiyolojiye gonderdi. Orayi guc bela buldum, yenidogan yogun bakimin icine koymuslar nasil bir hastaneyse. Orda da 1 saate yakin bekledim, yapacaklar ekoyu diye beklerken icerden cagirip haftaya carsambaya gun verdiler. Anlayacaginiz hem gunum bosa gitti, cok yoruldum, hem de iyice moralim bozularak geldim. Artik gecen haftadan onumuzdeki saliya kalan fetal eko randevuma gidicem. Bunda da bir hayir vardir insaallah.

lansinoh u alacağım sanırım ama fiyat karşılaştırması yapıyorum canım.
çok sağ ol.
Sen hazır maden araştırıyorsun bana da söylersin kuZum
Hangisinden alacağımızı :)
Bide kıyafetleri bitirdin maşalllah
Çok mu alacaz az mı ben onu bile bilmiyorum
Bide yeni doğan mı alacaz 0-3 ay mı
Hepsi aklımda deli sorular

Bir de perinatolog amniyosentez onerdi, 200'de 1 olum riski var bebegin dedi. Ben de istemiyorum diyince kagit imzalatip parmak bastirdilar.

Sadece aklıma gelen tek şey makineler farklı ölçü verebilir mi
Çoğu zaman farklı çıktığını biliyoruz ZAten
1 hafta da böbrekte o kadar büyüme değişim olabilir mi ki
Zaten küçülmeye başlamıştı
Aklının karışması gayet normal okurken ben bile karıştım
Şimdi salı günü kalpe kesin bakacaklar mı

Bir de perinatolog amniyosentez onerdi, 200'de 1 olum riski var bebegin dedi. Ben de istemiyorum diyince kagit imzalatip parmak bastirdilar.
Perinatoloğ neden amniyosentez istedi kalp ve böbrek yüzünden mi ?
Allah ım ne olur yardım et bizimde yüzümüz Gülsün bebişlerin iyi olduğundan emin olalım

Canm insallah bakar doktor sagsalim girer cikarsin..yarin mutlaka yaz tamam mi ben dr dusunuyorm ayrintili icin zeynepkamilden randevu almayi eger yaparlarsa ben de senin gibi takipte olur alirim randevu
KuZum zeynepkamilden randevu almak çok zor
Şimdiden devamlı bak

KuZum zeynepkamilden randevu almak çok zor
Şimdiden devamlı bak
Ben hic bilmiyodm randevu alinarak gidilebildigini bildgm kadariyla ikili uclu test sonucu istiyolardi bakmak icin o yuzden de hic takip etmedm arkadas da bnmle ayni ne ikili ne uclu yaptrms eger ona bakrlarsa ben de takip ediyim de bari acilirsa ben de baktryim sanki arastrma hastanelerinde daha detayli bakiliyo gibime geldi o yuzden acikcasi ordan almak istedm

Yarın arkadaş yaptırır kuZum
Sende ona göre alırsın

kuzum ben öyle çok abartmadım kıyafet konusunu.
hep çabuk büyüyor diyorlar.
bir de hiç yenidoğan almadım çünkü yenidoğan 50 cm.
ben hep 0-3 ay aldım her şeyi.
çünkü artık 49 cm 50 cm doğan bebek az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…