2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim o bana sesleniyorsun...hala hicbirseyim yok ama baslamam lazım sanırım...
Ilk bebegim nasıl ne alıcam bilemiyorum.. Boyu nasıl falan kafam curcuna

Kizlarrrr geldim. Etiket yapamıyorum kusura bakmayın...oğluma babası bakıyor..doktor asiri şekerdi...hanımefendi sırtı dönüktü herşeye baktı genel durumu sağlıklı dedi amma kalbine ve burnuna bakamadı o yüzde haftaya çarşamba yada perşembe tekrar gel bunlara bakacaz dedi Allah razı olsun...bi de oğlumun kafası büyük hala ve dayı da sorun var diye tıbbi genetike de randevu al onlarda baksın dedi...bi de 30 kaşıma şeker yüklemesi için randevu verdi...ici m rahatladı çok şükür.. haftaya küçük danayı gene gorecem...440 gr mis ..merak eden dua eden herkese teşekkürler...Allah herkesin gönlüne gore versin

artık bebekler daha mı hızlı kilo alacak acaba gelişimi daha mı hızlı olacak çünkü bu haftalara kadar doğru düzgün kilolr alınmadı bundan sonra mı başlıyor acaba asıl olay.

Kuzum bende zayıf hamile kaldım, hamilelik icin ozel birsey almadım hala tayt falan idare ediyorum ama yani bir ayda almam beni sok etti umarım boyle surmez. Bu ay bildigin goguslerim buyudu agırlastı, sutyenlerim olmuyor. Gece yataken giyidigim sutyenlerden takıyorum, bu haftasonu alacagım..

sabah sabah nette gezinirken e bebekten aldıklarım 65tl tuttu hepsi kargo dahil

Eklentiler

• E8B2DA51-6458-43C5-965E-6AD4B2A3741F.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 6FDBBEA7-EDDF-46F8-BC7A-38DA17CA90D8.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 9AE30F9F-E5D5-4631-8E85-58B018947BE9.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 38
SEPTEMBER LOVE bence bırak iptal etsin sonra da ara tamirci niye gelmedi diye birdaha kay hem hırsını alırsın hem de azıcık eğlenirsin işte nolcak iki gün otur yatak odasında
Ruhum sıkılıyor kıss zaten bir de yatak odasına mı kapanacam
Aradı şimdi 5 gibi gelecekmiş adam
5 kadar dayanabilir misin diye sorunca
Kahkaha attasım geldi
Üzüldüm herhalde bide işi o kadar yoğun ki adamım
Yanında ki elemana bağırdı
Bende adama ne kızıyorsun ayıp diye söylendim
Oda insanda sabah sabah sabır bırakmadın dedin

Canim cok sevindm skntisiz gecmesine insallah haftaya da guzel gecer.. ay demekki ikili uclu teste gerek olmadan bakiyolar dmi o bolumde?? Ben onsuz bakmiyolar dye hic randevu islerine girmemistm bari ben de takip edeym artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…