Kuru bi mesaj at. Gelsin televizyoncu diye, fazla yüz verme ama.Akşam tamirci gelecekmiş
Gelen adamı da kovarım gelmesin dedim
Ama keşke öyle demeseydim
Gene ben tv siz kalan olacağım
Benim o bana sesleniyorsun...hala hicbirseyim yok ama baslamam lazım sanırım...bu arada o 7.aydan önce bir şey almam diyen hanımlara sesleniyorum;
aranızda en küçük karınlı ve en az kilo alanlardan biri olarak dün eminönünü gezerken perişan oldum.
ayaklarıma kara sular indi hemen ve çabuk yoruldum.
bir kere daha iyi anladım ki ağırlaşmadan eksikleri tamamlamak gerek.
Bende almadımBenim o bana sesleniyorsun...hala hicbirseyim yok ama baslamam lazım sanırım...
Ilk bebegim nasıl ne alıcam bilemiyorum.. Boyu nasıl falan kafam curcuna
:)) babam sağolsun kuZumYememişler içmemişler eve tv almışlaaar hanııım, mutfakta tv, salonda tv, yatak odasında tv. Banyoda var mı?
Kayınvalidem le anca pazar ve markette gideriz :))Haftada bi de kul kedisi gibi kullandigin kayinvalidenle cik bari :))
Orda yok henüz oraya alamadıkBenimde aklima baska bi umumi bi yer gelmisti yazmayim dedim
Kuzum bende zayıf hamile kaldım, hamilelik icin ozel birsey almadım hala tayt falan idare ediyorum ama yani bir ayda almam beni sok ettiBen başından beri yavaş yavaş düzenli aldım18ve 22 arası 2 kilo toplamda 4.5 kiloyla yola devam. Allah’tan ki zayıf hamile kaldım. Karnımda çıkmadığı için hala 5 aylık hamile olduğum belli olmuyor. Eski kıyafetlerimi giyiyorum sadece pantolonların düğmesini kapatmıyorum
Esim yurtdısına gidiyor bir hafta yokBende almadım15inden sonra başlayalım diyorum artık ama bakalım
Ne kadar guzellerrrrsabah sabah nette gezinirken e bebekten aldıklarım 65tl tuttu hepsi kargo dahil
hayır kuzum 6 aylık alacaksinki yaz boyu rht rht giysin çoçooolarNe kadar guzellerrrr
0-3 ay mı almalıyız tecrubeli anneler?
Ruhum sıkılıyor kıss zaten bir de yatak odasına mı kapanacamSEPTEMBER LOVE bence bırak iptal etsin sonra da ara tamirci niye gelmedi diye birdaha kay hem hırsını alırsın hem de azıcık eğlenirsin işte nolcak iki gün otur yatak odasında
Cok sagol canımmmhayır kuzum 6 aylık alacaksinki yaz boyu rht rht giysin çoçooolar
Esim yurtdısına gidiyor bir hafta yoko olmadan bende almam begenemem.. Bizimde 15i sonrasına kalır artık
Akşam 5 gibi geliyormuşKuru bi mesaj at. Gelsin televizyoncu diye, fazla yüz verme ama.
Trendyolda falan mı yılbası indirimleri mi canım ?-Piraye kızlar 23 kasımda indirimler başlıyor takip edin
Canim cok sevindm skntisiz gecmesine insallah haftaya da guzel gecer.. ay demekki ikili uclu teste gerek olmadan bakiyolar dmi o bolumde?? Ben onsuz bakmiyolar dye hic randevu islerine girmemistm bari ben de takip edeym artkKizlarrrr geldim. Etiket yapamıyorum kusura bakmayın...oğluma babası bakıyor..doktor asiri şekerdi...hanımefendi sırtı dönüktü herşeye baktı genel durumu sağlıklı dedi amma kalbine ve burnuna bakamadı o yüzde haftaya çarşamba yada perşembe tekrar gel bunlara bakacaz dedi Allah razı olsun...bi de oğlumun kafası büyük hala ve dayı da sorun var diye tıbbi genetike de randevu al onlarda baksın dedi...bi de 30 kaşıma şeker yüklemesi için randevu verdi...ici m rahatladı çok şükür.. haftaya küçük danayı gene gorecem...440 gr mis ..merak eden dua eden herkese teşekkürler...Allah herkesin gönlüne gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?