Sanki aklı erdikçe daha zor oluyor her şey. İkinci gelince 4-5 ay sonra kreşe gidecek. Sanırım daha da zor olacak belki de bebek var diye gitmek istemeyecek. Ne kadar büyürlerse büyüsünler sanırım kız çocukları anneye farklı bağlı oluyor.Akşam eve gidince saçlarımı öpüyor oh oh mis anne, çiçek anne diyor.Oyy kuzum yaaa,neyse cuma bugün iki gün sana doyar.
Benim kız 5 yaşına geldi, bazen beni bırakmak istemiyor hala, anneme yapışacağım onu bırakmayacağım dedi öğretmenine pazartesi mesela, o sırada bana yapışıktı...
Evet canim benimki 22 haftalik 1 ay icinde 2 katına yaklasacak kilosu dedi drartık bebekler daha mı hızlı kilo alacak acaba gelişimi daha mı hızlı olacak çünkü bu haftalara kadar doğru düzgün kilolr alınmadı bundan sonra mı başlıyor acaba asıl olay.
Canım ilk gebelikse biraz daha gazla oluyor büyüme ikinci daha yavaş büyüyorlarKuzum bende zayıf hamile kaldım, hamilelik icin ozel birsey almadım hala tayt falan idare ediyorum ama yani bir ayda almam beni sok ettiumarım boyle surmez. Bu ay bildigin goguslerim buyudu agırlastı, sutyenlerim olmuyor. Gece yataken giyidigim sutyenlerden takıyorum, bu haftasonu alacagım..
Güle güle giysin çok güzeller..sabah sabah nette gezinirken e bebekten aldıklarım 65tl tuttu hepsi kargo dahil
Evet canım ilk gebelik benim :)Canım ilk gebelikse biraz daha gazla oluyor büyüme ikinci daha yavaş büyüyorlarbazı haftalar ağırlık birden artıyor ben de onu fark ettim. Sanırım son aylar da öyle. Dün akşam hemen 30 dk yürüyüş yaptım evde.
6 aylık büyük olmaz mı ya... benim kız 6 ay hastane çıkışı giydi zaten. Küçük doğmuştu biraz belki de o yüzden.3-6 ideal sanki. Haziran Eylül arası için.hayır kuzum 6 aylık alacaksinki yaz boyu rht rht giysin çoçooolar
benimde 22 hafta canım bende ne güzel seviniyodum şişmedim kilo almadım diye demek ki sonuç hep aynı :)Evet canim benimki 22 haftalik 1 ay icinde 2 katına yaklasacak kilosu dedi dr
SEPTEMBER LOVE bence bırak iptal etsin sonra da ara tamirci niye gelmedi diye birdaha kay hem hırsını alırsın hem de azıcık eğlenirsin işte nolcak iki gün otur yatak odasında
Hadi gozun aydin canim rahatlamissindirKizlarrrr geldim. Etiket yapamıyorum kusura bakmayın...oğluma babası bakıyor..doktor asiri şekerdi...hanımefendi sırtı dönüktü herşeye baktı genel durumu sağlıklı dedi amma kalbine ve burnuna bakamadı o yüzde haftaya çarşamba yada perşembe tekrar gel bunlara bakacaz dedi Allah razı olsun...bi de oğlumun kafası büyük hala ve dayı da sorun var diye tıbbi genetike de randevu al onlarda baksın dedi...bi de 30 kaşıma şeker yüklemesi için randevu verdi...ici m rahatladı çok şükür.. haftaya küçük danayı gene gorecem...440 gr mis ..merak eden dua eden herkese teşekkürler...Allah herkesin gönlüne gore versin
Giz dunur eniste ne is yapiyo yurt disindan oglunun ceyizini tamamlasin beni ugrastirmaEsim yurtdısına gidiyor bir hafta yoko olmadan bende almam begenemem.. Bizimde 15i sonrasına kalır artık
Bende sana yazacaktim eve gecimde yazim diyodumHayırlı Sabahlar kızlar.
BirAsilAnnesi nasıl oldun iyileştin mi?
Biz hala ailecek hastayız. Bu öksürük doğurtacak beni.
HAyırlı olsunnnn darısı banaKizlar tetanoz asimi oldum
Yarın sabah aç karnına bende bir tartıya çıkayım en son iki kilo almıştımBende son 1 ayda 1,5 kg aldım total 4 kilo oldu, karında hızlı büyüyor artık her hafta farkediyor. Bundan sonra zaten önümüZdeki 3-4 hafta da bebekler 1 kg yu bulacak. Olan bizim totolara olacak...kocamannnnsağlıklı oldukları sürece önemi yok tabii ama artık kilo almak doğal bir süreç sanırım
Hayırlı Sabahlar kızlar.
BirAsilAnnesi nasıl oldun iyileştin mi?
Biz hala ailecek hastayız. Bu öksürük doğurtacak beni.
23 kasım da genel indirim olacak amaTrendyolda falan mı yılbası indirimleri mi canım ?
Giz dunur eniste ne is yapiyo yurt disindan oglunun ceyizini tamamlasin beni ugrastirma
Bende sana yazacaktim eve gecimde yazim diyodum
Daha iyilesemediniz mi canim yaaa epey uzun surdu
gokceyener bunada verme oglunu dohtur karisiyim diye surekli hastalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?