2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sanki aklı erdikçe daha zor oluyor her şey. İkinci gelince 4-5 ay sonra kreşe gidecek. Sanırım daha da zor olacak belki de bebek var diye gitmek istemeyecek. Ne kadar büyürlerse büyüsünler sanırım kız çocukları anneye farklı bağlı oluyor.Akşam eve gidince saçlarımı öpüyor oh oh mis anne, çiçek anne diyor.

artık bebekler daha mı hızlı kilo alacak acaba gelişimi daha mı hızlı olacak çünkü bu haftalara kadar doğru düzgün kilolr alınmadı bundan sonra mı başlıyor acaba asıl olay.
Evet canim benimki 22 haftalik 1 ay icinde 2 katına yaklasacak kilosu dedi dr

Canım ilk gebelikse biraz daha gazla oluyor büyüme ikinci daha yavaş büyüyorlar bazı haftalar ağırlık birden artıyor ben de onu fark ettim. Sanırım son aylar da öyle. Dün akşam hemen 30 dk yürüyüş yaptım evde.

Evet canım ilk gebelik benim :)
En iyisi biraz hareket edip, yuruyus falan yapmak :)

Bende son 1 ayda 1,5 kg aldım total 4 kilo oldu, karında hızlı büyüyor artık her hafta farkediyor. Bundan sonra zaten önümüZdeki 3-4 hafta da bebekler 1 kg yu bulacak. Olan bizim totolara olacak...kocamannnn sağlıklı oldukları sürece önemi yok tabii ama artık kilo almak doğal bir süreç sanırım

Hadi gozun aydin canim rahatlamissindir

Hayırlı Sabahlar kızlar.
BirAsilAnnesi nasıl oldun iyileştin mi?
Biz hala ailecek hastayız. Bu öksürük doğurtacak beni.
Bende sana yazacaktim eve gecimde yazim diyodum
Daha iyilesemediniz mi canim yaaa epey uzun surdu
gokceyener bunada verme oglunu dohtur karisiyim diye surekli hastalar

Yarın sabah aç karnına bende bir tartıya çıkayım en son iki kilo almıştım

Giz dunur eniste ne is yapiyo yurt disindan oglunun ceyizini tamamlasin beni ugrastirma

Enisteniz ihracatcı gunubirlik bile gider gelir avrupaya, ama simdi cine gidecek bir hafta yok zaten bir valiz doldurmadan gelmezse gonlumu alamaz

Bende sana yazacaktim eve gecimde yazim diyodum
Daha iyilesemediniz mi canim yaaa epey uzun surdu
gokceyener bunada verme oglunu dohtur karisiyim diye surekli hastalar

Vermem canım sana uydum ben soyle dirayetli bir gelin lazım saka bir yana gecmis olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…