- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Bu test nifty testi gibi mi farkı var mı@ssule07 insallah canim saglikla gelsin hepsi 1800 tl mis prena test
Sağol canım benim sorduğun icn yatıyorum .aynı işte .şu su gibi akıntı var.pazartesi ayrıntılı var bekliyorum...sen nasılsın canım
Moralim biraz düzeldi akşam üstü annem çok destek o olmasa ne yapardım bilmiyorumAy canim yaaaa o da etkileniyo.
Ben de ilk yil zorluk yasadim esimin ailesi yuzunden esimle.Hatta oglumun durumunu hep ona bagladim sureklide derim senin yuzunden strese girdim oglumda cektim diye.Takmamaya calis lutfen etkileniyo bebisler
Yarin cik annenle bi carsi pazar gezin yada biraz hamur isi falan mutfaga girin kafa dagit
Aradım gayet normal konuştum orda ne işin var buraya gelseneCanim ben olsam ararim gorumcemi, onu agirlamaktan cok memnun olacagini ama su an antepte oldugunu, su tarihte donecegini, ziyaretini de o zamana ayarlamasini rica ettigini soyle. Ben yokken evde icim rahat etmez kusura bakma de. Yani bir de alisveris yapmaya da gelecekse, sen gormeden begenmeden neyi nasil alacak acaba bu sekilde.
Zamanla senin gibi pozitif olmayı öğrenirim belkiKızma hemen. Belki abisle yalnız kalıp seni çekiştirmek istemiştir :) bunları kafaya takma ilk seneler oluyor böyle. İnan bana sonra düzelecek. Şuan sadece kendine ve bebeğine zarar veriyorsun sinirlenerek. Yeri zamanı gelince yaptığının doğru olmadığını söylersin görümcene. Eşine laf anlatmaya kalkma erkekler bu işlersen anlamaz. Onlara göre her şey normaldir. Biz abartıyoruzdur. Sen zamanını bekle zamanı gelince de lafını esirgeme bence.
Canim Nakit odedik biz istersen sana firma adini yaziyim sen ara istersen bende arar sorarimFirma adi var mi canim? Belki Ankara'da da vardir ayni firmanin. Ben de yaptirabilirim henuz karar vermedik ama. Nakit mi yaptiniz odemeyi?
Firma adi var mi canim? Belki Ankara'da da vardir ayni firmanin. Ben de yaptirabilirim henuz karar vermedik ama. Nakit mi yaptiniz odemeyi?
Canim nifty harmony bi de panoroma testi varmis bunlarda down sendromuna ve yaninda baska anomalilerede bakiyomis prena test sadece down a bakiyomus en uygun test buymus fiyat olarakta o yuzden doktor bunu onerdi bizeBu test nifty testi gibi mi farkı var mı
Görünmüyorsun cnm her şey yolundadır inşllh.Günaydın herkes iyidir insallah benim de ara ara sancim.oluyor iki gündür ayağıma kramp giriyor magnezyum kullaniyorum ama suan topallatiyor beni acisinda öyle haftaya .renkli ultrason cekilcem
Aslında pozitif olmuyorsun. Onlar seni sen onları tanıyorsun. Onlar aenin istemeyeceğim şeyleri yapmıyorlar sen de onlara yüz göz olmuyorsun.Moralim biraz düzeldi akşam üstü annem çok destek o olmasa ne yapardım bilmiyorum
Ben iyi hissedince tekmeleri tekrar hissetmeye başladım.
Kendime de kızıyorum şuan gereksiz insanlar için kendimi üzüyorum bebeğim de etkileniyor
Çok haklısın canım aynen dediğin gibi yapacam zaten :)
Aradım gayet normal konuştum orda ne işin var buraya gelsene
Yeğenini özlemedin mi diye espiri bile yaptım
Yok hayır gelmeyecem ben abimi özledim oraya giderim dedi
E ben yokum abin işe gidince ne yapacaksın dedim
Benim arkadaşlar var orda dedi
Sırf eşimin hatrı için bişey demedim
Ama iyice uyuz oldum
Gözümden çok düştü
Bişey almasını da istemiyorum bu saatten sonra
Eşimin ailesinden tek bir çöp kabul etmem asla
Zamanla senin gibi pozitif olmayı öğrenirim belki
Daha o kadar sabırlı ve anlayışlı değilim
İyim canım ben de Çarşamba ayrıntılıya gireceğim. Allah’ın izniyle inşallah her şeylerimi yolundadır.Sağol canım benim sorduğun icn yatıyorum .aynı işte .şu su gibi akıntı var.pazartesi ayrıntılı var bekliyorum...sen nasılsın canım
İnşallah canım.az önce vajnamda batma başladı..sanki dikişlerim gibi.kızımda öksürüğü geçmedi br türlü.kütür kütür öksürüyor.banada bulaştırmasa bari...bana çok düşkün.yanında yat diyur banaİyim canım ben de Çarşamba ayrıntılıya gireceğim. Allah’ın izniyle inşallah her şeylerimi yolundadır.
Al artık sende randevuBen daha ayrıntılı için randevu da almadım yaa
O haftalarda bende de oluyorduİnşallah canım.az önce vajnamda batma başladı..sanki dikişlerim gibi.kızımda öksürüğü geçmedi br türlü.kütür kütür öksürüyor.banada bulaştırmasa bari...bana çok düşkün.yanında yat diyur bana
Kasim cocuklari mart anneleri :) ben yay cnmAyyy ne güzel kasım ayı toplandık
Ben pek anlamam sizde akrep mi oluyorsunuz
Benim her zaman gittiğim normal kadın doğumcu baktıİyi akşamlar kızlar süze birşey sorucam detaylı ultrasonu illaki perinatologmu yapmak zorunda ben bi prof a randevu aldım ayrıntılı bakıyomuş amaperinatolog değil
Baya kasım lı varmış aramızda maşalllahKasim cocuklari mart anneleri :) ben yay cnm
Yokkk canm hasta olcm sanirim bogazm yaniyo uzaniyorm okuyorm yazdklrnzi yarn randevu varya ona heyecanliyim bakalm nkdr buyudu bzm kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?