2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Moralim biraz düzeldi akşam üstü annem çok destek o olmasa ne yapardım bilmiyorum
Ben iyi hissedince tekmeleri tekrar hissetmeye başladım.
Kendime de kızıyorum şuan gereksiz insanlar için kendimi üzüyorum bebeğim de etkileniyor
Çok haklısın canım aynen dediğin gibi yapacam zaten :)

Aradım gayet normal konuştum orda ne işin var buraya gelsene
Yeğenini özlemedin mi diye espiri bile yaptım
Yok hayır gelmeyecem ben abimi özledim oraya giderim dedi
E ben yokum abin işe gidince ne yapacaksın dedim
Benim arkadaşlar var orda dedi
Sırf eşimin hatrı için bişey demedim
Ama iyice uyuz oldum
Gözümden çok düştü

Bişey almasını da istemiyorum bu saatten sonra
Eşimin ailesinden tek bir çöp kabul etmem asla

Zamanla senin gibi pozitif olmayı öğrenirim belki
Daha o kadar sabırlı ve anlayışlı değilim

Ben daha ayrıntılı için randevu da almadım yaa

Günaydın herkes iyidir insallah benim de ara ara sancim.oluyor iki gündür ayağıma kramp giriyor magnezyum kullaniyorum ama suan topallatiyor beni acisinda öyle haftaya .renkli ultrason cekilcem
Görünmüyorsun cnm her şey yolundadır inşllh.

Aslında pozitif olmuyorsun. Onlar seni sen onları tanıyorsun. Onlar aenin istemeyeceğim şeyleri yapmıyorlar sen de onlara yüz göz olmuyorsun.

İyim canım ben de Çarşamba ayrıntılıya gireceğim. Allah’ın izniyle inşallah her şeylerimi yolundadır.
İnşallah canım.az önce vajnamda batma başladı..sanki dikişlerim gibi.kızımda öksürüğü geçmedi br türlü.kütür kütür öksürüyor.banada bulaştırmasa bari...bana çok düşkün.yanında yat diyur bana

İyi akşamlar kızlar süze birşey sorucam detaylı ultrasonu illaki perinatologmu yapmak zorunda ben bi prof a randevu aldım ayrıntılı bakıyomuş amaperinatolog değil

O haftalarda bende de oluyordu
Sonra bir ara geçti tekrar başladı
Bence gayet normal o ağrılar kuZum
Kızçen neden iyileşmiyor hep hasta yavrum ya

İyi akşamlar kızlar süze birşey sorucam detaylı ultrasonu illaki perinatologmu yapmak zorunda ben bi prof a randevu aldım ayrıntılı bakıyomuş amaperinatolog değil
Benim her zaman gittiğim normal kadın doğumcu baktı
Yani illa perinatolog olmasina gerek Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…