2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

4body1soul giz nerelerdesin bak grup kayip ilani verecek yakinda senin icin.. merak ediyoruz canim insallah kotu bsy yoktur

Kızlar yıkanabilir bebek bezleri hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan var mı. Hazır bezler petrol esaslı malzemelerden yapılıyormuş ve beyazlatmak için klor kullanılıyormuş
Ben kızım için almıştım, biraz büyük ama çok az kullandım, hantal geldi bana. Oğlum o kiloya gelince deneyeceğim ama küçük dönemde almayı düşünmüyorum. Yıkamak zor geliyor. Küçük bebek çok kaka yapıyor. Sinir hastası olabilirim onları yıkayayım derken

Aynı fikirdeyim. En son çıkan ürünü de almamak lazım bence. Eşim Elektrik Elektronik mühendisi, makinelerin daha basit olması gerektiğini düşünüyor. Ek özellik ekleyelim derken sorun daha çok çıkıyor diyor. Bir dönem televizyon arge de çalıştı. Yeni ürünler tasarlıyordu. Dedi ki bir çok tv nin aslında göründüğünden çok özelliği var, ama kullanılmasın diye özellikleri kapatıyoruz. Her özellik farklı sorunu getirir demişti.

betsy_pc
Tamam yaptm canm ben de 2 paket merhaba bebek seti aldm 50tllik islak mendil paketinden de aldm insallah bebislerimize pisik yapmaz da sleepyden vazgecmeyiz icerigi yonunden icim rahat bisekilde kullancm
ben de aynı şekilde aldım, dün gece bakmıştım, neyse ki bitmemiş şimdi aldım. Teşekkürler betsy_pc ve D dry75
Zaten sleepy düşünüyordum, indirim takibindeydim. Yenidoğan ıslak mendil paketi n11 indirimiyle alıyordum 4x4 hali indirim artı kuponla 68 tl ye gelmişti. Ondan bile ucuz. Burada 3x4 50 tl

Aynen oyle canm cok karli bi alisveris oldu insallah saglikla gelsn kullansn bebelerimiz buarada kocisler meslektas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…