25+5 heralde sınır öyle yazıyor çoğu yerde. Sonrasında 7. Ay6 ay 24. haftadan sonra bitiyor?
Yarin aksam 21.00da bitiyo canim sleepynin kendi sitesinde.suan butun forumlar yikiliyo bu urunle haberin olsn alcaksan acele et
Günaydın canlar
İnşallah güzel haberlerle gelirim
benim daha bugün 24 oldu daha iki haftam var nerdeyse25+5 heralde sınır öyle yazıyor çoğu yerde. Sonrasında 7. Ay
İnşallah kuZumGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Randevun saat kaçta
Ayy biz şimdi 7 aylık olduk dimi maşalllahSEPTEMBER LOVE güzel haberlerle gel inş.. ikili sayılara düşmüşüz canım şafak 99 bi ara hesaplıyordun ya 6 ay bitti 7.aya girdik artık
Ben kızım için almıştım, biraz büyük ama çok az kullandım, hantal geldi bana. Oğlum o kiloya gelince deneyeceğim ama küçük dönemde almayı düşünmüyorum. Yıkamak zor geliyor. Küçük bebek çok kaka yapıyor. Sinir hastası olabilirim onları yıkayayım derkenKızlar yıkanabilir bebek bezleri hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan var mı. Hazır bezler petrol esaslı malzemelerden yapılıyormuş ve beyazlatmak için klor kullanılıyormuş
Aynı fikirdeyim. En son çıkan ürünü de almamak lazım bence. Eşim Elektrik Elektronik mühendisi, makinelerin daha basit olması gerektiğini düşünüyor. Ek özellik ekleyelim derken sorun daha çok çıkıyor diyor. Bir dönem televizyon arge de çalıştı. Yeni ürünler tasarlıyordu. Dedi ki bir çok tv nin aslında göründüğünden çok özelliği var, ama kullanılmasın diye özellikleri kapatıyoruz. Her özellik farklı sorunu getirir demişti.şunu anladımki elektronik aletlerde ne kadar çok özellik var o kadar çok bozulma riski fazla.orta özellikte bir ürün al bence, fazla özellikten beyni yanıyor bu makinalarınher ay köşeye para atalım dediğimizde bizimde çıkıyor birşeyler, annemi anlamaya başladım
Tahmin ettim öyle olacağını 7 yıl önce bile 5bin civarıydı. Uçmuş resmen.Bende uzun zamandır bakmamıştım fiyatlarına 21 bin falan olmuş uçmuş gerçekten
ben de aynı şekilde aldım, dün gece bakmıştım, neyse ki bitmemiş şimdi aldım. Teşekkürlerbetsy_pc
Tamam yaptm canm ben de 2 paket merhaba bebek seti aldm 50tllik islak mendil paketinden de aldm insallah bebislerimize pisik yapmaz da sleepyden vazgecmeyiz icerigi yonunden icim rahat bisekilde kullancm
Aynen oyle canm cok karli bi alisveris oldu insallah saglikla gelsn kullansn bebelerimiz
Bende ulasamiyorum cok merak ediyorum ins iyidir4body1soul seni cok merak ediyoruz... kimse yok mu diger sosyal mecralardan iletisimi olan
bana bak sen dayak istiyonBende ulasamiyorum cok merak ediyorum ins iyidir
O hesaba göre 40 hafta hamilelik 10 ay olur canım. Oysa 9 ay 10 gün. 25+5 haftalık 6ay bitimi oluyor. İlk sayfada hesap var.6 ay 24. haftadan sonra bitiyor?
Indirimdeyse bide cilgin cuma indirimiyle alabilirimGünaydın kuzularr
bana bak sen dayak istiyon
Kiz nerelerdesin sen kacak hesap ver cabukIndirimdeyse bide cilgin cuma indirimiyle alabilirim
Mühendisle evli olmak güzel benceAynen oyle canm cok karli bi alisveris oldu insallah saglikla gelsn kullansn bebelerimizbuarada kocisler meslektas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?