2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz nerelerdesin sen kacak hesap ver cabuk
Sorma oyle bi aptallik yaptimki simdi cezasini cekiyorum
Doktor yataktan kalkmayacaksin dedi tabi ben yatmaya aliskin degilim oturamam bile.
Aman bisey olmaz dedim sunu yapim bunu yapim esimin yaptigini begenmedim falan derken dogum sancisi gibi sancilar cektim.
Hastaneye yatmam lazim ama cocuklarim oldugundan yatamadim.Annem okullari oldugu icin cok yardimci olamayacakti.Tatil olsaydi sorun degildi benden iyi bakardi.
Yani sancilarim agrilarim var bugun biraz iyiyim.Ne konusacak ne kipirdayacak halim yoktu.Ara ara yine dogum sancisi gibi agri giriyo kivraniyorum
Sakin siz yapmayin benim yaptigim hatayi.
Esim tuttu bide kizimin odasina bebek icinde duzenleme yapiyo.Cok telaslandi.

25+5 heralde sınır öyle yazıyor çoğu yerde. Sonrasında 7. Ay
Ben hala kendime 5buçuk diyorum. 6 ay diyeyim bari artık.
Ama ileriden söylerseniz şu sıkıntıyla karşılarsınız diyeyim. Sözüm sezaryen olacaklar için değil tabi.

Aaaa sen hala doğuramadın mı?
Kendi doğmayacak bence sen sezaryen ol.
Sürekli telefon çalar doğmuyo mu halaaaa?

12 kasım beklenen doğumdu benim için daha kasım ayı gelmeden bu laflar başladı. 39+1 de doğurduğum halde bayağı bi duydum bu lafları. Etrafıma biraz küçük söylüyorum onun için. E bi de geç döllenme dediler. Gerçi haftasında çıkıyor son zamanlarda 3-4 gün geriden en fazla.

Normal doğum düşünenler tam beklenen zamanı demeyin etrafınıza. Çok arkadaş üzüldü bu sayfalarda 41 haftalık doğum da normal mesela 42 ye kadar normal. Kasım 2013 annelerinden bi arkadaş 41+0 da normal doğumla doğurdu. O zamana kadar duymadığı laf kalmadı. Kakasını yemiştir bu çocuk. Zamanı geçti. Bak yanlış yapıyorsun bekleme git hastanede yat sezaryen olcam de.

Geçmiş olsun dikkat et kendine. Umursamak gerekli dr un söylediklerini ne zaman ne olacağı belli olmaz.

Ayyy canim bnm niye dikkat etmiyosun en azindan sole bir ay yat dinlen sonra insallah duzelirsin cocuklarin da acigini eksigini kapatirsin.. mukemmeliyetci olmak insani cok yipratiyo iste malesef hicbsyi begenmiyosun kendin yapmak istiyosn ama bebisin herseyden onemli onu dusun oncelikle

D dry75 geronimo_s SEPTEMBER LOVE kızçeler bende size uydum sleepy 2 paket yeni doğan setle 50tl lik ıslak mendil aldım 266tutuyordu 101’e geldi. karlı bi alışveriş oldu valla sağolun inşallah bebişlerin popolarıda sever sleepyi

4body1soul canım geçmiş olsun,söz dinlemezsen çekersin işte gerçekten insan ama o psikolojiye giriyor, bana bişe olmaz diosun ama şakaya gelmiyor dikkat et bundan sonra kendine.. bugun 25. haftaya girdim,telefondaki bebek programındaki doktor yaşam sınırına geldiniz falan dedi.. yani bu haftadan sonra doğan bebekler büyük oranda yaşatılabiliyormuş.. Rabbim esirgesin tabiki daha çok erken

Geçmiş olsun 4body1soul kalkma bari artık yataktan. Daha çok erken çünkü bebişlerimiz için. Bende dayanamıyorum yine çıktım annemlere geldim ama ağrılar enteresan hakikaten ilk bugün oluyor benimde. Bugün 26 ya girdi benimde inşallah büyüyyordur ondandır

Primayı kullanmayı ben de istemiyorum yeni doğan dönemi sonrası için can bebe de aklımda, goon bayağı bi önerilmiş gerçekten. Miniesi de bir kaç yerde duymuştum. Kaydedeyim bunları lazım olursa.

Bir kez daha hatırlatalım almak isteyenler için, sleepy yi bu şekilde aldım D dry75 ve betsy_pc gibi fikir olsun size de. Akşam 21de bitiyormuş onu da D dry75 söylemişti sanırım.
BENDE TRENDYOLDAN TEK MERHABA BEBEK PAKETİ ALDIM ÖNCE Bİ DENEYİM DEVAMINI ÖYLE ALIRIM DEDİM İNŞALLAH PİŞMAN OLMAM GÜZEL FIRSAT ÇÜNKÜ :)

Bir kez daha hatırlatalım almak isteyenler için, sleepy yi bu şekilde aldım D dry75 ve betsy_pc gibi fikir olsun size de. Akşam 21de bitiyormuş onu da D dry75 söylemişti sanırım.
Evet canim aslinda sleepynin hergun 21.00da yeni kampanyasi oluyo bu sekilde ikinci urun 1 tl diye hergune bi urun koyuyolar takip etmek gerek aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…