Teşrif etti PREMSESİMİZ. 1 milyon bildirimin olmuş mu?Indirimdeyse bide cilgin cuma indirimiyle alabilirim
Sorma oyle bi aptallik yaptimki simdi cezasini cekiyorumKiz nerelerdesin sen kacak hesap ver cabuk
Bi tane eksikti senin bu yazinla olduTeşrif etti PREMSESİMİZ. 1 milyon bildirimin olmuş mu?
Ben hala kendime 5buçuk diyorum. 6 ay diyeyim bari artık.25+5 heralde sınır öyle yazıyor çoğu yerde. Sonrasında 7. Ay
Geçmiş olsun dikkat et kendine. Umursamak gerekli dr un söylediklerini ne zaman ne olacağı belli olmaz.Sorma oyle bi aptallik yaptimki simdi cezasini cekiyorum
Doktor yataktan kalkmayacaksin dedi tabi ben yatmaya aliskin degilim oturamam bile.
Aman bisey olmaz dedim sunu yapim bunu yapim esimin yaptigini begenmedim falan derken dogum sancisi gibi sancilar cektim.
Hastaneye yatmam lazim ama cocuklarim oldugundan yatamadim.Annem okullari oldugu icin cok yardimci olamayacakti.Tatil olsaydi sorun degildi benden iyi bakardi.
Yani sancilarim agrilarim var bugun biraz iyiyim.Ne konusacak ne kipirdayacak halim yoktu.Ara ara yine dogum sancisi gibi agri giriyo kivraniyorum
Sakin siz yapmayin benim yaptigim hatayi.
Esim tuttu bide kizimin odasina bebek icinde duzenleme yapiyo.Cok telaslandi.
Ayyy canim bnm niye dikkat etmiyosun en azindan sole bir ay yat dinlen sonra insallah duzelirsin cocuklarin da acigini eksigini kapatirsin.. mukemmeliyetci olmak insani cok yipratiyo iste malesef hicbsyi begenmiyosun kendin yapmak istiyosn ama bebisin herseyden onemli onu dusun oncelikleSorma oyle bi aptallik yaptimki simdi cezasini cekiyorum
Doktor yataktan kalkmayacaksin dedi tabi ben yatmaya aliskin degilim oturamam bile.
Aman bisey olmaz dedim sunu yapim bunu yapim esimin yaptigini begenmedim falan derken dogum sancisi gibi sancilar cektim.
Hastaneye yatmam lazim ama cocuklarim oldugundan yatamadim.Annem okullari oldugu icin cok yardimci olamayacakti.Tatil olsaydi sorun degildi benden iyi bakardi.
Yani sancilarim agrilarim var bugun biraz iyiyim.Ne konusacak ne kipirdayacak halim yoktu.Ara ara yine dogum sancisi gibi agri giriyo kivraniyorum
Sakin siz yapmayin benim yaptigim hatayi.
Esim tuttu bide kizimin odasina bebek icinde duzenleme yapiyo.Cok telaslandi.
Kız nerelerdesin bir de dalga geçiyorBende ulasamiyorum cok merak ediyorum ins iyidir
Yaaa ödümüz koptu dünür ne yazmıyorsunBende ulasamiyorum cok merak ediyorum ins iyidir
İçeriğine bende güvendim en önemlisi o. İnşallah dediğin gibi allerji yapmaz da rahat rahat kullanırız. Artık pişik yaparsa da goon ve minies de öneriyorlar. Mümkünse sonuna kadar primadan uzak durmak istiyorum :)
Ben araştırmıştım. Yenidoğan döneminde çok sık değiştiği için bez kullanım zor olabilir belki. Ama sonrasında neden olmasın. Bana zor geldi onları hergün çıkanı kovaya bas biriktir yıka. Bir de onlarla uğraşmak istemedim açıkçası. Bir de gebelik başından beri evdeyim. Doğum sonrası mümkün olan en kısa sürede işe başlamak istiyorum. O yüzden bana çok zor geldi.
Güzel haberlerini bekliyoruz.İnşallah kuZum
10 :40 geçe biz erkenden geldik bekliyoruz
Doktor filan kaçar dimi erkenden gidip bekleyelim orda dedik :)
Delü yaaaBende ulasamiyorum cok merak ediyorum ins iyidir
BENDE TRENDYOLDAN TEK MERHABA BEBEK PAKETİ ALDIM ÖNCE Bİ DENEYİM DEVAMINI ÖYLE ALIRIM DEDİM İNŞALLAH PİŞMAN OLMAM GÜZEL FIRSAT ÇÜNKÜ :)
Çok uyguna geldi ya inanamadık sağlıkla kirletsinler şu bezlerini inşallah
Evet canim aslinda sleepynin hergun 21.00da yeni kampanyasi oluyo bu sekilde ikinci urun 1 tl diye hergune bi urun koyuyolar takip etmek gerek aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?