2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar şeker yüklemesinde zorlanmadım. Sabah aç karnına içeceği içince kafam hafif güzel olmadı değil tabi :) iyi ki yaptırmışım içim rahat etti. Tatlı yemiyorum zaten ama bundan sonra yersem de gönül rahatlığıyla yerim :)

Kızlar yıkanabilir bebek bezleri hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan var mı. Hazır bezler petrol esaslı malzemelerden yapılıyormuş ve beyazlatmak için klor kullanılıyormuş

Hemde ne cilekes olsunn kuzular sagsalim gelsinde baskada bisey istemem

Masallah bana sukur cok cok iyiyim. Hafif morluklarim ve agrilarim kaldi canim. Fazla korktum ama zamanla gecti valla

Bende 2 gündür gribim ilgisi var mı bilmiyorum hareketleri epey azaldı bebeğimin
İnşallah toparlanırsın en kısa zamanda
Dikkat et kendine

Simdi cok cok iyiyim canim. Valla bilmiyorum cani hareket etmek mi istemiyorlar anlamadim. Plasenta onde oldugu icin herzaman hareketleri duymazsin demisti

Kizlar black friday gunu yaklasiyor heyecan dorukta. Formu takip edemedim begendiginiz biseyler varmi ve aklinizda olan ? Bizede fikir olur

şunu anladımki elektronik aletlerde ne kadar çok özellik var o kadar çok bozulma riski fazla.orta özellikte bir ürün al bence, fazla özellikten beyni yanıyor bu makinalarınher ay köşeye para atalım dediğimizde bizimde çıkıyor birşeyler, annemi anlamaya başladım

ben o yüzden 1 paket sleepy aldım bebeğin pişik durumu ve kgsuna göre diğer paketleri alırım.

betsy_pc
Tamam yaptm canm ben de 2 paket merhaba bebek seti aldm 50tllik islak mendil paketinden de aldm insallah bebislerimize pisik yapmaz da sleepyden vazgecmeyiz icerigi yonunden icim rahat bisekilde kullancm

İçeriğine bende güvendim en önemlisi o. İnşallah dediğin gibi allerji yapmaz da rahat rahat kullanırız. Artık pişik yaparsa da goon ve minies de öneriyorlar. Mümkünse sonuna kadar primadan uzak durmak istiyorum :)

Kızlar yıkanabilir bebek bezleri hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan var mı. Hazır bezler petrol esaslı malzemelerden yapılıyormuş ve beyazlatmak için klor kullanılıyormuş

Ben araştırmıştım. Yenidoğan döneminde çok sık değiştiği için bez kullanım zor olabilir belki. Ama sonrasında neden olmasın. Bana zor geldi onları hergün çıkanı kovaya bas biriktir yıka. Bir de onlarla uğraşmak istemedim açıkçası. Bir de gebelik başından beri evdeyim. Doğum sonrası mümkün olan en kısa sürede işe başlamak istiyorum. O yüzden bana çok zor geldi.

Bu gece de bana Uyku yok
Kontrol stresinden galiba Pera ya bile yansıdı
Uyumuyor bu gece o da anası gibi
Sabah olmuyor bana

Sen hiç düşünme artık bunu. Dananın kuyruğu kopuyor bugün. Herşey yolunda gidecek sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…