- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Sen en iyisini yapmışsın çektirmemekle
Kırık ya da çikik olsa duramazsın
Kırık ağrısıda çikik ağrısıda yaşadığım için söylüyorum
Fazla basmamaya dikkat edersen daha çabuk toparlanır
Çilekeş analarız işte
Bende 2 gündür gribim ilgisi var mı bilmiyorum hareketleri epey azaldı bebeğimin
İnşallah toparlanırsın en kısa zamanda
Dikkat et kendine
günaydın canım. çok az kaldıBu gece de bana Uyku yok
Kontrol stresinden galiba Pera ya bile yansıdı
Uyumuyor bu gece o da anası gibi
Sabah olmuyor bana
Gunaydn canm guzel haberlerle gelcksin insallah guzel dusunBu gece de bana Uyku yok
Sabah olmuyor bana
günaydın canım. çok az kaldıgüzel şeyler duyacağız inşallah
Günaydın canlarGunaydn canm guzel haberlerle gelcksin insallah guzel dusun
şunu anladımki elektronik aletlerde ne kadar çok özellik var o kadar çok bozulma riski fazla.orta özellikte bir ürün al bence, fazla özellikten beyni yanıyor bu makinalarınKızlar çamaşır makinemiz gidici gibi hem de sadece 7 yılda, uzatılmış garanti daha geçen yıl bitti. Dünya para verip almıştık. Kurutucu özelliği de vardı. Tamir olursa tambur değişecek 850 tl diyor. 850 tl ye çamaşır makinesi var. Her ay yeni masraftan bıktım vallahi bu ne ya.
Memnun olduğunuz makinelerinizi yazar mısınız? Kurutuculu almayı düşünmüyorum. Çok az kullandım, koku hoşuma gitmiyordu kuruttuğunda.
günaydın canım, geleceksin benim hiç şüphem yokGünaydın canlar
İnşallah güzel haberlerle gelirim
çok güzel, ellerine sağlıkEki Görüntüle 2208184 El emeği göz nuru :)))
ben o yüzden 1 paket sleepy aldım bebeğin pişik durumu ve kgsuna göre diğer paketleri alırım.Kızlar benim kızın cildi hassas.
Molfix denemiştim pişik yaptı.
Sleepy denedim poposu sanki ıslak kalıyordu. Yani tenine değiyordu çok.
Ben prima dan memnun kaldım döndüm dolaştım yine ona döndüm her seferinde. 2017 Nisa’n annelerinde minnies den memnun kalanlar var onu denicem birde. Bi arkadaşımda baby me markasından memnun.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımBu gece de bana Uyku yok
Sabah olmuyor bana
betsy_pc
Tamam yaptm canm ben de 2 paket merhaba bebek seti aldm 50tllik islak mendil paketinden de aldm insallah bebislerimize pisik yapmaz da sleepyden vazgecmeyiz icerigi yonunden icim rahat bisekilde kullancm
Kızlar yıkanabilir bebek bezleri hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan var mı. Hazır bezler petrol esaslı malzemelerden yapılıyormuş ve beyazlatmak için klor kullanılıyormuş
Bu gece de bana Uyku yok
Sabah olmuyor bana
6 ay 24. haftadan sonra bitiyor?SEPTEMBER LOVE güzel haberlerle gel inş.. ikili sayılara düşmüşüz canım şafak 99 bi ara hesaplıyordun ya 6 ay bitti 7.aya girdik artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?