Merak edip baktımMiele ucmustur kesin. Bize fazla kaçar. Sag ol yorumlarin icin dikkate alacağım.
Maşalllah kuZum maşalllahKuzum eve ancak gelebildim siteye girebildim. Şeker yüklemem normal çıktı çok şükür. Kontrol de iyi geçti Allah a şükür her şey yolunda. Büyümüş Asil’im ama bu sefer naz yaptı eli yüzündeydi hep.
Nesi fazla olur mu canım ?Kizlaaarrr sleepy bez alck olanlar. Sleepynin sitesinde suan indirim var merhaba bebek seti 50tl ikincisi 1tl oluyo ama sepet tutari 100 tl olmasi lazm yani 3 kutu set alip 100lira odicez icindekileri sayiyorm
40li yeni dogan bez
40li mini bez
4x40li yeni dogan saf su islak mendil
10lu alt acma
Ben almayi dusunuyorum sizce fazla olur mu tecrubeli analar fikir verinn
Eşime bir ara canbebe demişler eşim canbebe yeni doğan ve alt açma bezi alıp getirmiştiKizlaaarrr sleepy bez alck olanlar. Sleepynin sitesinde suan indirim var merhaba bebek seti 50tl ikincisi 1tl oluyo ama sepet tutari 100 tl olmasi lazm yani 3 kutu set alip 100lira odicez icindekileri sayiyorm
40li yeni dogan bez
40li mini bez
4x40li yeni dogan saf su islak mendil
10lu alt acma
Ben almayi dusunuyorum sizce fazla olur mu tecrubeli analar fikir verinn
Ben de en son 4 sene önce bakmıştım. O zaman da diğerlerinden biraz pahalıydı. Şuanda 6000 den başlayıp 20000 e kadar çıkanı var. Hepsi dolara endeksliBende uzun zamandır bakmamıştım fiyatlarına 21 bin falan olmuş uçmuş gerçekten
Bence primsiz alışan çocuk diğer bezlere uyum sağlamıyor. En baştan alıştırmak lazım. Ben bir kere mecbur kaldığım için molfiks kullandım. Öyle böyle pişik olmadı. O yüzden primadan şaşmıyorum.Kızlar benim kızın cildi hassas.
Molfix denemiştim pişik yaptı.
Sleepy denedim poposu sanki ıslak kalıyordu. Yani tenine değiyordu çok.
Ben prima dan memnun kaldım döndüm dolaştım yine ona döndüm her seferinde. 2017 Nisa’n annelerinde minnies den memnun kalanlar var onu denicem birde. Bi arkadaşımda baby me markasından memnun.
Ya kararsz kaldm bebise pisik yapar mi fln diye sonra bezler elimde kalirsa cok alinca diye dusundm gunde kac bez gider hic bilmiyorm o acidan sordm fazla almis olur muyum diyeNesi fazla olur mu canım ?
Ben kızımda günde 10 bez değiştirirdim. Yenidoğan bebekler çok kaka yapıyor.
Canbebeyi benm esime de soylemisler ama muhendisinoglu sayfasnda sleepynin incelemesine bakinca sleepye karar vermistik biz bide en onemlisi saf su olmasi aslnda o yuzdenEşime bir ara canbebe demişler eşim canbebe yeni doğan ve alt açma bezi alıp getirmişti
5 paket kadar var galiba
Onları deneyeceğim ben sonrasına da bakacağım artık
Cok fazla alan var bu merhaba bebek setinden ama daha kullanan biriyle konusamadm hic ben ztn normalde bu setten alcktm ama bi tane alip denicektm 3 set cok gelir mi diye bi sorayim dedim saf suyla dokunmus bez olmasi beni cezbetti bide netten baktm primayla es deger kalitedeymis dokusu primada cok kimyasal var fln onu kullanmam okudklarmdan sonra korktm acikcasi. Iste 3le carpcz yani toplam 120 yenidoganbezi olacak o yuzden kafam karisti benm de cok gelir mi diyeSEPTEMBER LOVE canım beşiğim hazır.. şu ahşap yuvarlak beşikler var ya.. onun beyazını vericek arkadaşım kullanmam için
güzelde bi bebek odası alıcaz.. henüz bakmadık ama çok cici şeyler var.. beyaz düşünüyorum tabiki bakalım,minnoş bir oda hayalim var
D dry75 valla iiyse bende alayım
Kizlaaarrr sleepy bez alck olanlar. Sleepynin sitesinde suan indirim var merhaba bebek seti 50tl ikincisi 1tl oluyo ama sepet tutari 100 tl olmasi lazm yani 3 kutu set
Hayırlı ile odalar yapılmaya başlaşın bence heyecan o zaman artacakSEPTEMBER LOVE canım beşiğim hazır.. şu ahşap yuvarlak beşikler var ya.. onun beyazını vericek arkadaşım kullanmam için
güzelde bi bebek odası alıcaz.. henüz bakmadık ama çok cici şeyler var.. beyaz düşünüyorum tabiki bakalım,minnoş bir oda hayalim var
D dry75 valla iiyse bende alayım
Nasil yaptn canim anlamadm bana da anlat ben de 3 kutu almak zorunda kalmak istemiyorumBiz 1 yenidoğan paketi aldık 100 tl ye ıslak mendille tamamladık. 1 pakette ek 1 tl ye geldi. Ben sleepy kullanmaya karar vermiştim zaten teşekkürler haber verdiğin için
Hangi sitede bu indirim kızlar ne zamana kadar geçerlibetsy_pc
Tamam yaptm canm ben de 2 paket merhaba bebek seti aldm 50tllik islak mendil paketinden de aldm insallah bebislerimize pisik yapmaz da sleepyden vazgecmeyiz icerigi yonunden icim rahat bisekilde kullancm
Yarin aksam 21.00da bitiyo canim sleepynin kendi sitesinde.suan butun forumlar yikiliyo bu urunle haberin olsn alcaksan acele etHangi sitede bu indirim kızlar ne zamana kadar geçerli
Bakayım canım hemenYarin aksam 21.00da bitiyo canim sleepynin kendi sitesinde.suan butun forumlar yikiliyo bu urunle haberin olsn alcaksan acele et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?