Ben almistim 2 dış kizim 6 ic kısım seklinde 4 yil once 100 tl civariydi ama sınırsız kullanılır.Kızlar yıkanabilir bebek bezi ilk kez duydum. O da paket halinde mi satılıyor?
İnşallah hepimiz sıkıntısız atlatırız CanımGözün aydın canım. Sıkıntısız atlatırsın inşallah bu süreci.
gözün aydn cnm inşallah güzel güzel gelişir zaten şurda kaldı 3 ay çok şükürKızlar çok uzun sürdü muane
Tekrar ayrıntılı gibi bir şey oldu
Aşk kuşum 780 gram 31 cm olmuş
Haftası ile gelişmesi iyi çıktı
Ama çentikleşme sorunu devam ettiği için sıkı kontrol olacak
İlla kötü bir şey olacak demiyorum korkma önemli olan bebeğin gelişmesi oda şuanda gayet sağlıklı gelişiyor dedi
Mutlaka şeker testi istıyor
Buna da şükür kızlar gelişimi devam ettiği sürece herşey yolunda
İnşallah Canım inşallahgözün aydn cnm inşallah güzel güzel gelişir zaten şurda kaldı 3 ay çok şükür
Canım gözün aydın çok sevindim.İnşallah Canım inşallah
Hepsi güzel güzel gelişir
canım çok şükür maaşallah ne güzel büyümüş kuzun..her şeyin yılında olmasına sevindim canım Rabbim vaktine kadar beklemeyi nasip etsin sağlıkla inşallah ❤❤Kızlar çok uzun sürdü muane
Tekrar ayrıntılı gibi bir şey oldu
Aşk kuşum 780 gram 31 cm olmuş
Haftası ile gelişmesi iyi çıktı
Ama çentikleşme sorunu devam ettiği için sıkı kontrol olacak
İlla kötü bir şey olacak demiyorum korkma önemli olan bebeğin gelişmesi oda şuanda gayet sağlıklı gelişiyor dedi
Mutlaka şeker testi istıyor
Buna da şükür kızlar gelişimi devam ettiği sürece herşey yolunda
Aminn Canım Allah razı olsuncanım çok şükür maaşallah ne güzel büyümüş kuzun..her şeyin yılında olmasına sevindim canım Rabbim vaktine kadar beklemeyi nasip etsin sağlıkla inşallah ❤❤
Hangi marka canım ?Bende şimdi 2 gecelik ve 1 sabahlık aldım. Morhipo dan fiyatlar uygundu bazı markaların.
banyo wc temizliği önemli tabi :) o hariç diğerlerini haftada 1 yap canım, 2 kişisiniz nasıl pisleniyor o evxxtalyaxx bak kıss bu gün ev süpürmüyorum
Geceden beri uykusuzum yorgunluk var
Sadece banyo temizleyeceğim :))
Ya ben anlamıyorum resmen toz yağıyor bu evebanyo wc temizliği önemli tabi :) o hariç diğerlerini haftada 1 yap canım, 2 kişisiniz nasıl pisleniyor o ev
Bir gün tatil yap yahu pera nın senden çekeceği var. Toz al yafrum, bir süpürüver kızım, elin değmişken mobla bir ortalığı gez şekerimxxtalyaxx bak kıss bu gün ev süpürmüyorum
Geceden beri uykusuzum yorgunluk var
Sadece banyo temizleyeceğim :))
Markalara dikkat etmedim yaa.. arama çubuğuna gecelik, sabahlık yazıp çıkanlara baktım.Hangi marka canım ?
Hayallerim kısss aynenBir gün tatil yap yahu pera nın senden çekeceği var. Toz al yafrum, bir süpürüver kızım, elin değmişken mobla bir ortalığı gez şekerim
çok güzeller güle güle giy, ben tesettürlü olduğumdan bana uygun değil maalesef, yoksa gecelik efil efil çok iyi olurduMarkalara dikkat etmedim yaa.. arama çubuğuna gecelik, sabahlık yazıp çıkanlara baktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?