- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Bende yazdığına çok sevindim kuZum cidden çok merak ettim seniGozun aydin cok sukur canim cok mutlu oldum
KuZumm çok güzellerİzmirde oturunca tabii dekolteden korkulmuyor
Şükürler olsun canim cok sevindim gelisimi guzel gittigi surece sen hic sıkıntı yapma bak ne guzel buyumus masallah sen hic stres yapma artik masallah pera hanimaKızlar çok uzun sürdü muane
Tekrar ayrıntılı gibi bir şey oldu
Aşk kuşum 780 gram 31 cm olmuş
Haftası ile gelişmesi iyi çıktı
Ama çentikleşme sorunu devam ettiği için sıkı kontrol olacak
İlla kötü bir şey olacak demiyorum korkma önemli olan bebeğin gelişmesi oda şuanda gayet sağlıklı gelişiyor dedi
Mutlaka şeker testi istıyor
Buna da şükür kızlar gelişimi devam ettiği sürece herşey yolunda
Erken doğum riski olunca onlar hazır olsun bari dedim :)seninkiler çok cici canımKuZumm çok güzeller
İyi yapmışsın almakla bir eksik daha gitti
Tamamladın artık maşalllah
Bende aldım
Hastaneye götürmemde evde giyerim
Önu düğmeli rahat rahat süt veririm
Allah razı olsun kuZumŞükürler olsun canim cok sevindim gelisimi guzel gittigi surece sen hic sıkıntı yapma bak ne guzel buyumus masallah sen huc stres yapma artik masallah pera hanima
Bende dün ilk alisverisimi yaptim sleppy bez aldim kizlar yazmisti burda bende aldim hemencikkAllah razı olsun kuZum
Gelişimi haftası ile uyumlu olsunda geri Önemli değil
Şükür şuanda gelişiyor
Herşey güzel olacak inşallah
HaZırlklara devam şükürler olsun
Önce sağ taraf dedi doktorum sonra sanki iki tarafda da var dedi gibi duydum ama emin olamadımSEPTEMBER LOVE kuzum tek tarafli miymis cift tarafli mi onu ogrenebildin mi benim bi arkadasimda aradi bugun onda da varmis cift tarafli
Ooo hadi bakalım bi alınca zaten devamı geliyorBende dün ilk alisverisimi yaptim sleppy bez aldim kizlar yazmisti burda bende aldim hemencikk
Kiyamam sana bak artik hic uzulme ne guzel buyuyo bebisinÖnce sağ taraf dedi doktorum sonra sanki iki tarafda da var dedi gibi duydum ama emin olamadım
O an başka bi şey dedi ben gene soramadım
Belkide sormamak daha iyi
İki taraf diyecek daha çok üzüleceğim
Aynen canim oglumun herseyi oldugu gibi duruyo evde dunya kadar kiyafet oyuncak bebek nevresimi hersey var yani yine begendigim birkac sey alirimOoo hadi bakalım bi alınca zaten devamı geliyor
Hastalık gibi netten takipte kal
Kıyafetler için
4body1soul kayıp bulundu Koş koş Piraye :))
erkek bebek anneleri hastahane çıkışlarını aldıysanız görebilirmiyim ?
herşyde pat pat karar veren ben hastahane çıkışında takıldım
Ay kız dinlen canının kıymetini bil azıcıkÇatlattı burda milleti bende hala işteyim. Öğle arasında eve gidip temizlik yaptım yorgunluktan ölüyorum
Ev çok dağınıktı canım öğle arası yapmasam akşam iş çıkışı yapacaktım temiz eve giderim en azındanAy kız dinlen canının kıymetini bil azıcık
ay bende heyecanla bezlerimin gelmesini bekliyorum niyeyseBende dün ilk alisverisimi yaptim sleppy bez aldim kizlar yazmisti burda bende aldim hemencikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?