Abim Pera ya oyuncak almış
Kıyamam ya Pera 4-5 yaşına gelince oynayacak çok heves etmiş
Tek torun olacak şanslı olacak inşallah iki aileden de
Kendini yakmışın bari kızçeyi ellemeHayallerim kısss aynen
Pera kuzumla temizlik yapmak inşallah anasına çeker
Uzun kollular falanda var ya da pijamalar bir bak istersen yine de hays güzel indirim yapmış. Lohusa sepetinden daha uygun gibi geldi bana fiyatlarçok güzeller güle güle giy, ben tesettürlü olduğumdan bana uygun değil maalesef, yoksa gecelik efil efil çok iyi olurdu
Yok çocuğu ama bende öyle hissediyorum bu gün yarın hamile haberi gelir :)))görümcenin yokmuydu çocuğu :)
sana inat yapmasın bitane
Derdi ne bu zilli zarifeninYok çocuğu ama bende öyle hissediyorum bu gün yarın hamile haberi gelir :)))
Daha bana hayırlı olsun demedi bile
Belki Doğuma bile gelmez
Anasına gelince , anası gelir benden alır çocuğu asağı kızına göstermeye
Eşim veririm de görür
Önce evime gelsin bir tebrik etsin evimde görsün ilk
Sonra tabiki istediği yerde sever
Miss Claire olandan bende de var ilk doğumumu o gecelikle yaptım. Benimki krem renk. İç gösteriyor. Sabahlığımn koyu renk olması iyi olmuş. Diğerinin de rengi güzel . Güle güle giy.Hays , miss claire ve sabahlıkta magic form muş.
Çok teşekkür ederim... sabahlık kapatır artık heryerimi :))Miss Claire olandan bende de var ilk doğumumu o gecelikle yaptım. Benimki krem renk. İç gösteriyor. Sabahlığımn koyu renk olması iyi olmuş. Diğerinin de rengi güzel . Güle güle giy.
Fotoğrafları da gördüm çok güzeller.Bende şimdi 2 gecelik ve 1 sabahlık aldım. Morhipo dan fiyatlar uygundu bazı markaların.
Olmaz canım inşallah, dediği gibi bol sıvı tüketip en kısa zamanda tekrar baktırırsınNugun aclik tokluk kanina baktilar seker yuklemesi yaptrmadim doktie bebegin ters durdugunu sokedi sancin varmi asagi dogru baski ediyor mu dedi bende de hic bir skntida yok zaten dedi erken dogum riski olablr progestoren verdi bide coxugun kafasi kucuk haftasina gore dedi 830 gram olmus hastasna gorebkilosu nrmak ama kafasni kucuk olctum dedi bekki xoxuk ters durdugu icinde yanklis olculmus olablr dedi 2 hagta snra doktora gt dedi snra biraz daha bakti cocugun suyu az smdi git hafta gel diyevk kadar suyu yok dedi bik sivi tujet dedu sen 2 haftayi bekme 1 hata snra git dedi en gec 1o gune kadar git kntrole dedi ama sancin felanda hic yki erken dogum olmaz heralde
Benimkide ters duruyor henuz yerleri var dönüyorlardır bol bol ama sen yine de dikkat et. Düşük rskleri atlatıldı, bulantılar geçti, ayrıntılılar atlatıldı derken şimdi de erken doğum risklerimiz çıktı. Bir rahat yüzü yok bu mart analarınaNugun aclik tokluk kanina baktilar seker yuklemesi yaptrmadim doktie bebegin ters durdugunu sokedi sancin varmi asagi dogru baski ediyor mu dedi bende de hic bir skntida yok zaten dedi erken dogum riski olablr progestoren verdi bide coxugun kafasi kucuk haftasina gore dedi 830 gram olmus hastasna gorebkilosu nrmak ama kafasni kucuk olctum dedi bekki xoxuk ters durdugu icinde yanklis olculmus olablr dedi 2 hagta snra doktora gt dedi snra biraz daha bakti cocugun suyu az smdi git hafta gel diyevk kadar suyu yok dedi bik sivi tujet dedu sen 2 haftayi bekme 1 hata snra git dedi en gec 1o gune kadar git kntrole dedi ama sancin felanda hic yki erken dogum olmaz heralde
aziz bebenin aldım fotosunu eve gidince atayım ama benimki delikli, yazlık gibi.erkek bebek anneleri hastahane çıkışlarını aldıysanız görebilirmiyim ?
herşyde pat pat karar veren ben hastahane çıkışında takıldım
İzmirde oturunca tabii dekolteden korkulmuyoraziz bebenin aldım fotosunu eve gidince atayım ama benimki delikli, yazlık gibi.
Gozun aydin cok sukur canim cok mutlu oldumKızlar çok uzun sürdü muane
Tekrar ayrıntılı gibi bir şey oldu
Aşk kuşum 780 gram 31 cm olmuş
Haftası ile gelişmesi iyi çıktı
Ama çentikleşme sorunu devam ettiği için sıkı kontrol olacak
İlla kötü bir şey olacak demiyorum korkma önemli olan bebeğin gelişmesi oda şuanda gayet sağlıklı gelişiyor dedi
Mutlaka şeker testi istıyor
Buna da şükür kızlar gelişimi devam ettiği sürece herşey yolunda
Bekarken bende annemim zoruyla yapardım evlendim 2 ay ev süpürmedim :))) kayınvalidem sonra kendimi temizliğe vurdum böyle oldumKendini yakmışın bari kızçeyi elleme
benimkide en son 20gün önce gittiğimde ters duruyordubende bi sıkıntı olur mu öle dediğimde güldü doktor,nolacak çocuk şekilden şekle girer rahimde dedi,cidden çok garip doktordan doktora değişiyor demekki.. 23haftalık çıkmştı gittiğimde..Nugun aclik tokluk kanina baktilar seker yuklemesi yaptrmadim doktie bebegin ters durdugunu sokedi sancin varmi asagi dogru baski ediyor mu dedi bende de hic bir skntida yok zaten dedi erken dogum riski olablr progestoren verdi bide coxugun kafasi kucuk haftasina gore dedi 830 gram olmus hastasna gorebkilosu nrmak ama kafasni kucuk olctum dedi bekki xoxuk ters durdugu icinde yanklis olculmus olablr dedi 2 hagta snra doktora gt dedi snra biraz daha bakti cocugun suyu az smdi git hafta gel diyevk kadar suyu yok dedi bik sivi tujet dedu sen 2 haftayi bekme 1 hata snra git dedi en gec 1o gune kadar git kntrole dedi ama sancin felanda hic yki erken dogum olmaz heralde
Bende anlamıyorum abimlerin onda biri kadarDerdi ne bu zilli zarifeninyeğen can ya vallahi ali kereme kot alırken hemen bir tanede sepete abimin kızı için atmıştım, büyükler içinde bere almıştım.Dün kargo gelince dayanamadım gittim annemlere verdim hediyelerini geceyi de orda geçirdim oh ne güzel hasret giderdim kuzularımla.bebeğim doğunca da hiç sevgilerinde değiiklik olcağını sanmıyorum, canım onlar şaşırıyorum oyüzden bukadar vicdansız olabilen hala teyzelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?