2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Temizlik yap kuZum yap iyidir
Ama çok yorma kendini kuZum
Zaten bütün gün ayaktasın
Aynen canım ama temiz eve gideceğim yatarım dinlenirim sonra yemek yaparım. Eve gidince yapmayacağım en azından. Sen nasılsın başlarsın artık alışverişe. Pera hanım da iyiymiş

SEPTEMBER LOVE canım hadi gözün aydın
anam pijamaların çok tatlişşşşş
Sağol kuzum
İnşallah gelişmeye devam eder kızçem
Ne zaman bakıyordum o pijama
Hatta F Ftszynp hastane için süslü al dedi
Hastane için süslü aldım ama bunu dedim evde giyerim çok hoşuma gidiyor Mickey olan herşey

Aynen canım ama temiz eve gideceğim yatarım dinlenirim sonra yemek yaparım. Eve gidince yapmayacağım en azından. Sen nasılsın başlarsın artık alışverişe. Pera hanım da iyiymiş
Başladık kuZum ben dünde baya bir sipariş verdim
Pazar günü de inşallah eşim kayınvalidem gideceğiz

biri bitiyo biri basliyor zaten digna kadar bisi olrmu diye korkuyozbiste erken dogum riskide olablyor bu zamanlarda bdie zaten cok streslyim esimle baya kotuyuz girdik birbirimize onun streside var ustumde bakalim ne olavak allah saglikla kucagmza almayi nasip etsin ins

her doktor farkli soluyor ya bugun zaten devletebgitmistim haftaya ozele gidecegm bakalim ozel ne diyecek ozeldeki de farkki bisi soler smdi

İşte herkesin başka başka dertleri var. Sen mümkün olduğunca rahat geçirmeye çalış bu dönemi. Hayat ne yazık ki 4/4 lük değil. Birşey iyi ılsa başka yerden bozuluyor. Gebelikte üstüne tuz biber ekiyor. Kendini üzmemeye çalış

Trendyoldan aldığım bir badi takımı minyatür Bebek için gelmiş
Yeni Doğan hastane çıkışı diye almıştım oysa
Çok kızdım trendyolla
Yarın bana kargo yolları göründü ya da
Lcw da değişim yapılıyormuş oda oraya giderim hem de hava alırım bu soğukta
Gitmişken de cuma indirime bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…