Bende aldım bez. Bezi bile dört gözle bekliyorumay bende heyecanla bezlerimin gelmesini bekliyorum niyeyse
Aynen bende bugun aradilar beni cagri merkezinden siparisi onayliyomusunuz diye kapida odeme yapicam o yuzden herhaldeay bende heyecanla bezlerimin gelmesini bekliyorum niyeyse
He vallahi. Hemen açılır saçılırız artik.İzmirde oturunca tabii dekolteden korkulmuyor
Offf eksik kalmadi beeİdilbaby de %50 indirim yapmış arkadaşlar. Ben kıyafetlerinin bir kısmını ordan almıştım yumuşacık güZel kumaşları. Eksikleriniz için bakabilirsiniz bence :)
Bende aldımAynen bende bugun aradilar beni cagri merkezinden siparisi onayliyomusunuz diye kapida odeme yapicam o yuzden herhalde
Temizlik yap kuZum yap iyidirÇatlattı burda milleti bende hala işteyim. Öğle arasında eve gidip temizlik yaptım yorgunluktan ölüyorum
Aynen canım ama temiz eve gideceğim yatarım dinlenirim sonra yemek yaparım. Eve gidince yapmayacağım en azından. Sen nasılsın başlarsın artık alışverişe. Pera hanım da iyiymişTemizlik yap kuZum yap iyidir
Ama çok yorma kendini kuZum
Zaten bütün gün ayaktasın
Olmaz canım inşallah, dediği gibi bol sıvı tüketip en kısa zamanda tekrar baktırırsın
Ayyy çok zor uyandırsan huysuz olur şimdi uyandırmasan akşam uyumaz ... valla iki ucu da batmışnEve geldim. Kızım uyudu tasiyamayacagim icin bekliyorum arabada. Eyvah ya. Uyumaz gece simdi.
Başladık kuZum ben dünde baya bir sipariş verdimAynen canım ama temiz eve gideceğim yatarım dinlenirim sonra yemek yaparım. Eve gidince yapmayacağım en azından. Sen nasılsın başlarsın artık alışverişe. Pera hanım da iyiymiş
Artık hızlı hızlı alırsınız baya büyüdü senin kızçeBaşladık kuZum ben dünde baya bir sipariş verdim
Pazar günü de inşallah eşim kayınvalidem gideceğiz
Benimkide ters duruyor henuz yerleri var dönüyorlardır bol bol ama sen yine de dikkat et. Düşük rskleri atlatıldı, bulantılar geçti, ayrıntılılar atlatıldı derken şimdi de erken doğum risklerimiz çıktı. Bir rahat yüzü yok bu mart analarına
benimkide en son 20gün önce gittiğimde ters duruyordubende bi sıkıntı olur mu öle dediğimde güldü doktor,nolacak çocuk şekilden şekle girer rahimde dedi,cidden çok garip doktordan doktora değişiyor demekki.. 23haftalık çıkmştı gittiğimde..
Odası için heyecanlıyım ben en çokArtık hızlı hızlı alırsınız baya büyüdü senin kızçe
Zevklisin odası da çok güzel olacak eminimOdası için heyecanlıyım ben en çok
Oda yapılsa iş bitmiş olacak
Bebek eşyası olur da kötu olur mu dimiZevklisin odası da çok güzel olacak eminim
İşte herkesin başka başka dertleri var. Sen mümkün olduğunca rahat geçirmeye çalış bu dönemi. Hayat ne yazık ki 4/4 lük değil. Birşey iyi ılsa başka yerden bozuluyor. Gebelikte üstüne tuz biber ekiyor. Kendini üzmemeye çalışbiri bitiyo biri basliyor zaten digna kadar bisi olrmu diye korkuyozbiste erken dogum riskide olablyor bu zamanlarda bdie zaten cok streslyim esimle baya kotuyuz girdik birbirimize onun streside var ustumde bakalim ne olavak allah saglikla kucagmza almayi nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?