Amaaan boşverdim gitti zaten atlet giyerim üzerine de sabahlık tamam. Aldım gitti vallahi.Bence cok şık ve sade. Ben de cok begendim. Amma velakin icini cok belli edip rahatsiz eder mi onu bilemedim.
Olur mu kız öyle şey geliyorumBen yazıyorum sen ana evine gittiğinden beri gelmez oldun
Haklısın zaten başka hangi renk olacak kiNe giysem de yarım dünya gözükeceğim zaten. Açık pembeydi ilk doğumda onda da şişkoydum zaten.
Vallahi bi ara sildi şimdi aldım. Kızıma sırt çantası, şimdiki çok küçük geliyordu, matara, lego aldım. https://www.hepsiburada.com/babyjem-sunger-banyo-eldiveni-p-HBV000000IE5H?magaza=Bars Bebe sünger bunu aldım. Weewell WBS400 Süt Saklama Şişesi - 4'lü aldım. Tam bir alış veriş canavarı oldum. Bu ay bu kredi kartı nasıl ödenir hiç bilmiyorum. Ama büyük şey almıyoruz ya çok tutmuyor o kadar.Al al o da gitmesin :))
Almadım daha uyguna buluruz bi yerdenBu 200 ml 500 lükler var 40 tl civarına
Benimki de tesadüf oldu aslında, alışverişe cok para harcadıgım için ve gercekten bu black friday olayı insanın beynini cok yordugu için ve biraz abartıldıgı kadar indirim olmadıgını düsündügüm için hiçbi siteye girmeme kararı almıştım. bi hm'den bebeğe bişeyler bakim dedim ama uygun olanlar hep aldıgım seylerden olunca ondan da vazgeçtim. bu sabah alarmdan 10dk erken uyanınca istemsizce teli elime alıp penti'ye girdim. meğer aradıgım indirim ondaymışbende alayım diyorum ama site açılmıo açılsa da alınmıyor sinir oldum valla çok güzeldi o takımlar
kızlar bende pentiden emzirme sütyeni,emzirme atleti ,çorap,pijama takımı fln bişeyler aldım. ahanda fişim fikir olsun
K Kucuk prensesim ben son eklediğin takımı çok beğeniyorum
ikisi de çok güzel, kuğuya bayılırım zaten. Ama beyazı daha çok beğendimEki Görüntüle 2208753 kızlar bu 10 lu takım 80 tl nasıl
hepsimi almak istiyor insan ya hepsi hosuma gidiyoikisi de çok güzel, kuğuya bayılırım zaten. Ama beyazı daha çok beğendim
hepsimi almak istiyor insan ya hepsi hosuma gidiyo
Hepsi birbirinden güzelEki Görüntüle 2208764
buda 8li 100 tl sizce hangisini alsam
Hepsi birbirinden güzel
Ne aldın bakalım :)
canım bir ara geldi simdi bende cok zor girdim..ya ben hala alamadım giremiyorum ki pentiye sinir oldum valla
Tekerlekli valiz al
Aldigin dunya seyler anca ona sigar
mavimi alsam birdeOnu da alır hepsini alır
O yeni gelin çeyizde alınan valizi vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?