2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEPTEMBER LOVE teşekkürler canım penti indiriminden haberdar ettiğin için. Senin mickey li pijama nasıldı baya geride kalmış sanırım bulamadım. Ben de kızım ve kendim için alışveriş yaptım

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-23-12-09-19.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 75
Ben yazıyorum sen ana evine gittiğinden beri gelmez oldun
Olur mu kız öyle şey geliyorum
Bakıyorum ki alışveriş konuşuyonuz
Sessiz sessiz girip çıkıyorum
Dedikodu olsun muhabbet en çok ben konuşurum :))))

Ne giysem de yarım dünya gözükeceğim zaten. Açık pembeydi ilk doğumda onda da şişkoydum zaten.
Haklısın zaten başka hangi renk olacak ki
Mavi pembe krem
Başka seçenek yok:)

Al al o da gitmesin :))
Vallahi bi ara sildi şimdi aldım. Kızıma sırt çantası, şimdiki çok küçük geliyordu, matara, lego aldım. https://www.hepsiburada.com/babyjem-sunger-banyo-eldiveni-p-HBV000000IE5H?magaza=Bars Bebe sünger bunu aldım. Weewell WBS400 Süt Saklama Şişesi - 4'lü aldım. Tam bir alış veriş canavarı oldum. Bu ay bu kredi kartı nasıl ödenir hiç bilmiyorum. Ama büyük şey almıyoruz ya çok tutmuyor o kadar.
Bu 200 ml 500 lükler var 40 tl civarına
Almadım daha uyguna buluruz bi yerden

bende alayım diyorum ama site açılmıo açılsa da alınmıyor sinir oldum valla çok güzeldi o takımlar
Benimki de tesadüf oldu aslında, alışverişe cok para harcadıgım için ve gercekten bu black friday olayı insanın beynini cok yordugu için ve biraz abartıldıgı kadar indirim olmadıgını düsündügüm için hiçbi siteye girmeme kararı almıştım. bi hm'den bebeğe bişeyler bakim dedim ama uygun olanlar hep aldıgım seylerden olunca ondan da vazgeçtim. bu sabah alarmdan 10dk erken uyanınca istemsizce teli elime alıp penti'ye girdim. meğer aradıgım indirim ondaymış 179a laciverti alıcaktım ocak gibi. şimdi bu ikisine 179 vermiş oldum :)

kızlar bende pentiden emzirme sütyeni,emzirme atleti ,çorap,pijama takımı fln bişeyler aldım. ahanda fişim fikir olsun
K Kucuk prensesim ben son eklediğin takımı çok beğeniyorum

masallah bayada tutmus hesap bu isler cok masrafli baya seyde almissin en sonuncusu 8 li takimdi 100 tl ama 10lusu 80 tl oyuzden bende kararsiz kaldim 8 li mi alayim smdi

joker de inglesina trigoly arabalarda teşhir fiyatına sıfır veriyorlar bilginiz olsun kızlar.
ben ayırttım alacağım inşallah.
bizim avm de olduğu için sağ olsun gelip haber veriyorlar bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…