2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende indirimden yararlanamadım henüz ya. Akşam bakayım sitelere bi

Kızlar pentiden nasıl pijamalar aldınız görsel olarak paylaşma imkanınız varmı?

Önersene, çok dizi izledim 6 yıldır öyle çok izledim ki bi ara yazmıştım 1buçuk sayfa A4 kağıtta, netflix 10 gündür aktif değil ama alacağız yine. 7 aydır netfliksin b.kunu çıkardık .

Ozark var tek geçiyoruz çok güzel, altered carbon, west world, şimdi breaking bad izliyoruz 4. Sezona başlayacağız bugün, dark atabilirsin araya çok güzel değil ama zaman geçirtiyor.

Evet bende buna bakmıştım çok ıygun. Ama yağ ve nemlendirici aynı anda kullanılıyor mu karar veremediğimden ayrı ayrı aldım ben, pişik kremi de desitin almyı düşündüm ama onu da bilmiyorum heralt değiştiğinde sürülüyormu kızarıncamı sürülüyor bilemiyorum

Kızlar bu nasıl, Allah nasip ederse normal doğumda giymek için düşünüyorum. Normalde bu şekilde gecelik sevmiyorum mavisinin bedeni kalmamış, Pierre cardin 40 tl. Beyaz balina gibi olur muyum yaa

KıZım ne balinası olurmu öyle şey bence şık görünüyor güzel seçim

kızlar merhaba,bende çanta için epey bakındım ama uyguna bulamadım hiç, en kötü ihtimal deri sırt çantası alıcam

KuZumm kızçelermiz aynı giyecek inşallah
O iki hastane çıkışından bende aldım
Trendyolda da var dı Bebek indirimleri bide morpiha da var
İkisinden de biraz alışveriş yaptım uyğun olan şeylerden aldım bak istersen

Ozark yarım kaldı, işler çok yoğundu izleyemiyoruz diye dondurduk netflixi meraktayım 2. sezonda kaldık. Dark izledik bekliyoruz yeni sezonu beğendik. Breaking bad zaten vazgeçilmezim. 2014 yılında kızıma yemek yaparken breaking bad izliyordum, elim kıyma oldu diye tek taş pırlanta ve alyansımı çıkarmıştım. elim işte gözüm oynaşta olunca çöplerle toplayıp atmıştım yüzüğümü. Çok heyecanlıydı yani. Altered carbon tam sarmadı başta beni izlemedik bir daha şans vereyim. West worldu de aldım listeye. Bi ara listemi paylaşırım ben de.

Mustelanın paketi bitti zaten kalmadı ellerinde vaz geçtim almaktan ben desitini pişik olduğunda sürüyordum sadece. Mor desitin çok iyi

Pijamayı alıyorum vallahi.

Bunları abim almış kuzum bende akşam sitelere bakacağım. Alırım bir şeyler. Çok güzeller dimi ya minnacık. Kargom gelir bugün belki :))

Al al o da gitmesin :))

Kızlar bu nasıl, Allah nasip ederse normal doğumda giymek için düşünüyorum. Normalde bu şekilde gecelik sevmiyorum mavisinin bedeni kalmamış, Pierre cardin 40 tl. Beyaz balina gibi olur muyum yaa

Bence cok şık ve sade. Ben de cok begendim. Amma velakin icini cok belli edip rahatsiz eder mi onu bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…