- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Canım oraya bakıyorum ama acılmadı bir türlü ara ara deneyecegim :)Penti ye bak pijamaları çok kalite çıkıyor
Açık kuZum şimdi bak istersenCanım oraya bakıyorum ama acılmadı bir türlü ara ara deneyecegim :)
Aldım kuzum simdi cok tesekkurler :)Açık kuZum şimdi bak istersen
Gentle Cleansing Gel yazan yenidoğan şampuanı oluyor. Ben de şu küçük seti almıştım n11 kuponlarımla.@betsy_pc sence bu nasıl?
Şampuan yok içinde ama fiyatı iyi gibi?
https://www.hepsiburada.com/mustela-merhaba-bebek-cantasi-p-SGBESGBEMUSTELA89?magaza=Online Kozmetik
Benim digerler icmedi mama oglumu 16 ay kizimi 23 ay emzirdim dahada emerlerdi kiza hamile kalinca oglani biraktirdim kizimda 2 yasina kadar sadece emdi baska hic bisey yiyip icmediginden mecbur kaldim biraktirmaya.ama kilosu iyiydi.Mis gibi ana sütu varken mama da neymis mama dedigin sut yoksa alinir. Bedava verseler almam
ya ben hala alamadım giremiyorum ki pentiye sinir oldum vallaAldım kuzum simdi cok tesekkurler :)
Ne aldın bakalım :)Aldım kuzum simdi cok tesekkurler :)
Gayet güzell ve uygun fiyat üstüne de sabahlık giyersin olur biterKızlar bu nasıl, Allah nasip ederse normal doğumda giymek için düşünüyorum. Normalde bu şekilde gecelik sevmiyorum mavisinin bedeni kalmamış, Pierre cardin 40 tl. Beyaz balina gibi olur muyum yaa
Birazdan arayıp bi nabız yoklayayım bendeKıızm erkekler indirirm dedinmi dayanamıyor sen ona çok karlı bir alışveril olacağını söyle bak nasıl alır neredeyse heryer min %40 yapıyor tabii bazı ürünlerin eski fiyatlarını da bilmek lazım
Bende gözümü Ocak ayına diktimİnan ki hala çok uzun zaman var gibi geliyor
Ocak ayına bir girsek bebişlerle sağlıkla inşallah
O zaman heyecan başlar
Ocak ayına kadar gene rapor verdi doktor
Yatışa devam
Hahahahahah Allah iyiliğini versin kızbenimde ara ara aşağı vuruyor cnm normaldir heralde şuan kendi küçük alan büyük tepinsin bakalım 2 ay sonra görrüm bengündüzleri yukarda geceleri aşağıda hatta geçen çok korktum sanki ayağı alttan çıkacak sandım
Çok güzelmiş ama beyaz olması biraz düşündürüyor ben beyaz giyemem herhalde şimdiden yarım dünya oldumKızlar bu nasıl, Allah nasip ederse normal doğumda giymek için düşünüyorum. Normalde bu şekilde gecelik sevmiyorum mavisinin bedeni kalmamış, Pierre cardin 40 tl. Beyaz balina gibi olur muyum yaa
Ben yazıyorum sen ana evine gittiğinden beri gelmez oldun-Piraye işe başlayınca unuttun beni hayırsız
Bulantılar ne alem de
Ben hala fenayım sabah sabah zor koştum yine banyoya
Ne giysem de yarım dünya gözükeceğim zaten. Açık pembeydi ilk doğumda onda da şişkoydum zaten.Çok güzelmiş ama beyaz olması biraz düşündürüyor ben beyaz giyemem herhalde şimdiden yarım dünya oldum
Çok hoşmuş. Hangi sitedeKızlar bu nasıl, Allah nasip ederse normal doğumda giymek için düşünüyorum. Normalde bu şekilde gecelik sevmiyorum mavisinin bedeni kalmamış, Pierre cardin 40 tl. Beyaz balina gibi olur muyum yaa
hepsiburada pembesi de var sana yakışır, fiyat uygun çok para vermek istemiyorum ilkinde dünya para verdim sadece 1 kez giydim.Çok hoşmuş. Hangi sitede
Ben de öyle düşünüyorumYakında evi komple Mickeyle kaplayacaksın diye korkuyorum.
Çok güzel bence hemen al. Ya giyeceğin bir gece fotoları da otururken çekil. Hiçbir şey belli olmaz :)Kızlar bu nasıl, Allah nasip ederse normal doğumda giymek için düşünüyorum. Normalde bu şekilde gecelik sevmiyorum mavisinin bedeni kalmamış, Pierre cardin 40 tl. Beyaz balina gibi olur muyum yaa
Ya bakayım hemen. Bende öyle aşırı para vermeyi gereksiz buluyorum. Sık sık giyilecek bir şey değil. Teşekkür ettim canım bakayımhepsiburada pembesi de var sana yakışır, fiyat uygun çok para vermek istemiyorum ilkinde dünya para verdim sadece 1 kez giydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?