2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-23-10-54-12-1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 50
Mis gibi ana sütu varken mama da neymis mama dedigin sut yoksa alinir. Bedava verseler almam
Benim digerler icmedi mama oglumu 16 ay kizimi 23 ay emzirdim dahada emerlerdi kiza hamile kalinca oglani biraktirdim kizimda 2 yasina kadar sadece emdi baska hic bisey yiyip icmediginden mecbur kaldim biraktirmaya.ama kilosu iyiydi.
Bundada mama vermeyi dusunmuyorum zaten olmus bi dunya para sirket sahibesi olarak mumkun degil maddi durumum el vermez

Kızlar bu nasıl, Allah nasip ederse normal doğumda giymek için düşünüyorum. Normalde bu şekilde gecelik sevmiyorum mavisinin bedeni kalmamış, Pierre cardin 40 tl. Beyaz balina gibi olur muyum yaa

Eklentiler

• Adsız.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 67
Birazdan arayıp bi nabız yoklayayım bende
Bakalım ne diyecek :)

İnan ki hala çok uzun zaman var gibi geliyor
Ocak ayına bir girsek bebişlerle sağlıkla inşallah
O zaman heyecan başlar
Ocak ayına kadar gene rapor verdi doktor
Yatışa devam
Bende gözümü Ocak ayına diktim
Sağlıkla gelsinler de hediye hallolur

Hahahahahah Allah iyiliğini versin kız
Bende sadece bende mi oluyor öyle diyodum :))))

Kızlar bu nasıl, Allah nasip ederse normal doğumda giymek için düşünüyorum. Normalde bu şekilde gecelik sevmiyorum mavisinin bedeni kalmamış, Pierre cardin 40 tl. Beyaz balina gibi olur muyum yaa
Çok güzelmiş ama beyaz olması biraz düşündürüyor ben beyaz giyemem herhalde şimdiden yarım dünya oldum

Çok güzel bence hemen al. Ya giyeceğin bir gece fotoları da otururken çekil. Hiçbir şey belli olmaz :)

Günaydın kızlar.. ben de 10 da avm ye geldim. Ama doğru düzgün bir şey bulamadım. Kendime bir tane elbise aldım. Kızçelere hiçbir şey alöadım. Yarın için de bir şey alayım kendime eşimin adına onun düşüneceği yok nasılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…