Ozark yarım kaldı, işler çok yoğundu izleyemiyoruz diye dondurduk netflixi meraktayım 2. sezonda kaldık. Dark izledik bekliyoruz yeni sezonu beğendik. Breaking bad zaten vazgeçilmezim. 2014 yılında kızıma yemek yaparken breaking bad izliyordum, elim kıyma oldu diye tek taş pırlanta ve alyansımı çıkarmıştım. elim işte gözüm oynaşta olunca çöplerle toplayıp atmıştım yüzüğümü. Çok heyecanlıydı yani. Altered carbon tam sarmadı başta beni izlemedik bir daha şans vereyim. West worldu de aldım listeye. Bi ara listemi paylaşırım ben de.
Mustelanın paketi bitti zaten kalmadı ellerinde vaz geçtim almaktan ben desitini pişik olduğunda sürüyordum sadece. Mor desitin çok iyi
Pijamayı alıyorum vallahi.
sizler hastahane odası için dağıtmalık birşey yaptırcakmısınız kızlar magnet filan, hediyelik süs püs
kızlar ben o paketi 165’e buldmcanım aynı paketten n11 de var 189 tl'ye. ben ordan sipariş ettim bak istersen
kızlar ben o paketi 165’e buldm
bende pleksi süsleri beğeniyorum, bir 30 tane yaptırayım diyorum hastahane odası içinBen yaptıracağım inşallah. Eminönünde çok çeşit vardı oradan almayı düşünüyorum. Biberon şeklinde bir süs vardı onu çok beğenmiştim mesela. Kapı süsü için falan da oradan bakarım herhalde.
ay evet baya baya ben burdayım diyor bebiş :)Hep alışveriş hep alışverişsize 26 haftayı bitirmiş bi göbüş resmi göndereyim. Marul kadar olmuş son 2 haftada aniden büyüdü göbeğim
hepsiburadada vardı bitti, ben vazgeçtim sonradan. Başka indirime denk getiririmnerden buldun canım ?
Ben cam şişede çakıl taşı çikolatası dağıtacağım süsleyeceğim şişeleri. Hasır ipi ve çikolataları hariç her şeyi aldım.sizler hastahane odası için dağıtmalık birşey yaptırcakmısınız kızlar magnet filan, hediyelik süs püs
https://www.akakce.com/bebek-bakim-...rhaba-bebek-bakim-cantasi-fiyati,5165728.html yorumlara bakılırsa güvenilir.. ben burdan alıcamnerden buldun canım ?
Cok guzelsiniz canımmm :)Hep alışveriş hep alışverişsize 26 haftayı bitirmiş bi göbüş resmi göndereyim. Marul kadar olmuş son 2 haftada aniden büyüdü göbeğim
ay evet baya baya ben burdayım diyor bebiş :)
Sağol canımCok guzelsiniz canımmm :)
program ne cok hosmus yazılı :)
Mallaları bence gayet güzel beyaz pembeli olanı önceden vermiştimBunları abim almış kuzum bende akşam sitelere bakacağım. Alırım bir şeyler. Çok güzeller dimi ya minnacık. Kargom gelir bugün belki :))
Arkam çok dağınıkSEPTEMBER LOVE teşekkürler canım penti indiriminden haberdar ettiğin için. Senin mickey li pijama nasıldı baya geride kalmış sanırım bulamadım. Ben de kızım ve kendim için alışveriş yaptım
Bu takım 45 tl neydiSEPTEMBER LOVE teşekkürler canım penti indiriminden haberdar ettiğin için. Senin mickey li pijama nasıldı baya geride kalmış sanırım bulamadım. Ben de kızım ve kendim için alışveriş yaptım
Cok guzelms canm gule gule giy.. ben de gecen hafta hm de begendm bi tane pijama takimi ama almaya karar veremedm kac beden almam konusnda kararszm cnkuArkam çok dağınık
Alışverişte biraz kendimi kaybettim çünkü :)
Ben Mickey olanı başka yerden aldım ama cidden çok güzel geldi
Ötekini pentiden bu gün aldım 45 tl geldi pijama
Hee bide emzirme sütyeni ve aletleti alacağız dimi :))kızlar bende pentiden emzirme sütyeni,emzirme atleti ,çorap,pijama takımı fln bişeyler aldım. ahanda fişim fikir olsun
@Nazan2 ben son eklediğin takımı çok beğeniyorum
Ben üstüme olanı alıyorumCok guzelms canm gule gule giy.. ben de gecen hafta hm de begendm bi tane pijama takimi ama almaya karar veremedm kac beden almam konusnda kararszm cnku
Iste son aylara dogru cok kilo alirsam diye korkudan pijama takimi alamiyirm smdilik.. olmazsa o kalir son ayimdaki durumuma gore alirimBen üstüme olanı alıyorum
Zaten Doğum yapınca kafadan 5 kilo gider 6 aylık halimize geri döneriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?