- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Tam Asil bey göbeği olmuş valla maşalllah:)
Tam Asil bey göbeği olmuş valla maşalllah:)
Çok teşekkür ederimSevgili öğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun. İnşallah hakkettiğiniz saygıyı göreceğiniz, hakkınız olan kazancı alacağınız, atama sıkıntısı yaşamayacağınız daha güzel günleriniz olur.
@-Piraye maşallah ne güzel olmuşsun
Evet kuzum pek iç açıcı geçmediAçık öğretim sınavı mı var
Başarılar kuZumm
Teşekkür ederiz canım. Bir anda büyüdü sıpa :)Benim hala geçmedi canım
İlaç kullanıyorum çok zorlanırsam
Bu saatten sonra da geçmez herhalde
Günaydın canım maşallah kocaman olmuşsunuz
Çok güzelsiniz ana kız :)
Aynen öyle canım yeterki sağlık olsuncanım 20 üzeri fazla verilse de öyle kolay olmuyor 20 kiloyu ben hemen vermedim emzirirken de dikkat edilmeli alınıyor vermek yerine :))sağlık olsun canım hayırlısı ile yavrularımızı kucagimiza alalım da inşallah gerisi hallolur ❤
Şu an içeriden sana tepinerek teşekkür ediyor kendisi
Teşekkür ederim canım. Açık öğretim sınavı vardı. Öğretmenler günün kutlu olsunMaşallah.. çok iyi görünüyorsun. Bugün ne sınavı var canım?
Hamilesin diye azıcık yardım etselerdi keşkeEvet kuzum pek iç açıcı geçmedi
Maşalllah sana
Pera kankası da ona karşılık veriyor :)
Ana günlerimiz aynı aslında. Benimde bir anda çıktı canım. At bakalım seninkine de. Muallimler günün kutlu olsun bu aradaKiiizzz nasl tatli bi gobistir ooomasallah sizee.. yalniz suan karar verdm sanrm bu grupta en son ben dogrcm herhlde cnku benm gobek hala ortada yok seninki kadar bile yok
Kızlar yarın banyo ihtiyaçları ve biberon emzik alacağım inşallah
Bana emzik ve biberonda Önereceğiniz markalar neler
Bide hep 0/3 ay alışverişi yaptım
Birazda 3/6 ay alayım dimi
Benimde neredeyse tenimin rengindeydi. Koyulaştı baya. Çizgi de var ama belli belirsiz şuan çizgi aşırı koyu değilÇıktı çıktı çıkmazmı, minnoş pembe meme uçlarımda kahverengi oldu iğrençaçık renk tshirt altından belli oluyor o kadar yani
Çok minnoş
Kızım yardım etti içerdenHamilesin diye azıcık yardım etselerdi keşke
Aman ne yapalım sağlık olsun
Anne memesine en yakın bide gazı önleyiciler varmışCanım ben emziği nuk marka(0-3 ay) aldım , biberonda göğüs pompasıyla gelen Philips Avent küçük boydu sanırım, birde aynı markanın orta boyunu aldım. Bir tanede cam biberon alacağım inşallah
Kızlar şimdiden yardıma başladıKızım yardım etti içerden
Yerim onları. Hareketlerinden sınava odaklanamadımKızlar şimdiden yardıma başladı
Benim kide sağ olsun evde temizlik konusunda master yapıyor :))
Yanılmıyorsam e Bebek te yokBen suavinex almaya karar verdimSEPTEMBER LOVE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?