2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim

Aynen öyle canım yeterki sağlık olsun

Kiiizzz nasl tatli bi gobistir ooo masallah sizee.. yalniz suan karar verdm sanrm bu grupta en son ben dogrcm herhlde cnku benm gobek hala ortada yok seninki kadar bile yok
Ana günlerimiz aynı aslında. Benimde bir anda çıktı canım. At bakalım seninkine de. Muallimler günün kutlu olsun bu arada

Kızlar yarın banyo ihtiyaçları ve biberon emzik alacağım inşallah
Bana emzik ve biberonda Önereceğiniz markalar neler
Bide hep 0/3 ay alışverişi yaptım
Birazda 3/6 ay alayım dimi

Canım ben emziği nuk marka(0-3 ay) aldım , biberonda göğüs pompasıyla gelen Philips Avent küçük boydu sanırım, birde aynı markanın orta boyunu aldım. Bir tanede cam biberon alacağım inşallah

Çıktı çıktı çıkmazmı, minnoş pembe meme uçlarımda kahverengi oldu iğrenç açık renk tshirt altından belli oluyor o kadar yani
Benimde neredeyse tenimin rengindeydi. Koyulaştı baya. Çizgi de var ama belli belirsiz şuan çizgi aşırı koyu değil

Canım ben emziği nuk marka(0-3 ay) aldım , biberonda göğüs pompasıyla gelen Philips Avent küçük boydu sanırım, birde aynı markanın orta boyunu aldım. Bir tanede cam biberon alacağım inşallah
Anne memesine en yakın bide gazı önleyiciler varmış
Onlardan mı senin ki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…