- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
İspanyol markası, silikon uçlar anne memesine yakınmış, antikolik özellikte, dizaynlar çok güZel, dr. Browns almayı planlıyordum fiyatlar ondan daha iyi. Ben beğendim. Birde pediyatrik diş hekimleri derneği falan onay vermiş. Birde natursutten var o da çok iyi ama suavinex renkler ve desenler çok güZelYanılmıyorsam e Bebek te yok
Joker dikkatimi çekmişti pembeli biberon vardı çok güzeldi :))
Ama hiç araştırma yapmadım
Sen yapmışındır Dimi demek ki güzel
Anne memesine en yakın bide gazı önleyiciler varmış
Onlardan mı senin ki de
sen diyince baktımdaa kız ne güzel buuuuBen suavinex almaya karar verdimSEPTEMBER LOVE
Yaaa evet dehşet güzeller öbür markalar çok sönük kalıyor yanında
Giz ben hamile ney degilim numara yapiyom sirf burda size laf yetistireyim diyeValla bilmiyorum gelmiş mi gelmişse neler getirmiş
Sen kaç kilo aldın sen ? Ne göbek fotoğrafı atıyorsun ne kilodan bahsediyorsun gözümden kaçmıyor
Cok koyulassa bile tamamen geciyor merak etme. Benim ilk gebelikte koyu kahverengi olmustu karnimdaki tüyler sertlesip cogalmisti hepsi geri döndü.Kızlar bugün bir baktım ki göbeğimde yukardan aşağı çizgi oluşmuşinşallah çok koyulaşmaz sizde de çıktı mı
Meme ucu boyutu da büyüyor. Pembe olan meme ucum doğum zamani neredeyse siyah olmustu. Ama o da geri dönüyor neyse kiÇıktı çıktı çıkmazmı, minnoş pembe meme uçlarımda kahverengi oldu iğrençaçık renk tshirt altından belli oluyor o kadar yani
Ac bi dene bakalim kendinde iyiyse bende alimkızlar bakıın ne geldiiisetin biri kolide çıkartmadım
ay hemen yenidoğan bezin birini açtım kızz elim kadar seve seve ölüyorum şuannnnAc bi dene bakalim kendinde iyiyse bende alim
Wc egitim zamanindada o bezleri gormek isteyecen mi bakalimay hemen yenidoğan bezin birini açtım kızz elim kadar seve seve ölüyorum şuannnnRabbim bu sevnçlerimizi daim etsin yaaa
Kizz kirletme beziay hemen yenidoğan bezin birini açtım kızz elim kadar seve seve ölüyorum şuannnnRabbim bu sevnçlerimizi daim etsin yaaa
Artık belli ediyorlar kendileriniseninki de çok minnoş
yaşasın göbek kardeşliği
Ah ah tahmin etmiştim dediydim ben kız hamile falan değil diyeGiz ben hamile ney degilim numara yapiyom sirf burda size laf yetistireyim diye
Yalandan mide bulantim falan diyom iste
Doktorlarida gittigimden degil netten arastirirp arastirip yaziyom
canımm teşekkür ederimesut85 ohhhh kokulu kokulu doldursun inşallah
Wc egitim zamanindada o bezleri gormek isteyecen mi bakalim
yokyok hemen yerine koydumKizz kirletme bezi
ben baby2me loola travel sistem alacağım sanırımAraba konusunda karar verdiniz mi kızlar ya ben hala bir arpa boyu yol alamadım
Bakayım bi. Fiyat aralığı nedir. Aşırı kararsızım araba ve yatak konusunda yacanımm teşekkür ederim
ayyy aynı küçük ablam gibisin,heves kaçırıcı
yokyok hemen yerine koydum
ben baby2me loola travel sistem alacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?