Özellikleri falan nasıl canım bende bakayım indirim ne zamana kadar geçerli?-Piraye canım jokerde indirim var bende inglesina trigoly alıyorum.
Evet evet bende ona bayılmıştım :)) çok güzel dimi
Özellikleri falan nasıl canım bende bakayım indirim ne zamana kadar geçerli?
Eşim tutturmuş annemler gelince alalım diye. Kayınbabam alacak arabamızı onları bekleyelim diyorum indirim var her yerde diyorum indirim diye bir şey yok diyor. En azımdan modele karar vereyim de bari Ocakta gelmeyi düşünüyorlar geldiklerinde alırız. Sizin dediklerinize bi bakayım. Karar vermek çok zoritalyan markasıymış.
kolay açıp-kapama özelliği var.
hafif oldukça.
tüm kılıfları çıkıp yıkanabiliyor.
yenidoğana uyumlu yatış pozisyonu var.
yıl sonuna kadar geçerli sanırım.
bizim avm de joker var oradan haberim oldu.
Sen alacak mısın bundan karar verdin mi ? Güzel gibi aslında. İyice bakayım eşime de göstereyim bi. Gerçi pek anlamaz o ama olsun
Ben aldim loola
Fiyatları nasıl? Videoları akşam izleyeceğim söylüyor mu fiyatı videoda bilmiyorum canımbilmiorm canım yaa ikisi içinde iyi yorumlar var.
fiyatına göre tercih yparım sanırım
Eşim tutturmuş annemler gelince alalım diye. Kayınbabam alacak arabamızı onları bekleyelim diyorum indirim var her yerde diyorum indirim diye bir şey yok diyor. En azımdan modele karar vereyim de bari Ocakta gelmeyi düşünüyorlar geldiklerinde alırız. Sizin dediklerinize bi bakayım. Karar vermek çok zor
aaa çok iiymiş indirim ne zamana kdr sürüyorr??benim dediğim indirimsiz çok pahalı.
indirimsiz olsaydı bende alamazdım.
bazı şeyler şans işi aldın aldın.
İndirimli ne kadar sitesine bakıyorum da şimdi bulamadımbenim dediğim indirimsiz çok pahalı.
indirimsiz olsaydı bende alamazdım.
bazı şeyler şans işi aldın aldın.
Evet zaten sadece jokerlerde satiliyo senin tanidigin vardi dmi jokerlerde elemanlara sordursana streety modeli de guzel loola3 baston gibi gorunmuyo ama sanirim onun da katlamasi baston gibi tutma yeri ortadan ikiye bukuluyo diye hatrlyrm videolarindan
İnglesina trilogy en beğenilen bebek arabalarından. Bütçe sıkıntısı olmayan bence inglesina alsın :) diğer türlü Kraft pocket ya da Chicco nun bi modeli vardı travel o-Piraye canım jokerde indirim var bende inglesina trigoly alıyorum.
yok kuzu tanıdığı olan ben değilim. şuan inglesine peşine düştüm ama sitesinde yokEvet zaten sadece jokerlerde satiliyo senin tanidigin vardi dmi jokerlerde elemanlara sordursana streety modeli de guzel loola3 baston gibi gorunmuyo ama sanirim onun da katlamasi baston gibi tutma yeri ortadan ikiye bukuluyo diye hatrlyrm videolarindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?