2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Özellikleri falan nasıl canım bende bakayım indirim ne zamana kadar geçerli?

italyan markasıymış.
kolay açıp-kapama özelliği var.
hafif oldukça.
tüm kılıfları çıkıp yıkanabiliyor.
yenidoğana uyumlu yatış pozisyonu var.
yıl sonuna kadar geçerli sanırım.
bizim avm de joker var oradan haberim oldu.

Eşim tutturmuş annemler gelince alalım diye. Kayınbabam alacak arabamızı onları bekleyelim diyorum indirim var her yerde diyorum indirim diye bir şey yok diyor. En azımdan modele karar vereyim de bari Ocakta gelmeyi düşünüyorlar geldiklerinde alırız. Sizin dediklerinize bi bakayım. Karar vermek çok zor

şöle bişeymiş.
buarada benim dediğim bebe confort loola imiş. -Piraye
Ben aldim loola simdilik cok guzel gorunuyo butun isteklerimi karsilayacak bi araba hem baston hem cift yonlu ayrica suspansiyonlari fln cok iyi duruyo.. ama tek sknti var uretimi durmus cok zor ulastm buarabaya ama sonunda bizim oldu

Nurbal27 sonunda doktorumu buldum :)))
Bitlisteki doktorumun önerdiği doktora gittim. Hatem hastanesinde Mehmet Fethi Güçer :)) ilgili ve enerji veriyordu. Bu kez daha kolay olacak Doğumun dedi :)))
Normal Doğumu destekleyen bi doktor. Çok mutluyum:))

bilmiorm canım yaa ikisi içinde iyi yorumlar var.
fiyatına göre tercih yparım sanırım

benim dediğim indirimsiz çok pahalı.
indirimsiz olsaydı bende alamazdım.
bazı şeyler şans işi aldın aldın.

D dry75 jokerde var görünüyor şuan loola 3 ama..
Evet zaten sadece jokerlerde satiliyo senin tanidigin vardi dmi jokerlerde elemanlara sordursana streety modeli de guzel loola3 baston gibi gorunmuyo ama sanirim onun da katlamasi baston gibi tutma yeri ortadan ikiye bukuluyo diye hatrlyrm videolarindan

yok kuzu tanıdığı olan ben değilim. şuan inglesine peşine düştüm ama sitesinde yok BirAsilAnnesi seninki mağazaya özelmi acaba canım indirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…