2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok kuzu tanıdığı olan ben değilim. şuan inglesine peşine düştüm ama sitesinde yok BirAsilAnnesi seninki mağazaya özelmi acaba canım indirim?

kuzum onu bilmiyorum bak.
dedim ya aşağı inip alacağım bu gün.
detayları öğrenirim sizin için.
istanbulda oturanlar galleria ya gelsin eğer mağazaya özelse :)

yok kuzu tanıdığı olan ben değilim. şuan inglesine peşine düştüm ama sitesinde yok BirAsilAnnesi seninki mağazaya özelmi acaba canım indirim?
Aa evet BirAsilAnnesi di tanidigi olan hatirladim.. joker magazasina git bence canim herhlde genel bi stok yenileme yapiyolar ben de gecen aksam viaport jokerde birsuru bebek arabasi kolisi gormstm yeni gelmsti dha acmamislardi bile

kuzum onu bilmiyorum bak.
dedim ya aşağı inip alacağım bu gün.
detayları öğrenirim sizin için.
istanbulda oturanlar galleria ya gelsin eğer mağazaya özelse :)
tamamdır bi sor bakalım.. ben şmdi nette bakınıyorum,bana oto koltuğuda şart.. bebecruzdaki fiyatta iyi geldi

Eklentiler

• CC4D15D4-B33C-4D8F-B9BD-3B96A61A0A65.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 46
Benimkine laf anlatamıyorum biz indirimden yararlanamayacağız büyük ihtimalle. Normal fiyatı 1900dür zaten indirim diye fiyat şişirip indirmişlerdir diyor anlamıyor

eşim internetten bakmış anakucağıyla beraber 4500 tl imiş normal fiyatı.
zaten aşağıda da arabanın ilk fiyatı 4 bine yakındı.

Bence annen haklı eve gitme
Evde boşa masraf yapma
Otur iste orda
Aralık sonu annenler gidersiniz
Bebişe alışveriş yaparsınız :))
Valla düşünmedim değil ama eşim Orda ben burda zor oluyor
Haftaya gel al beni dedim ama bakalım artık
Onlar alışveriş yapmayınca bende ufak tefek işleri hallediyorum örgüler,bebek süsü,lohusa terliği tacı vs

Eki Görüntüle 2208979

Bu da yeni haftadan benim göbüş
Maşallah canım çok hoş görünüyorsun
Asil kuşum da büyümüş annesi maşallah ona
kızlar bakıın ne geldiii setin biri kolide çıkartmadım
Ayyy çok şeker ya
Beze kadar almış
Helal olsun
Daha bende tık YÖK

Senin için bende sordum etrafındakilere de İbrahim Büyükmeşe diye bir doktor önerdiler
Epey memnun herkes
Daha önce de duymuştum namını
Ama bizim aile doktorumuz var bayan doktor
Bizde herkesi o doğurttu :)
Bende ona gidiyorum son derece memnunum
Mardin’e gitmek istemiyorum sırf bu yüzden
Orda ki doktorum biraz ilgisiz

tamamdır bi sor bakalım.. ben şmdi nette bakınıyorum,bana oto koltuğuda şart.. bebecruzdaki fiyatta iyi geldi

bana da oto koltuğu şart da onunkine 600 tl vermek istemiyorum onu daha makul bir şey alacağım.
jokerde 1899 araba ana kucağı 600 tl 2500 tl falan oluyor işte.
internette bulduğundan ucuz oluyor senin.

teşekkür ederiz canım benim

Silvermom gümüş kapaklar 180TL.ye inmiş. Haberiniz olsun kızlar. Yorumlar hep olumlu bu kapaklarla ilgili. Ben aldım bakalım inşallah dedikleri gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…