- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
aaa çok iiymiş indirim ne zamana kdr sürüyorr??
İndirimli ne kadar sitesine bakıyorum da şimdi bulamadım
yok kuzu tanıdığı olan ben değilim. şuan inglesine peşine düştüm ama sitesinde yokBirAsilAnnesi seninki mağazaya özelmi acaba canım indirim?
Aa evetyok kuzu tanıdığı olan ben değilim. şuan inglesine peşine düştüm ama sitesinde yokBirAsilAnnesi seninki mağazaya özelmi acaba canım indirim?
Benimkine laf anlatamıyorum biz indirimden yararlanamayacağız büyük ihtimalle. Normal fiyatı 1900dür zaten indirim diye fiyat şişirip indirmişlerdir diyor anlamıyor1899 tl canım araba.
ana kucağı-oto koltuğu da 600 tl ama ben onu almıyorum.
tamamdır bi sor bakalım.. ben şmdi nette bakınıyorum,bana oto koltuğuda şart.. bebecruzdaki fiyatta iyi geldikuzum onu bilmiyorum bak.
dedim ya aşağı inip alacağım bu gün.
detayları öğrenirim sizin için.
istanbulda oturanlar galleria ya gelsin eğer mağazaya özelse :)
Benimkine laf anlatamıyorum biz indirimden yararlanamayacağız büyük ihtimalle. Normal fiyatı 1900dür zaten indirim diye fiyat şişirip indirmişlerdir diyor anlamıyor
Valla düşünmedim değil ama eşim Orda ben burda zor oluyorBence annen haklı eve gitme
Evde boşa masraf yapma
Otur iste orda
Aralık sonu annenler gidersiniz
Bebişe alışveriş yaparsınız :))
Maşallah canım çok hoş görünüyorsun
Ayyy çok şeker yakızlar bakıın ne geldiiisetin biri kolide çıkartmadım
Senin için bende sordum etrafındakilere de İbrahim Büyükmeşe diye bir doktor önerdilerNurbal27 sonunda doktorumu buldum :)))
Bitlisteki doktorumun önerdiği doktora gittim. Hatem hastanesinde Mehmet Fethi Güçer :)) ilgili ve enerji veriyordu. Bu kez daha kolay olacak Doğumun dedi :)))
Normal Doğumu destekleyen bi doktor. Çok mutluyum:))
Söylüyorum da ısrarla anlamak istemiyor. İnatçıeşim internetten bakmış anakucağıyla beraber 4500 tl imiş normal fiyatı.
zaten aşağıda da arabanın ilk fiyatı 4 bine yakındı.
tamamdır bi sor bakalım.. ben şmdi nette bakınıyorum,bana oto koltuğuda şart.. bebecruzdaki fiyatta iyi geldi
Hayır hala bulamadık ya
ya bazı adamlar öle.. aslında benimkide öle sayılır ama kafasını ütülemim die benle uğraşmak istemediği için alim kurtilim dio heralde yazıkSöylüyorum da ısrarla anlamak istemiyor. İnatçı
Valla düşünmedim değil ama eşim Orda ben burda zor oluyor
Haftaya gel al beni dedim ama bakalım artık
Onlar alışveriş yapmayınca bende ufak tefek işleri hallediyorum örgüler,bebek süsü,lohusa terliği tacı vs
Maşallah canım çok hoş görünüyorsun
Asil kuşum da büyümüş annesi maşallah ona
Ayyy çok şeker ya
Beze kadar almış
Helal olsun
Daha bende tık YÖK
Senin için bende sordum etrafındakilere de İbrahim Büyükmeşe diye bir doktor önerdiler
Epey memnun herkes
Daha önce de duymuştum namını
Ama bizim aile doktorumuz var bayan doktor
Bizde herkesi o doğurttu :)
Bende ona gidiyorum son derece memnunum
Mardin’e gitmek istemiyorum sırf bu yüzden
Orda ki doktorum biraz ilgisiz
Benimki çenemden bıkmayacak kadar inatçı demekkiya bazı adamlar öle.. aslında benimkide öle sayılır ama kafasını ütülemim die benle uğraşmak istemediği için alim kurtilim dio heralde yazık
Sonuc ne cikmisSEPTEMBER LOVE sen bioderma alacaktın yanlış hatırlamıyorsam. Mühendisinoğlu biodermanın nemlendiricisini analiz etmiş. İnstagramın varsa bir bak derim
Sağol kuzum baktım kuzum çok şaşırdımSEPTEMBER LOVE sen bioderma alacaktın yanlış hatırlamıyorsam. Mühendisinoğlu biodermanın nemlendiricisini analiz etmiş. İnstagramın varsa bir bak derim
İçindeki hammaddeler petrol ürünü içeriyormuş :))Sonuc ne cikmis
Bizim giz pek övüyor kendi ordan yattigi yerden para aliyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?