• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben genel anlamda karışık ve saçma rüyalar görüyorum sıkıldım valla :bicak:
Annem hep hamilelikte karışık rüyalar görmen normal diyor
Bende geçen gün çok kötü bir rüya gördüm uyanınca düşünmemeye çalıştım
Yoksa fena etkileneceğim bir rüyaydı

Geldin sayılırsın 30lu haftalara maşallahh
Bizimkinden büyük senin kızçe
Bana zor geçiyor canım
Hala sabahları kusma var tüm gün ne yersem bulantı anlayacağın böyle olunca iki kat zor hamilelik ben gün sayıyorum resmen :KK43:
Bi hazırlara başlasan sende o zaman daha hızlı geçecek sana
Ocak ta 7 ayın bitiyor olacak öyle düşün

Senin 30 a bir şey kalmamış ki canım.
Evdeyim ya hep siz gene iyi kötü işe gidiyorsunuz bir arkadaş görüp konuşuyorsunuz
Ben sadece evdeyim hafta da 1 kere markete çıkıyorum o kadar oda poşet taşımam yasak oldupu
İçin ya kayınvalidemle
Yada eşimle
Bu günlere de şükür tabiki
İlk dört ay sadece yatak içindeydim

Evdeyim ya hep siz gene iyi kötü işe gidiyorsunuz bir arkadaş görüp konuşuyorsunuz
Ben sadece evdeyim hafta da 1 kere markete çıkıyorum o kadar oda poşet taşımam yasak oldupu
İçin ya kayınvalidemle
Yada eşimle
Bende ilk dört ayımı hatırlamak bile istemiyorum
Abartısız hayatımın en zor günleriydi :(

İçin ya kayınvalidemle
Yada eşimle
Evet vakit çok zor geçer öyle olunca :(

Evet vakit çok zor geçer öyle olunca :KK43:
Evde sadece toz alıp evi eğilmeden süpürmeye biliyorum silmem bile yasak
Aslında doktorum süpürmemi bile istemiyorum Ben dayanamıyorum
Evimde yapılacak o kadar düzenleme işi var ki
Ama yapamıyorum o işler aklıma geldikçe daha çok sıkılıyorum yapamadığım için

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE hain seni yarin optimumda birlikte gomerdik hamburgerleri neden bugun yedin hihm soyle bakim :sinirli: aylardir hasretim en son 7haftalikken kacak yedim sonra nezaman canm istese esim gecistirdi yemiyim diye vicdan yaptrdi buaralar cok fenayim valla yanima birini bulsam kendimi burgera atarim en buyuk boylarindan ohh miss:KK49: hani cantanin fotosunu atmamissin canim buarada haberin yok dun aksam apar topra esime dedm beni ebebek e gotur su cantaya bakim dedm gittik ki orda yok neyse eve gdnce alirim dedm yoldayken baktm kirmizisi vardi eve bi geldm ki kalmamis sonra 4body1soul 4body1soul hepsiburada da var deyince gaza geldim girip aldm smdi de aldigima pismanim cunku hep o aliexpresstekilerden istiyodm bunu niye aldm bilmiyorm sanirim gaza geldim :deli:
Olaylarin kadini bu canta faciasina nasil karismadi hayret dedim ki ahanda karismis :KK70:

kızlar benimde çantam geldi:KK76:
çantayla hastane çıkışı söylemiştim ona bayyyyılllddmmmm iyiki söylemişim.

çanta için bence verdiğimiz paradan daha fazla edecek bir çanta, ama evet biraz ağır . benim için tek sıkıntı ben biraz klasiğe yakın giyiniyorum o yüzden bu çanta her seferinde tuhaf durabilir. gerçi 130 tl lik çantalarda aynı formda.

o yüzden bir tane deri çanta alıcam ama onuda bebek doğup çarşı pazar gezmelerim başlayınca alırım.

benim işimi fazlasıyla görecek çanta.
Sevindim canim cunku ben spor giyiniyorum cogunlukla

Olaylarin kadini bu canta faciasina nasil karismadi hayret dedim ki ahanda karismis :KK70:
Almak için bütün yolları denedi
Önce Mağazaya gitti bulamadı
E Bebek sitesine baktı bulamadı
Sonra başka internet sitesinden bulup Almış
Sonuç ne Peki şimdi de diyor ben bu çantadan istemiyordum neden aldım diyor :KK70:

Back
X