• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya kader ortagım :KK70:
Bende hala tasınamadım tadilat hala bitmedi fenalıklar basıyor..
Boyle olunca ne dogru duzgun oda vs bakabiliyorum ne baska birsey iyice karısıyor kafam..
ev tadilatına mı yetiseyim ise mi bebis hazırlıgına mı..
Bitse de tasınsak sag salim daha agırlasmadan...
Aynen, çok sıkıştı her şey son zamana. Sözde hazırlandım bu gebeliğe ben :işsiz:

Bebekle daha zor olur bence çok küçük olacak muhtemelen. Ama hala çalışıyor olmam kasılmalarla falan zor allah kolaylık versin
Halimize çok şükür, ilaç iyi geldi sanırım. Dünküne göre bayağı bi azaldı kasılma :dua: inşallah güzel güzel devam eder hamileliklerimiz ve zamanında gelir sağlıkla bebeklerimiz. Şiir gibi oldu :KK54:

şükür canım iyiyim dizi izliyordum ama çocuk engel oldu:)) tüm yazdıklarınızı okuyorum ama işte yolda yazamıyorum evde de çocuk hemen almak istiyor elmnden:halay:sen nasılsın canım❤
İyi bende canım işe gidip geliyorum işte evle uğraşıyorum yatıyorum :KK53:

Hepimiz bu gece özellikle sol kalça ağrısından uyuyamamışız. Bu nasıl iş ya? Burda sızlandığımın 100 katını yaşıyorum. Kendimden sıkıldım o derece. Ocak ayı başında kıyafetleri falan yıkayıp hazırlayacağım. Ocak sonuna doğru da taşınacağız. İnşallah taşınırken doğurmam :skandal:. Dün ''ne yaparım ev yarım yamalak taşınmış olursa ve o sırada doğurursam'' diye düşündüm, kayınvalidemde kalırız herhalde. Zaten bel fıtığım var benim bu arada hatta neredeyse ameliyatlık, o yüzden de çok ağrım oluyor. Gece gece germe egzersizleri yaptım iyi geldi. Halim olsa yoga yapacağım bu akşam bi deneyeyim diyorum.
Bende aynen. Uyuyamıyorum uykusuz kalıyorum. Esnemekten ağzım ayrılıyor :KK47:

ağrısı olan kuzular,gün içinde hareket ediyor musunuz? ben işte 3-4 saat ayakta aktif çalışıyorum ve günde enaz yarım saat yürüyüş yapıyorum,nefesim yettiğince.. geceleri fln pek ağrım olmuyor ve bunlara bağlıyorum. etrafındakilerde öyle diyor inşallah olmaz ağrım sızım bilemiyorumda acaba hareketsizlikten mi oluyor ağrılar diye düşünmeye başladım? o_O

ağrısı olan kuzular,gün içinde hareket ediyor musunuz? ben işte 3-4 saat ayakta aktif çalışıyorum ve günde enaz yarım saat yürüyüş yapıyorum,nefesim yettiğince.. geceleri fln pek ağrım olmuyor ve bunlara bağlıyorum. etrafındakilerde öyle diyor inşallah olmaz ağrım sızım bilemiyorumda acaba hareketsizlikten mi oluyor ağrılar diye düşünmeye başladım? o_O
Ben yürüyorum canım. Postacıyım malum:KK53: ama yorgunum sürekli işte

evet hareketsizliğin etkisi büyük ağrılarda. Germe egzersizlerine başlayacağım bugün. Yürüyüş 10 dk bile yapamıyorum. Karnım taş gibi kasılıyor maalesef. Çok isterdim düzenli egzersiz yapabilmeyi. Vücudum izin vermiyor.

kızlar bide şu seti alsam biberon fln yeterli olur mu ilk etapta?
ekstra bişeye gerek var mı?
evim bizim cafenin arka sokağında olduğu için süt sağma makinesi fln almıcam,gerek olmaz die düşünüyorum,5dk sürüyor eve gitmem:işsiz:
bu biberon süt olmazsa fln diye di mi? inşallah gerek kalmaz yaa.

Eklentiler

• CB35438B-C8D7-4A7F-A8BB-D04574D6799D.webp
    CB35438B-C8D7-4A7F-A8BB-D04574D6799D.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 53
kızlar bide şu seti alsam biberon fln yeterli olur mu ilk etapta?
ekstra bişeye gerek var mı?
evim bizim cafenin arka sokağında olduğu için süt sağma makinesi fln almıcam,gerek olmaz die düşünüyorum,5dk sürüyor eve gitmem:işsiz:
bu biberon süt olmazsa fln diye di mi? inşallah gerek kalmaz yaa.
Yaa benim aşık olduğum set :)
Ama emzik Avent mi almayız
Biberon anne memesi gibi çektikçe gelenlerden mi

Yok canım erken dogum riski demedi doktorumuz.. sadece iri bir bebek tam zamanı beklemeyebilir ama degisedebilir kilo durumu vs dedi.. Ki kilosu boyu normal sınırlar icinde, üste yakın biraz neyse..

Ay yılbasına ne kaldı ki di mi canım bu ay tum alınacakları halletmemiz lazım o zaman hala hastane cıkısı bile alamadım..
Haklısın bizimki de kesin unutur o heyecanla :KK70: arabaya mı koysam direkt :KK70:
Ben al al bitiremedim
Aldıkça bitmiyor noksanlar :)
Kalan noksanlarımı artık ocak ayında tamamlayacağım inşallah

En azindan uykunu almışsın. 3le 5bucuk arasi uyaniktim yine. Sabah da zor kalktim. Bacagim belim falan agridi bugun de. Her gun ayri bir sey. Dogumu iple cekiyorum.
Al benden de o kadar
Bi doguraydim hayirlisiyla heryerin agriyo agridan uyuyamiyorum aksam olsun istemiyorum

evet hareketsizliğin etkisi büyük ağrılarda. Germe egzersizlerine başlayacağım bugün. Yürüyüş 10 dk bile yapamıyorum. Karnım taş gibi kasılıyor maalesef. Çok isterdim düzenli egzersiz yapabilmeyi. Vücudum izin vermiyor.
Mutfağa kalkıyorum 5 dk sonra karnım sertleşiyor
Zor atıyorum kendimi salona
Bunlar için erken değil mi :(

Back
X