- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Tesekkur ederimmAltıüstü 10 kilo aldın bozma moralini :) biz göbek fotolarını gördük hiç te öyle dobiş değilsin
Hah ayni benim de 8aylik gibi dogurmaya yakincanım maaşallah çok tatlı küçükmüş evet karnın .ama olsun annesi bu da böyle olsun ilkinde benim de küçüktü şimdiden 8 aylık gibi sağlık olsun güzelim elimizde değil alıyoruz inşallah yavaşlar benim de
Bizim herşeyimiz o odadaydı yastık yorgangözümü korkutma kuzu yaaa daha benim inşaat başlamadı bile
Kızlar ilk gebelikten göbek fotosu buldum 30 haftalıktı orada kızım. Şimdiki halinden daha küçük. Çok taktım kiloya çok. Göbek fotosu bile çekilesim gelmiyor artık duba gibi bir şeyim.
Seni hiç düşünemiyorum vallaoff benim taşınacağım zaman bile belli değil. Yandık yandık
İyi kuZum erken çıkıyorsun bu günbu gün benim de hiç halim yok.
bataryam kırmızıda yanıp sönüyor gibi.
midem de iyi değil.
6 da çıkıp kuaföre gideceğim sonra eve gitmek için can atıyorum.
Bu gün evde iş günü herşey ortada Pera kuzuma hazırlık varhayırlı günler güzel mart anneleri ❤
Senin ki de ne fena imiş Allah ıslah etsin ne diyelim. Benimkinden bahsetmek istemiyorum herkes aynı sen diyorOf of.... saat ka olmuş. Dün gece 4 te uyudu kızım bugün 1 e kadar ayakta. Vallahi bu uyku düzemi niye bozuldu anlamadım. Bu arada ben koltukta uyuyakalmışım. Kızım ayakta. Kayınvalidem beni hiç dürtmeden yatmaya gitmiş :) şansımı seveyim. Millette ne kayınvalideler var börek yapar, ev süpürür.. bugün ben ev süpürdüm yarın ağızda demedi ki ver ben süpüreyim sen hamilesin diye:)
Benimki zamaninda benim cocuguma sakat demisti.O an onu defterden sildim benim icin bitmistir...Senin ki de ne fena imiş Allah ıslah etsin ne diyelim. Benimkinden bahsetmek istemiyorum herkes aynı sen diyor
Iyiyim canim cok sukur.4body1soul sen nasıl oldun bacım sancıların azaldı mi iyi misin bugün biraz daha ona buna laf attığına göre daş gibisin hee
Sorma canım çocuk 1 haftadır heyete gidip geliyor karar veremediler daha:) bu Salı tekrar girecek heyete ama olumlu sonuç çıkmaz. Sonra da ankaradan heyetten çağıracaklar.
Bugün de mi çalışıyorsun?bu gün benim de hiç halim yok.
bataryam kırmızıda yanıp sönüyor gibi.
midem de iyi değil.
6 da çıkıp kuaföre gideceğim sonra eve gitmek için can atıyorum.
Bey dediğin seninkisi gibi olur işte karısı rahatsız diye anasını bile üzermis aferin ona bugün yatağın istediği yerinde yatsın izin ver beyineBenimki zamaninda benim cocuguma sakat demisti.O an onu defterden sildim benim icin bitmistir...
Bugunde beni gezdir demis esime.Esim evimin erkegi bas tacim ne demis "karim rahatsiz "demis evimin diregi
İyi ol aman kötü olma hep birlikte aglariz bak buralardaIyiyim canim cok sukur.
Egilip dogrulursam agri hissediyorum sadece.Boyle boyle gececek zaman.
Daş dedigin ne kaya yuvarladim birine
Aramızda üç beş şehir var çok şükür ben yabani insanim akrabadan kaçarımbecidina sen nasilsin kaynanan yakin mi sana
Ne diyo napiyo kac gorumce elti kayin var
Kayinpederin duruyo mu
Hangisi daha fena
:))
Evet bugün kutlamalar bizim için teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?