2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Altıüstü 10 kilo aldın bozma moralini :) biz göbek fotolarını gördük hiç te öyle dobiş değilsin
Tesekkur ederimm Coktan atmiyorum gobek fotosu ama. Bebek kucuk diyolar ben doguracak gibi gobekle dolasiyorum. Aman ne yapayim ya oof. Neyse disari çıktık simdi biraz kiloyu dusunmeyeyim.
Hah ayni benim de 8aylik gibi dogurmaya yakin . Aman ne yapayim oof.

Senin ki de ne fena imiş Allah ıslah etsin ne diyelim. Benimkinden bahsetmek istemiyorum herkes aynı sen diyor

Senin ki de ne fena imiş Allah ıslah etsin ne diyelim. Benimkinden bahsetmek istemiyorum herkes aynı sen diyor
Benimki zamaninda benim cocuguma sakat demisti.O an onu defterden sildim benim icin bitmistir...
Bugunde beni gezdir demis esime.Esim evimin erkegi bas tacim ne demis "karim rahatsiz "demis evimin diregi

Kızlar üst dudağım bir uçtan diğer uca uçuklandı. Konuşamıyorum da hiç.. dudağına botox düşünüyordum. Gördüm ki bana yakışmazmış. kayınvalidemi kahvaltıya getirdim. Azıcık yüzü gülsün diye. Bi beklentim yok aslında. Ama her şeyi benden ve ailemden beklemesi beni üzüyor.

Benimki zamaninda benim cocuguma sakat demisti.O an onu defterden sildim benim icin bitmistir...
Bugunde beni gezdir demis esime.Esim evimin erkegi bas tacim ne demis "karim rahatsiz "demis evimin diregi
Bey dediğin seninkisi gibi olur işte karısı rahatsız diye anasını bile üzermis aferin ona bugün yatağın istediği yerinde yatsın izin ver beyine
Iyiyim canim cok sukur.
Egilip dogrulursam agri hissediyorum sadece.Boyle boyle gececek zaman.
Daş dedigin ne kaya yuvarladim birine
İyi ol aman kötü olma hep birlikte aglariz bak buralarda

Katya yi naptin bir tas Kaya falan da ona Ataydın etkin degmisken çok ağır olmasın ama yorulmayin
becidina sen nasilsin kaynanan yakin mi sana
Ne diyo napiyo kac gorumce elti kayin var
Kayinpederin duruyo mu
Hangisi daha fena
:))
Aramızda üç beş şehir var çok şükür ben yabani insanim akrabadan kaçarım

Anne baba rahmetli kayınpeder rahmetli bir tanecik kv var göz bebeğim benim sadece özel günlerde görüşürüz
Elti bir tane kaldı diğeri godu gitti onunla da sadece yüz yüze bayramda bir kez görüşürüz
Herkes kendi halinde etli sütlü kimse kimseye karışmaz. Reis benim şekerim
becidina
Iki haneli gunlerin kutlu olsun
Evet bugün kutlamalar bizim için teşekkür ederiz
7. Ay başladı darısı 8. Aya inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…