2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok firiiiiii takılıyoruz topikçe gamsızız öyle deme

Bizde ortak karar veremiyoruz. Verebilecek gibi de değiliz aşırı kararsızım

geronimo_s bizde salonu degistircez koltuklarin fotosu varsa atar misin fikir olsun bana
Biz iki tane 3lü ve iki tane berjer aldık. Yerden yüksek olması altının rahat silinmesi önemliydi. Yatağa dönüşmesini istemedik. Sandıklı olmasını da istemedik, her iki durum da rahatlığı azaltıyor. Epey gezdik iki gündür keten kumaş en sade takımı aldık.

Eklentiler

• alfemo-mobilya-baltimore-berjer.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 67
  • indir (1).webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 66
İnşallah bacım inşallah bize dua et
Etmem mi canim sen benim icin ne dualar etmistin Allah benim icin ettigin dualari gorup senin yuzunu soldurur mu hic
Enerji depolayip geleceksin bak gor.
Hatta o sevincle kendini alisverise verip batirma benim enistemi
Haliciyi zengin ettiniz gelin kaynana
Yeni sube acicakmis adam bu ay sizin binanin altina

Güzel sade iyi günlerde kullanın inşallah
Yeni evin tarihi belli oldu mu ?
Masraflar baya çoğaldı bacım seninde

Himmm gule gule yatir enisteyi ins.
Yataga donusmemesi iyi olmus adam rahat edemesin ki bidaha hata yapmasin ginlunu hos tutsun senin

Allah razı olsun Canım benim inşallah iyi haberlerle geleceğim
Ay sonuna kadar alışveriş Yok
Baya eksiklerimiz var onları da ben rapor ücretimi alana kadar beklemedeyiz
Yoksa varya nasıl alışveriş yapasım var hem kendime hem evime tabi en çok ta kızçeme

Anam bitiremedin gitti
Bugun iyiydim sukur aksam ustu bizde kiyafet alisverisine gittik.Kizimdan yenidogan bisey birakmamisim pek.Onceki aldiklarimda az geldi gozume.
Bi kac yeni dogan
Bi kac tulum alt ust biseyler aldik bal kupume.Artik dahada almam.4 ay ve sonrasini kizimdan saklamisim onlari giyer bayramdan bayrama alirim.
Benim pijamalarim bebek bezi sampuan krem vs. Kaldi alinacak.

Kredi karti kesilincede esim tatili ayarlicak ve kizimla oglumada biseyler alayim bizi ayiriyolar gibi dusunmesinler.
Ama hersey ates pahasi.Iyi geciniyoruz valla tek maasla ev iyi dönüyor.Allah kocalarimiza guc kuvvet saglik versin

Çok şıkmış. Güle güle kullanın inşallah. Bebelerin üstünde zıplayarak eskitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…