- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
İnşallah bacım inşallah bize dua etgeronimo_s bizde salonu degistircez koltuklarin fotosu varsa atar misin fikir olsun bana
SEPTEMBER LOVE canim yarin guzel haberler bekliyorum senden
Çok firiiiiii takılıyoruz topikçe gamsızız öyle demeKafaya takmak konusunda nasıl iyiyiz topik olarak malum biliyorsun :)
Sağlıkla gelseler de ohh desek
Epey iş yapmışsın canım maşallah
Yarın benim de kontrolüm var
Korkuyorum
Acaba arada ki fark kapanmış mıdır
Aşıya takılmayayım dedim de
Aşıdan sonra öyle olunca ona bağladım canım
Hep göbek hizasındayken resmen aşağıya kaydı bebek
Hayırlı olsun canım
Ohhh ne iyi etmişsiniz
Biz bişey alamadım daha
Bugün sadece ev alışverişine 600tl harcadık
Eve geldim hala eksik var
Tek maaşla daha da zor
Bebek olunca artacak masraflar
Allah eşlerimize yardım etsin
Her gün bakıyoruz kuZumtansiyonuna baktırıyor musun?
Bende hemen doğsun istiyorum dün rüyamda doğumunu gördüm. Bebeğimi gördüm emzirdiğimi bütün ayrıntılarıyla gördümVallahi her şey yenileniyor. En çok heyecanlandığım mis kokulu yavrum. Doğsa da koklasam, dizlerini öpsem, sarsam sarmalasam
Bizde ortak karar veremiyoruz. Verebilecek gibi de değilizBugün aldık kamerayı. Kaç kanallı bilmiyorum ama umarım ortalık karışmaz :))
Ben de bu saydığın sebeplerden dolayı bugün aldım kamerayı. Aslında ebebekte bugün kameralarda indirim var. Acaba gerçekten uygun mu diye araştırdım. Gittigidiyorda daha uyguna bulup aldık. Bugün bak istersen.
Çok üzüldüm canım allah diğer bebişine sağlıklı, uzun bir ömür versin.
Ben bunlar arasında İdil diyorum.
İkisi de güzel canım. Biz de bir türlü isim bulamadık. Çok zor yaaaaaa. Biz de bir ortak karara varamadık.
Evet güzel gibiler de işte tam anlamıyla içime sinmiyorİdil ve Gökçen güzel isim :)
Biz iki tane 3lü ve iki tane berjer aldık. Yerden yüksek olması altının rahat silinmesi önemliydi. Yatağa dönüşmesini istemedik. Sandıklı olmasını da istemedik, her iki durum da rahatlığı azaltıyor. Epey gezdik iki gündür keten kumaş en sade takımı aldık.geronimo_s bizde salonu degistircez koltuklarin fotosu varsa atar misin fikir olsun bana
Ben oğlumda kullanmıştım gaz yapmıyor bu biberon çok memnun kalmıştımkızçeler uzzuuuuun araştırmalarım sonucunda şu biberonlara karar verdim
baya site site yorum okudum inşallah bende memnu kalırım
Yeni doğan için mi kuZum aldıkların yavaş akışkan 1 nolu dimikızçeler uzzuuuuun araştırmalarım sonucunda şu biberonlara karar verdim
baya site site yorum okudum inşallah bende memnu kalırım
Etmem mi canim sen benim icin ne dualar etmistin Allah benim icin ettigin dualari gorup senin yuzunu soldurur mu hicİnşallah bacım inşallah bize dua et
aynen kuzu başlangıç seti zaten yenidoğanYeni doğan için mi kuZum aldıkların yavaş akışkan 1 nolu dimi
Kullanan herkez çok memlun
Güzel sade iyi günlerde kullanın inşallahBiz iki tane 3lü ve iki tane berjer aldık. Yerden yüksek olması altının rahat silinmesi önemliydi. Yatağa dönüşmesini istemedik. Sandıklı olmasını da istemedik, her iki durum da rahatlığı azaltıyor. Epey gezdik iki gündür keten kumaş en sade takımı aldık.
Himmm gule gule yatir enisteyi ins.Biz iki tane 3lü ve iki tane berjer aldık. Yerden yüksek olması altının rahat silinmesi önemliydi. Yatağa dönüşmesini istemedik. Sandıklı olmasını da istemedik, her iki durum da rahatlığı azaltıyor. Epey gezdik iki gündür keten kumaş en sade takımı aldık.
Allah razı olsun Canım benimEtmem mi canim sen benim icin ne dualar etmistin Allah benim icin ettigin dualari gorup senin yuzunu soldurur mu hic
Enerji depolayip geleceksin bak gor.
Hatta o sevincle kendini alisverise verip batirma benim enistemi
Haliciyi zengin ettiniz gelin kaynana
Yeni sube acicakmis adam bu aysizin binanin altina
Emzik için ne yapacaksın onu da Avent bakabilirsinaynen kuzu başlangıç seti zaten yenidoğan
Tarih belli degil. Siparis verdik bunu da. Allahtan taksit diye bir sey var. 12 taksitle aldikGüzel sade iyi günlerde kullanın inşallah
Yeni evin tarihi belli oldu mu ?
Masraflar baya çoğaldı bacım seninde
Anam bitiremedin gittiAllah razı olsun Canım beniminşallah iyi haberlerle geleceğim
Ay sonuna kadar alışveriş Yok
Baya eksiklerimiz var onları da ben rapor ücretimi alana kadar beklemedeyiz
Yoksa varya nasıl alışveriş yapasım var hem kendime hem evime tabi en çok ta kızçeme
Biz iki tane 3lü ve iki tane berjer aldık. Yerden yüksek olması altının rahat silinmesi önemliydi. Yatağa dönüşmesini istemedik. Sandıklı olmasını da istemedik, her iki durum da rahatlığı azaltıyor. Epey gezdik iki gündür keten kumaş en sade takımı aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?