2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uyku kardeşi var kısss seninkilerin uyku arkadaşını ne yapacaklar
Çıtçıtların üstüne sweat lazım dimi
Birbirlerini tırmalar bunlar anacım birer davşan yapayım becebilirsem amigurumiden.
Çıtçıt body nin üstüne bir tulum yeter tabi altında birde pijama altı yani iki kat kıyafet bütün vücuduna yeter. Yataktan kaldırırken sırtına bir yelek giydir. Öyle yeter. Zaten hastane çıkışı takımlarda alt üst ayrı uzun kollu olur tulum yerine arada iki alt giydir birde zıbın üstüne uzun kollu çıkışlardan yine iki kat yeter. Ev sıcak oluyorsa zaten çok kalın giydirme sevmez rahatsız olur ağlar durur. Bebeklerin eli ayaği hep soğuk olur zaten genelde ensesi sıcaklığı için iyi bir yer olurmuş. Teri var ise fazla giyinmiş sadece sıcak ise iyidir soğuk ise az daha giydir öyle bir şeyler işte birkaç gün içinde sende düzenini bulursun. Yatarken giyecek illa sweet alacaksan çok kalın olmasın ve kapşonlu olmasın. Zamanında doğarsa inşallah çabuk büyür zaten bir büyük beden almaya başla ama onun da yaza geleceğini unutma!

İlkin adını sen koy, 2. Yi sen koy dersin. Yemez dimi senin eş
Sence yer mi komidin işine bir şey demedi ama dediğim gibi yapacağız büyük ihtimalle komidine bir bakacağız eşyaları sığacak gibi olursa bizim yatak odasının komidinini alacağız bide ahşap beşik

Ben hiç birşeye yetişemiyorum
Sadece yemek yapınca bile çok yoruluyorum
Mutfak dolaplarını silip yerleri değişmem lazım
Bardaklar üst rafta uzanırken karnım acıyor
Alt çekmeceye alayım diyorum ama Halim yok hiç

Kimse için kendimi zora sokma kuZum halin yoksa yat dinlen
Zaten geri dönmedim
Eşime meyve hazırlayacak halim bile yok
Bazen yapıyorlar öyle benimkide hareketsizdi. Bugün sabah eşimin beline sarılmıştım arkasından belinde hissetmiş hareketini. Bazende deliriyorlar. Sabah öyleydi şuan hiç hareket yok mesela
Benim son 2 gündür hareketsiz Biraz
Arada tekmeliyor oda çok aşağıda
Korkuyorum moralim bozuldu hatta
Aşıdan sonra böyle oldu
Keşke aşı olmasaydım

Benimki de aşağıda canım takma kafana. Yukarı çıkar daha. Ara ara durgun olduğu dönemler oluyor bebelerin

Bu emzirme sütyeni şart mıdır yaa beynim yandı beğenemiyorum birtürlü ama almazsak dışarda nasıl emzireceğiz offf offf

Ben bi tane almistim atlet ve sutyen, hic kullanamadim. Rahat gelmedi bana hic.

Sart degil diye konusmustuk daha once burda.
Topik ikiye ayrildi bu konuda
Normal sudyeni alttan kaldirip emzirecek olanlar
Normal sutyeni usttun indirip emzirecekler olarak
Sen hangi gruptasin

Ben ustten indiren gruptanim

Bu takım trendyolda 99 tl sizce alayım mı ?

Bebce cok guzelmis al gitsin.

Valla bazi gunler 8 kere ust degistirdigimi biliyorum

Hoş buldum canım naber nasılsın mikiiii manyaaaa
Evle uğraştik Pera nın odasını boşaltık ister istemez bende yoruldum
Sonra Pera nın kıyafetleri çıkardım ortaya etiketlerini kestim ne var ne yok kontrol ettim
Yarın da kontrol var biraz heyecan biraz korku
İnşallah besleniyordur

Bak komidini yediğine sevindim. Daha kolay olabilir senin için. Azıcık göZyaşı, azıcık trip, azıcık seksapelini kullansan onu da yer bence

Takılma hepsi arada hareketli arada tembel. Bütün gün koşturmadan sende farketmemiş olabilirsin, aşıya takılıp üzme kendini

Eşimin isim önerileri; Gökçen , İdil, Güneş, Dünya, ırmak (ırmak istemiyorum ben ) nasıl sizce. Hiç bir isim içime sinmiyor

İçlerinde en güzeli Güneş bence. Dünya olmamalı diye düşünüyorum. Irmak'ı sevmiyorsun Nehir nasıl? Ezgi ismini de öneririm, öz Türkçe.

Eve geldik. Dün beğendiğimiz salon takımını aldık. İki tane 3lü koltuk, 2 berjer. Gayet sade bir takım. Çift kişilik Yatak karyola şifonyer bi de oğlana dolap kaldı maalesef. O kadar çok yağmur yağdı ki bugün hiç gezmeye uygun değildi.

Çok iyi geçecek merak etme kaçta kontrolün

Güzel günlerde kullanın inşallah. Taşınma tarihi konusunda gelişme var mı

Sabah mı kontrolün? Besleniyordur annesi oh işleri iyice kolayladınız valla

İsim konusunu yemiyor komdine hiç karşı çıkmadı da isim konusunda ortak noktada buluşmamız lazım

Güzel günlerde kullanın inşallah. Taşınma tarihi konusunda gelişme var mı
Hiç yok haber. Her soruşumda aynı cevap, Şubat 2019'a teslim zamanımız var, ama biz Ocak ayı içinde teslim edeceğiz diyorlar. Mobilyalar 22 ocak teslim. Bakalım nasip. Teslim etseler 1 hafta içinde toparlanır taşınırız. Evin yanından geçerken bakıyoruz bahçesi ahil her şey neredeyse bitmiş görünüyor. İnşallah Ocak başı taşınırız.

Nehir de seçenekler arasındaydı ama içime sinmiyor hiç biri hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Aynen ya ne yağdı bugün yağmur hiç durmadı nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…