Bende güneşi daha çok beğeniyorum sanki ama tam anlamıyla içime siniyor mu emin değilimİdil ve Güneş güzel bence
Birbirlerini tırmalar bunlar anacım birer davşan yapayım becebilirsem amigurumiden.Uyku kardeşi var kısss seninkilerin uyku arkadaşını ne yapacaklar
Çıtçıtların üstüne sweat lazım dimi
Bak berende çok güzelllEşim ya eski Türk ismi olsun yada doğadan bir isim olsun istiyoranlaşamıyoruz. Ben derin yada Beren diyorum istemiyor bunları
İstemiyor işteBak berende çok güzelll
İlkin adını sen koy, 2. Yi sen koy dersin. Yemez dimi senin eşİstemiyor iştebenimde hoşuma gidiyor da
Sence yer miİlkin adını sen koy, 2. Yi sen koy dersin. Yemez dimi senin eş
Ben hiç birşeye yetişemiyorumHamilelik bizi sakar ve dikkatsiz yaptı sanırım , iş yapmamamız gerektikçe işimize iş katıyoruz. Sen kıyafet bozmuşsun, ben bütün dolabın içine yerler kemik suyu döktüm geçen. Off hala aklımdan çıkmıyor
Zaten geri dönmedimKimse için kendimi zora sokma kuZum halin yoksa yat dinlen
Benim son 2 gündür hareketsiz BirazBazen yapıyorlar öylebenimkide hareketsizdi. Bugün sabah eşimin beline sarılmıştım arkasından belinde hissetmiş hareketini. Bazende deliriyorlar. Sabah öyleydi şuan hiç hareket yok mesela
Benimki de aşağıda canım takma kafana. Yukarı çıkar daha. Ara ara durgun olduğu dönemler oluyor bebelerinBen hiç birşeye yetişemiyorum
Sadece yemek yapınca bile çok yoruluyorum
Mutfak dolaplarını silip yerleri değişmem lazım
Bardaklar üst rafta uzanırken karnım acıyor
Alt çekmeceye alayım diyorum ama Halim yok hiç
Zaten geri dönmedim
Eşime meyve hazırlayacak halim bile yok
Benim son 2 gündür hareketsiz Biraz
Arada tekmeliyor oda çok aşağıda
Korkuyorum moralim bozuldu hatta
Aşıdan sonra böyle oldu
Keşke aşı olmasaydım
Bu emzirme sütyeni şart mıdır yaa beynim yandı beğenemiyorum birtürlü ama almazsak dışarda nasıl emzireceğiz offf offf
Sart degil diye konusmustuk daha once burda.
Topik ikiye ayrildi bu konuda
Normal sudyeni alttan kaldirip emzirecek olanlar
Normal sutyeni usttun indirip emzirecekler olarak
Sen hangi gruptasin
Bu takım trendyolda 99 tl sizce alayım mı ?
0-3 ay üzerine tam olsa da kollardan kısa geliyor. 3-6 daha iyi olur bebiş için zaten yemek yemedikleri için üzerlerini kirletemiyorlar sadece çok kaka yaparlarsa dışına sızma oluyor bi o zaman değiştirme ihtiyacı oluyor bir de banyo zamanı terlemedikleri için ilk aylar değiştirmek gerekmiyor çok fazla :)
Evle uğraştik Pera nın odasını boşaltık ister istemez bende yoruldumHoş buldum canım naber nasılsın mikiiii manyaaaa
Bak komidini yediğine sevindim. Daha kolay olabilir senin için. Azıcık göZyaşı, azıcık trip, azıcık seksapelini kullansan onu da yer benceSence yer mikomidin işine bir şey demedi ama dediğim gibi yapacağız büyük ihtimalle komidine bir bakacağız eşyaları sığacak gibi olursa bizim yatak odasının komidinini alacağız bide ahşap beşik
Ben hiç birşeye yetişemiyorum
Sadece yemek yapınca bile çok yoruluyorum
Mutfak dolaplarını silip yerleri değişmem lazım
Bardaklar üst rafta uzanırken karnım acıyor
Alt çekmeceye alayım diyorum ama Halim yok hiç
Zaten geri dönmedim
Eşime meyve hazırlayacak halim bile yok
Benim son 2 gündür hareketsiz Biraz
Arada tekmeliyor oda çok aşağıda
Korkuyorum moralim bozuldu hatta
Aşıdan sonra böyle oldu
Keşke aşı olmasaydım
Eşimin isim önerileri; Gökçen , İdil, Güneş, Dünya, ırmak (ırmak istemiyorum ben ) nasıl sizce. Hiç bir isim içime sinmiyor
Çok iyi geçecek merak etme kaçta kontrolünEvle uğraştik Pera nın odasını boşaltık ister istemez bende yoruldum
Sonra Pera nın kıyafetleri çıkardım ortaya etiketlerini kestim ne var ne yok kontrol ettim
Yarın da kontrol var biraz heyecan biraz korku
İnşallah besleniyordur
Güzel günlerde kullanın inşallah. Taşınma tarihi konusunda gelişme var mıİçlerinde en güzeli Güneş bence. Dünya olmamalı diye düşünüyorum. Irmak'ı sevmiyorsun Nehir nasıl? Ezgi ismini de öneririm, öz Türkçe.
Eve geldik. Dün beğendiğimiz salon takımını aldık. İki tane 3lü koltuk, 2 berjer. Gayet sade bir takım. Çift kişilik Yatak karyola şifonyer bi de oğlana dolap kaldı maalesef. O kadar çok yağmur yağdı ki bugün hiç gezmeye uygun değildi.
İnşallah inşallah CanımÇok iyi geçecek merak etme kaçta kontrolün
Sabah mı kontrolün? Besleniyordur annesiEvle uğraştik Pera nın odasını boşaltık ister istemez bende yoruldum
Sonra Pera nın kıyafetleri çıkardım ortaya etiketlerini kestim ne var ne yok kontrol ettim
Yarın da kontrol var biraz heyecan biraz korku
İnşallah besleniyordur
İsim konusunu yemiyorBak komidini yediğine sevindim. Daha kolay olabilir senin için. Azıcık göZyaşı, azıcık trip, azıcık seksapelini kullansan onu da yer bence
Takılma hepsi arada hareketli arada tembel. Bütün gün koşturmadan sende farketmemiş olabilirsin, aşıya takılıp üzme kendini
Hiç yok haber. Her soruşumda aynı cevap, Şubat 2019'a teslim zamanımız var, ama biz Ocak ayı içinde teslim edeceğiz diyorlar. Mobilyalar 22 ocak teslim. Bakalım nasip. Teslim etseler 1 hafta içinde toparlanır taşınırız. Evin yanından geçerken bakıyoruz bahçesi ahil her şey neredeyse bitmiş görünüyor. İnşallah Ocak başı taşınırız.Güzel günlerde kullanın inşallah. Taşınma tarihi konusunda gelişme var mı
Cok pahali seyler degil. Bi tane alin. Belki seversiniz.Bence bu konuda karar veringeronimo_s illa şart diyor sen değil diyorsun
Daha çok kafa karıştırmayın karar verin
Bizde bilelim dimibetsy_pc
Nehir de seçenekler arasındaydı ama içime sinmiyor hiç biriİçlerinde en güzeli Güneş bence. Dünya olmamalı diye düşünüyorum. Irmak'ı sevmiyorsun Nehir nasıl? Ezgi ismini de öneririm, öz Türkçe.
Eve geldik. Dün beğendiğimiz salon takımını aldık. İki tane 3lü koltuk, 2 berjer. Gayet sade bir takım. Çift kişilik Yatak karyola şifonyer bi de oğlana dolap kaldı maalesef. O kadar çok yağmur yağdı ki bugün hiç gezmeye uygun değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?