Ayy ilahi ya. Sirt yastiklarini cikarinca tek kisilik yatak oluyor yine de cok genis degil sadece. Her kosulda kanepe olasiligi olmali. Arada kovalayabilirim.Himmm gule gule yatir enisteyi ins.
Yataga donusmemesi iyi olmus adam rahat edemesin ki bidaha hata yapmasin ginlunu hos tutsun senin
Tesekkurler.Çok şıkmış. Güle güle kullanın inşallah. Bebelerin üstünde zıplayarak eskitsin
Biz bu sene tatil yapmamaya karar verdik. Fiyatlar bazi otellerde gecen yıla gore 3 katina çıkmış. Spontane hafta sonu falan o tarz bir seyler yapariz. Zaten bebe küçük olacak. Senin kocan fabrikator müydü? 3 cocuk tek maas ve tatil ????Anam bitiremedin gitti
Bugun iyiydim sukur aksam ustu bizde kiyafet alisverisine gittik.Kizimdan yenidogan bisey birakmamisim pek.Onceki aldiklarimda az geldi gozume.
Bi kac yeni dogan
Bi kac tulum alt ust biseyler aldik bal kupume.Artik dahada almam.4 ay ve sonrasini kizimdan saklamisim onlari giyer bayramdan bayrama alirim.
Benim pijamalarim bebek bezi sampuan krem vs. Kaldi alinacak.
Kredi karti kesilincede esim tatili ayarlicak ve kizimla oglumada biseyler alayim bizi ayiriyolar gibi dusunmesinler.
Ama hersey ates pahasi.Iyi geciniyoruz valla tek maasla ev iyi dönüyor.Allah kocalarimiza guc kuvvet saglik versin
Defne nasıl ?Evet güzel gibiler de işte tam anlamıyla içime sinmiyor
Sağlıkla giysin inşallahAnam bitiremedin gitti
Bugun iyiydim sukur aksam ustu bizde kiyafet alisverisine gittik.Kizimdan yenidogan bisey birakmamisim pek.Onceki aldiklarimda az geldi gozume.
Bi kac yeni dogan
Bi kac tulum alt ust biseyler aldik bal kupume.Artik dahada almam.4 ay ve sonrasini kizimdan saklamisim onlari giyer bayramdan bayrama alirim.
Benim pijamalarim bebek bezi sampuan krem vs. Kaldi alinacak.
Kredi karti kesilincede esim tatili ayarlicak ve kizimla oglumada biseyler alayim bizi ayiriyolar gibi dusunmesinler.
Ama hersey ates pahasi.Iyi geciniyoruz valla tek maasla ev iyi dönüyor.Allah kocalarimiza guc kuvvet saglik versin
Yakın arkadaşımın ve iş arkadaşımın kızlarının adı defne yoksa çok beğeniyorum bendeDefne nasıl ?
Öde öde bitmez artıkTarih belli degil. Siparis verdik bunu da. Allahtan taksit diye bir sey var. 12 taksitle aldik
Siz nasıl isim bulacaksınız kuZumYakın arkadaşımın ve iş arkadaşımın kızlarının adı defne yoksa çok beğeniyorum bende
Aminn inşallah.Öde öde bitmez artık
Ama sağlık olsun yeni ev yeni eşyalar
Yeni bebiş :))
Herşey çok güzel olacak inşallah
Bebişlerimiz sağlıkla gelsin yeter
Ocak ayında tamamlarız inşallahAminn inşallah.. Bu arada benim de şampuan, pijama takımı kaldı almadığım, bir de pofuduk battaniye.
Hiç sorma bulamıyoruz yaSiz nasıl isim bulacaksınız kuZum
Artık kimliği 1 yaşında çıkarırsınız
Hoşgeldin setinin fiyatı çok iyiymiş yaemziğe bakmadım canım yaa emzik biraz şans işi,belki bakkal emziği bile sevebilir
baya araştırarak şöle bi sepet yaptım,yılbaşına indirim olursa diye biraz daha bekleyip alıcam hepsini
Kime alındın gene kuZummOf bıktıııııımmm çok alınganım
Eşime eşime eşimeKime alındın gene kuZumm
Hazırlıkların nasıl gidiyor
Güzel şeylerden bahset
Oh maşalllah maşalllah alışveriş yapınca belki alınganlığın azalır inşallah:))Eşime eşime eşimebeşiğe karar verdik gibi. Araba da baktık ona da karar verdik sayılır. Alacağız yılbaşından önce. Taşınabilir küçük bir beşik aldık bir de canım. Artık yavaş yavaş tamamlamaya başlayalım bizde
O zaman çok iyi yapmışsın kuZumbende mustela alacaktım sonra araştırdım içerik olarak aynılar.. mustelada, bübcende tüm ürünleri yıldızlar listesinde,uygun bulunca ekledim hemenSEPTEMBER LOVE
Geç bile kaldık vallaOh maşalllah maşalllah alışveriş yapınca belki alınganlığın azalır inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?