2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emziğe bakmadım canım yaa emzik biraz şans işi,belki bakkal emziği bile sevebilir
baya araştırarak şöle bi sepet yaptım,yılbaşına indirim olursa diye biraz daha bekleyip alıcam hepsini

Eklentiler

• AEA9E7B6-5F02-4E58-8C37-57963833FAC3.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 72
Himmm gule gule yatir enisteyi ins.
Yataga donusmemesi iyi olmus adam rahat edemesin ki bidaha hata yapmasin ginlunu hos tutsun senin
Ayy ilahi ya. Sirt yastiklarini cikarinca tek kisilik yatak oluyor yine de cok genis degil sadece. Her kosulda kanepe olasiligi olmali. Arada kovalayabilirim.

Biz bu sene tatil yapmamaya karar verdik. Fiyatlar bazi otellerde gecen yıla gore 3 katina çıkmış. Spontane hafta sonu falan o tarz bir seyler yapariz. Zaten bebe küçük olacak. Senin kocan fabrikator müydü? 3 cocuk tek maas ve tatil ????

Sağlıkla giysin inşallah
Benimde biberon şampuan krem gibi şeyler kaldı
Büyük baş eksikleri aldık şükür
Bundan sonra ihtiyaç oldukça alırım artık
Senin evde de iki çocuk var Allah yardımcınız olsun valla çok zor
Biz gelecek olana hazırlık yaparken dikkat etmeye çalışıyor çok açılmamak için
Sağlık olsun da gerisi kolay Allah ın izni ile

emziğe bakmadım canım yaa emzik biraz şans işi,belki bakkal emziği bile sevebilir
baya araştırarak şöle bi sepet yaptım,yılbaşına indirim olursa diye biraz daha bekleyip alıcam hepsini
Hoşgeldin setinin fiyatı çok iyiymiş ya
Ben galiba mustela nın şampuanı alacağım
Pişik kremi için de bakıyorum hala
Ama göğüs kremi ve ped alırsam bende o marka alacağım

Kime alındın gene kuZumm
Hazırlıkların nasıl gidiyor
Güzel şeylerden bahset
Eşime eşime eşime beşiğe karar verdik gibi. Araba da baktık ona da karar verdik sayılır. Alacağız yılbaşından önce. Taşınabilir küçük bir beşik aldık bir de canım. Artık yavaş yavaş tamamlamaya başlayalım bizde

Oh maşalllah maşalllah alışveriş yapınca belki alınganlığın azalır inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…