Cok üzüldüm gercekten. Nasibi yokmus yavrunun. Allah ogluna uzun saglikli ömür versin.Ben uzun zamandır giremiyordum mart anneleri olarak yola çıktım ama Şubat sonun da oğlumu kucağıma alacağım inşallah... ikiZlerimden birini kaybettim 5 aylıkken şimdi diğeriyle devam ediyoruz. Rabbim sağlık versin bütün bebişlere
Valla bende nasil ne giydiricem bilemiyorum. Bu bilgiler cok iyi oldu tesekkurler. Uyurkende bere takmak gerekiyormu başına?Birbirlerini tırmalar bunlar anacım birer davşan yapayım becebilirsem amigurumiden.
Çıtçıt body nin üstüne bir tulum yeter tabi altında birde pijama altı yani iki kat kıyafet bütün vücuduna yeter. Yataktan kaldırırken sırtına bir yelek giydir. Öyle yeter. Zaten hastane çıkışı takımlarda alt üst ayrı uzun kollu olur tulum yerine arada iki alt giydir birde zıbın üstüne uzun kollu çıkışlardan yine iki kat yeter. Ev sıcak oluyorsa zaten çok kalın giydirme sevmez rahatsız olur ağlar durur. Bebeklerin eli ayaği hep soğuk olur zaten genelde ensesi sıcaklığı için iyi bir yer olurmuş. Teri var ise fazla giyinmiş sadece sıcak ise iyidir soğuk ise az daha giydir öyle bir şeyler işte birkaç gün içinde sende düzenini bulursun. Yatarken giyecek illa sweet alacaksan çok kalın olmasın ve kapşonlu olmasın. Zamanında doğarsa inşallah çabuk büyür zaten bir büyük beden almaya başla ama onun da yaza geleceğini unutma!
Benim de hiç bir isim içime sinmiyor. Kızımda da aynıydı. Yağmur içinde Ğ var diye istememiştim. Doğmadan 3 gün önce kesin kararımızı verdik. sonra kafa rahatladı. Şimdi de aynı durumdayız. İsim beğenemiyoruz.Nehir de seçenekler arasındaydı ama içime sinmiyor hiç birihayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Aynen ya ne yağdı bugün yağmur hiç durmadı nerdeyse
Aynen valla hiç bir isme işte bu çok içime sindi diyemiyorumBenim de hiç bir isim içime sinmiyor. Kızımda da aynıydı. Yağmur içinde Ğ var diye istememiştim. Doğmadan 3 gün önce kesin kararımızı verdik. sonra kafa rahatladı. Şimdi de aynı durumdayız. İsim beğenemiyoruz.
Sel götürdü sokakları, kızım ayağında yağmur botuyla sırılsıklam ıslandı altını üstünü 2 kez değiştirdik. İnşallah güzel güzel oynar yavrularım zıplarlar yeni koltuklarımızda.
İnsan en ufak birşeyi eksikken aklından çıkmıyor. İsim bulana kadar huzursuzluk dizboyuydu benim de. Seçmek çok zor.Benim de hiç bir isim içime sinmiyor. Kızımda da aynıydı. Yağmur içinde Ğ var diye istememiştim. Doğmadan 3 gün önce kesin kararımızı verdik. sonra kafa rahatladı. Şimdi de aynı durumdayız. İsim beğenemiyoruz.
Sel götürdü sokakları, kızım ayağında yağmur botuyla sırılsıklam ıslandı altını üstünü 2 kez değiştirdik. İnşallah güzel güzel oynar yavrularım zıplarlar yeni koltuklarımızda.
Kafaya takmak konusunda nasıl iyiyiz topik olarak malum biliyorsun :)Benimki de aşağıda canım takma kafana. Yukarı çıkar daha. Ara ara durgun olduğu dönemler oluyor bebelerin
Epey iş yapmışsın canım maşallahEvle uğraştik Pera nın odasını boşaltık ister istemez bende yoruldum
Sonra Pera nın kıyafetleri çıkardım ortaya etiketlerini kestim ne var ne yok kontrol ettim
Yarın da kontrol var biraz heyecan biraz korku
İnşallah besleniyordur
Aşıya takılmayayım dedim deBak komidini yediğine sevindim. Daha kolay olabilir senin için. Azıcık göZyaşı, azıcık trip, azıcık seksapelini kullansan onu da yer bence
Takılma hepsi arada hareketli arada tembel. Bütün gün koşturmadan sende farketmemiş olabilirsin, aşıya takılıp üzme kendini
Hayırlı olsun canımİçlerinde en güzeli Güneş bence. Dünya olmamalı diye düşünüyorum. Irmak'ı sevmiyorsun Nehir nasıl? Ezgi ismini de öneririm, öz Türkçe.
Eve geldik. Dün beğendiğimiz salon takımını aldık. İki tane 3lü koltuk, 2 berjer. Gayet sade bir takım. Çift kişilik Yatak karyola şifonyer bi de oğlana dolap kaldı maalesef. O kadar çok yağmur yağdı ki bugün hiç gezmeye uygun değildi.
Vallahi her şey yenileniyor. En çok heyecanlandığım mis kokulu yavrum. Doğsa da koklasam, dizlerini öpsem, sarsam sarmalasamAynen valla hiç bir isme işte bu çok içime sindi diyemiyorumkarar vermem lazım. 6. Ay bitiyor biz daha isim bulamadık. Evet ya bizde ta bucaya gittik bir de mahvolduk yarın bari iyi olsa hava. Malum iş var yepyeni bir hayat senin için. Yeni ev yeni eşyalar küçük bir bebe herşey güzel olacak inşallah
Aminn inşallah. Bu ay bebek için bir şey almamışım ben de. Ama kredi kartları az harcama yapmaya rağmen çok geliyor. İşimiz iş. Ama bereketiyle gelir yavrular.Hayırlı olsun canım
Ohhh ne iyi etmişsiniz
Biz bişey alamadım daha
Bugün sadece ev alışverişine 600tl harcadık
Eve geldim hala eksik var
Tek maaşla daha da zor
Bebek olunca artacak masraflar
Allah eşlerimize yardım etsin
Biz de bulacağız inşallah.İnsan en ufak birşeyi eksikken aklından çıkmıyor. İsim bulana kadar huzursuzluk dizboyuydu benim de. Seçmek çok zor.
tansiyonuna baktırıyor musun?Çok az tuz tüketmeme rağmen ayaklarım şişmeye başladı
Ve artık ayakta kalınca çok ağrıyor
Bugün aldık kamerayı. Kaç kanallı bilmiyorum ama umarım ortalık karışmaz :))Hahah bunu ilk kez duydum. Bence en az 2 hatta 4 kanalli olmasi lazim apartmanda yasayanlar icin. Telsizde bebek aglamasi duyup kosa kosa gittigimde yagmurun mışıl mışıl uyudugunu kac kez gordum. Hep 2. Kanala almaya baslayinca azaldı ama baskasinin bebek odasini dinledigimiz cok oldu
Ben de bu saydığın sebeplerden dolayı bugün aldım kamerayı. Aslında ebebekte bugün kameralarda indirim var. Acaba gerçekten uygun mu diye araştırdım. Gittigidiyorda daha uyguna bulup aldık. Bugün bak istersen.Ben ilk kizimda 3 aylikken odasini ayirmistim, o yuzden kamerasiz telsiz kullandim geceleri sesini duymak icin. O zamanlar goruntuku telsizle arasinda 50 lira falan fark vardi, aman ne gerek var aglayinca hemen kosarim ben deyip almamistim. Sonra asiri pisman oldum. Mesela gunduz odasinda kapi kapali uyuyor, aglayinca gidiyorum sesi kesiliyor, kapiyi acsam baksam uyanacak, acip bakmasam icim rahat etmiyor, halbuki kamerali olsa ordan takip ederdim. Ustunu acti mi dondu mu kustu mu, bence cok cok gerekli birsey. Bunda da indirim bekliyorum hemen alacagim bir tane.
Çok üzüldüm canım allah diğer bebişine sağlıklı, uzun bir ömür versin.Ben uzun zamandır giremiyordum mart anneleri olarak yola çıktım ama Şubat sonun da oğlumu kucağıma alacağım inşallah... ikiZlerimden birini kaybettim 5 aylıkken şimdi diğeriyle devam ediyoruz. Rabbim sağlık versin bütün bebişlere
Ben bunlar arasında İdil diyorum.Eşimin isim önerileri; Gökçen , İdil, Güneş, Dünya, ırmak (ırmak istemiyorum ben ) nasıl sizce. Hiç bir isim içime sinmiyor
İkisi de güzel canım. Biz de bir türlü isim bulamadık. Çok zor yaaaaaa. Biz de bir ortak karara varamadık.Eşim ya eski Türk ismi olsun yada doğadan bir isim olsun istiyoranlaşamıyoruz. Ben derin yada Beren diyorum istemiyor bunları
Öyle nasibi yokmuş. Rabbim yavrularımıza uzun ömür nasip etsin.Cok üzüldüm gercekten. Nasibi yokmus yavrunun. Allah ogluna uzun saglikli ömür versin.
İdil ve Gökçen güzel isim :)Eşimin isim önerileri; Gökçen , İdil, Güneş, Dünya, ırmak (ırmak istemiyorum ben ) nasıl sizce. Hiç bir isim içime sinmiyor
Besleniyordur takma kafana hatta birkaç gün önden gidiyor bence.Evle uğraştik Pera nın odasını boşaltık ister istemez bende yoruldum
Sonra Pera nın kıyafetleri çıkardım ortaya etiketlerini kestim ne var ne yok kontrol ettim
Yarın da kontrol var biraz heyecan biraz korku
İnşallah besleniyordur
Güle güle kullanın inşallah, huzur içinde.İçlerinde en güzeli Güneş bence. Dünya olmamalı diye düşünüyorum. Irmak'ı sevmiyorsun Nehir nasıl? Ezgi ismini de öneririm, öz Türkçe.
Eve geldik. Dün beğendiğimiz salon takımını aldık. İki tane 3lü koltuk, 2 berjer. Gayet sade bir takım. Çift kişilik Yatak karyola şifonyer bi de oğlana dolap kaldı maalesef. O kadar çok yağmur yağdı ki bugün hiç gezmeye uygun değildi.
Her şehir her ev için durum değişiyor maalesef. Benim yatak odasında yatacaklar bir süre orası epey sıcak oluyor salona geçerken mutlaka bir kat ekstra kıyafet şart epey ısı farkı var. Yani anneler bilir doğunca anlarsın canım. Ben yeğenlerimden biliyorum çoğunun ilk günleri benim elimden geçti üçunun ilk banyosu tirnak kesmesi vs hep ben yaptım doğurana kadar onları büyüttuk maşallah kocaman oldular.Valla bende nasil ne giydiricem bilemiyorum. Bu bilgiler cok iyi oldu tesekkurler. Uyurkende bere takmak gerekiyormu başına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?