2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok üzüldüm gercekten. Nasibi yokmus yavrunun. Allah ogluna uzun saglikli ömür versin.

Valla bende nasil ne giydiricem bilemiyorum. Bu bilgiler cok iyi oldu tesekkurler. Uyurkende bere takmak gerekiyormu başına?

Nehir de seçenekler arasındaydı ama içime sinmiyor hiç biri hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Aynen ya ne yağdı bugün yağmur hiç durmadı nerdeyse
Benim de hiç bir isim içime sinmiyor. Kızımda da aynıydı. Yağmur içinde Ğ var diye istememiştim. Doğmadan 3 gün önce kesin kararımızı verdik. sonra kafa rahatladı. Şimdi de aynı durumdayız. İsim beğenemiyoruz.

Sel götürdü sokakları, kızım ayağında yağmur botuyla sırılsıklam ıslandı altını üstünü 2 kez değiştirdik. İnşallah güzel güzel oynar yavrularım zıplarlar yeni koltuklarımızda.

Aynen valla hiç bir isme işte bu çok içime sindi diyemiyorum karar vermem lazım. 6. Ay bitiyor biz daha isim bulamadık. Evet ya bizde ta bucaya gittik bir de mahvolduk yarın bari iyi olsa hava. Malum iş var yepyeni bir hayat senin için. Yeni ev yeni eşyalar küçük bir bebe herşey güzel olacak inşallah

İnsan en ufak birşeyi eksikken aklından çıkmıyor. İsim bulana kadar huzursuzluk dizboyuydu benim de. Seçmek çok zor.

Benimki de aşağıda canım takma kafana. Yukarı çıkar daha. Ara ara durgun olduğu dönemler oluyor bebelerin
Kafaya takmak konusunda nasıl iyiyiz topik olarak malum biliyorsun :)
Sağlıkla gelseler de ohh desek

Epey iş yapmışsın canım maşallah
Yarın benim de kontrolüm var
Korkuyorum
Acaba arada ki fark kapanmış mıdır

Aşıya takılmayayım dedim de
Aşıdan sonra öyle olunca ona bağladım canım
Hep göbek hizasındayken resmen aşağıya kaydı bebek

Hayırlı olsun canım
Ohhh ne iyi etmişsiniz
Biz bişey alamadım daha
Bugün sadece ev alışverişine 600tl harcadık
Eve geldim hala eksik var
Tek maaşla daha da zor
Bebek olunca artacak masraflar
Allah eşlerimize yardım etsin

Vallahi her şey yenileniyor. En çok heyecanlandığım mis kokulu yavrum. Doğsa da koklasam, dizlerini öpsem, sarsam sarmalasam

Kızlar kuru öksürük çar haftalardır
En etkili ne iyi gelir yaa

Aminn inşallah. Bu ay bebek için bir şey almamışım ben de. Ama kredi kartları az harcama yapmaya rağmen çok geliyor. İşimiz iş. Ama bereketiyle gelir yavrular.

Bugün aldık kamerayı. Kaç kanallı bilmiyorum ama umarım ortalık karışmaz :))

Ben de bu saydığın sebeplerden dolayı bugün aldım kamerayı. Aslında ebebekte bugün kameralarda indirim var. Acaba gerçekten uygun mu diye araştırdım. Gittigidiyorda daha uyguna bulup aldık. Bugün bak istersen.

Çok üzüldüm canım allah diğer bebişine sağlıklı, uzun bir ömür versin.
Eşimin isim önerileri; Gökçen , İdil, Güneş, Dünya, ırmak (ırmak istemiyorum ben ) nasıl sizce. Hiç bir isim içime sinmiyor
Ben bunlar arasında İdil diyorum.

Eşim ya eski Türk ismi olsun yada doğadan bir isim olsun istiyor anlaşamıyoruz. Ben derin yada Beren diyorum istemiyor bunları
İkisi de güzel canım. Biz de bir türlü isim bulamadık. Çok zor yaaaaaa. Biz de bir ortak karara varamadık.

Besleniyordur takma kafana hatta birkaç gün önden gidiyor bence.
Güle güle kullanın inşallah, huzur içinde.
Valla bende nasil ne giydiricem bilemiyorum. Bu bilgiler cok iyi oldu tesekkurler. Uyurkende bere takmak gerekiyormu başına?
Her şehir her ev için durum değişiyor maalesef. Benim yatak odasında yatacaklar bir süre orası epey sıcak oluyor salona geçerken mutlaka bir kat ekstra kıyafet şart epey ısı farkı var. Yani anneler bilir doğunca anlarsın canım. Ben yeğenlerimden biliyorum çoğunun ilk günleri benim elimden geçti üçunun ilk banyosu tirnak kesmesi vs hep ben yaptım doğurana kadar onları büyüttuk maşallah kocaman oldular.

İki isim verebilirim kız için beğendiğim eşim istemedi diye kullanmadım.
Selenge ve Aydan
Erkek içinde
Altan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…