Ins canimGünaydın herkese. Biz de eşimin işine göre bu hafta bir gün tontişimizi görmeye gideceğiz. Umarım bu ve diğer haftalardaki bütün kontroller güzel geçer. Herkesten güzel haberler alırız
10 :20 geçe randevum bölük bölük uyudumIns canim
Artik hepimiz riskli donemi atlattik zaten cok sukur bundan sonra buyuyup gelismeleri icin beklicez ondada bi sorun olmaz umarim.
SEPTEMBER LOVE randevun kacta heyecanla iyi haber bekliyorum
Bübchen hoşgeldin seti çok uyguna gelmiş ml lerini bilmiyorum ama sadece şampuanı böyle bir meblağ idi o yüzden ben mustela almıştım. Sağlıklı günlerde kullanınbende mustela alacaktım sonra araştırdım içerik olarak aynılar.. mustelada, bübcende tüm ürünleri yıldızlar listesinde,uygun bulunca ekledim hemenSEPTEMBER LOVE
kızlar merhaba, dün yine hiç bakamadım buralara annemler geldi, bebişe aldıklarını getirdiler, ablamla eşi de geldi.kayınvalidemler de derken epey kalabalık olduk resmen pertim çıktı
annem nasıl özenmiş hep bohçalamış, hurçlamış aldıklarınıablamda öyle
ev resmen panayır yeri ama
İnşallah kuZum babası ile görmeye gidiyoruz
Aynen canım. Hafta sonu falan kaçarız diye düşündüm. Her şey dahil oteli hiç sevmezdik eşimle Yağmur 2 yaşını bitirdiğinden beri her yıl 2 ayrı tatil yapıyoruz, bi yaz başı bi yaz sonu. Hatta 2 yıl önce kongre falan derken 3ü bulmuştu. Aman sağlıkla doğsunlar da gerisi boşş.Günaydın kızlar... zorla uyanıp okula geldim 3 e kadar ayaktaydım. 3 ten sonra da öksürükten uyuyamadım zaten.geronimo_s sen zaten tatil yetinin göbeğinde yaşıyorsun. Haftasonları her yere kaçamak yapabilirsin. Senin yerinde olmak isterdim. Bizim gibi tatil bölgelerine kilometrelerce uzak değilsin ki. Otellere yola dünya para veresin. Ben de Haziran’a plan yapıyorum ilk tatil için ama bakalım eşim izine gelebilecek mi? Bayramla birleştirirsek çok iyi olur. Bakalım hayırlısıyla bi şu doğumlar geçsin de. Sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrucuklarımızı tatile gitmesek de olur.
Büyümüştür yavrum benim. Annesi her şeyi yaptı onun için.10 :20 geçe randevum bölük bölük uyudum
Biraz stres yaptım galiba
Çok korkuyorum beslenmeyi bırakmıştır diye
Daha çok küçük
Çok yağdı zaten iki gündür her yer ıslak sabah yağmıyordu ama hava kapalı.Kız yattım uyuyayım diye tel i falan da dışarda bıraktım oyalanmayayım diye yok yine uyuyamadım. Geç uyudum ama gece uyanmadım naberrr
Günaydın canlar :)))
SEPTEMBER LOVE kontrolün iyi geçecek bugün ama bize de haber ver ihmal etme
-Piraye ve geronimo_s İzmir de yoğun yağış varmış tikkat edin çok ıslanmayın
@4body1soul Ankara da sen varsın artık Ankara kendine iyi baksın
Ohh ne güzelkızlar merhaba, dün yine hiç bakamadım buralara annemler geldi, bebişe aldıklarını getirdiler, ablamla eşi de geldi.kayınvalidemler de derken epey kalabalık olduk resmen pertim çıktı
annem nasıl özenmiş hep bohçalamış, hurçlamış aldıklarınıablamda öyle
ev resmen panayır yeri ama
Aminnn inşallah. Sen de güzel haberler al bu hafta.günaydın kızlar herkesin güzel haberler aldığı bir hafta olsun inşallah. benimde cumartesi kontrol en son beş hafta önce gitmiştim :)
Günaydın sana daGünaydın kızlar
Ne güzel canım.Ay evet gecen sene gittigimiz otel bu sene 2 kat fiyat ckartiyor ayni donem icin.
Yok canim ne fabrikatoruuuu
Biz sadece maddi anlamda sansliyiz.Ailelerimizin durumlarinin iyi olup hep arkamizda olmalari,hayata erken baslayip biseylerin sahibi olmamiz birde esimin yogun calismasi.Mesela esimin dogum oncesi son hafta sonu tatiliydi bu.Doguma kadar ne izin kullanabilecek nede haftasonu tatilleriniee buna gorede maas almasi var.Her cefanin bir ferahi var diyim.
Tabi dogum sonrasida bir ay evde olucak
Günaydın herkese. Biz de eşimin işine göre bu hafta bir gün tontişimizi görmeye gideceğiz. Umarım bu ve diğer haftalardaki bütün kontroller güzel geçer. Herkesten güzel haberler alırız
Şeker yükleme mi yapıldı? İnşallah güzel haberlerle gelGünaydın kızlar bende hastanede kan verdim 1 saat sonra yeniden vericem inşallah sorun çıkmaz.oğluşumu henüz göremedim dr acil ameliyata girmiş bekliyorum.herkes güzel haberlerle gelsin bugün inşallah
Aman ne kucugu koccaman kiz oldu masallah evereceguk onu10 :20 geçe randevum bölük bölük uyudum
Biraz stres yaptım galiba
Çok korkuyorum beslenmeyi bırakmıştır diye
Daha çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?