2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canım ne kadar harika haberler. Vallahi 10 kere girdim baktım durdum ne zaman yazacaksın diye.
Tuzsuz beslenmeye devam. Çok çok iyi bakmışsın annesi yavrunaaa

Kesinlikle çok işe yarıyor kettle özellikle sezaryan olacak yada olan için bol kahve içmek gerekiyor
Kizkardesim mini kettle almis bana.Hastanede biseyler iceyim sicak sicak diye.Kisa denk geldigi icin
Belki sizde alip cantaniza koymak isteyebilirsiniz yazayim dedim

Çok çok iyi oldu hatırlattığınız. Kahve makinem var benim de ufak bir şey iş yerimde su ısıtırken kahve yaparken kullandığım. Onu da koyayım çantaya.

Çok çok iyi oldu hatırlattığınız. Kahve makinem var benim de ufak bir şey iş yerimde su ısıtırken kahve yaparken kullandığım. Onu da koyayım çantaya.
Yaz listeye unutursun
Sen tasinmadan dogum cantani hazirla dursun.Tasinma sirasinda koyacaklarini bulamayabilirsin.Ay sunuda koyacaktim nerdeydi falan diye

Ayy canım ne kadar harika haberler. Vallahi 10 kere girdim baktım durdum ne zaman yazacaksın diye.
Tuzsuz beslenmeye devam. Çok çok iyi bakmışsın annesi yavrunaaa
Sağol kuZum
Aynen sıkı diyet ve tansiyon kontrolü devam edecekmiş Doğuma kadar
Bide ilk 3 ay kanama geçirdiğim için de çentikleşme olmuş olabilir
Kanama olan gebeler de ilerleyen aylar da böyle sorunlar çıkabilirmiş
Doğuma kadar dua edip bekleceğiz
İnşallah kuzum senin oğluşta beslenmeye devam eder

Gizzz 10 kere girdinde niye 9 unda bana laf atmadin
İşlerim çoktu kızma hemen.
Yaz listeye unutursun
Sen tasinmadan dogum cantani hazirla dursun.Tasinma sirasinda koyacaklarini bulamayabilirsin.Ay sunuda koyacaktim nerdeydi falan diye
Geçen bir arkadaş taşındığı gün doğurduğu hikayesini benimle paylaştı. 36 haftalıkmış neyse ki.
Ocak ayı başında hazırlayacağım.

Çentik olursa olsun, tedavisiz bir şey olmasın da. Mart anaları olarak dertlere alıştık.
İnşallah oğlum da beslenir büyür.

SEPTEMBER LOVE çok güzel haberler bunlar. İnan benim kontrolümmüş gibi sevindim. Kocaman olmuş Peracık. Allah hep yüzünüzü güldürsün, sağlıkla alın kucağınıza

Çentik olursa olsun, tedavisiz bir şey olmasın da. Mart anaları olarak dertlere alıştık.
İnşallah oğlum da beslenir büyür.
Kız inşallah senin ki de usg ölçüm azizliğidir. Perinatoloğa gittiğinde sendende çok iyi haberler alacağız inşallah hep bunun için dua ediyorum

keşke benim kayınvalidem de 200 lira verse kendi hiç birşey yapmasaydı, inan suriyelilere versem onlar bile giydirmez , ve evimde boşuna kalabalık. dün sabah açtım ağladım,karşıdan o kadar mı birşeyden anlamayan biri olarak görülüyorum, derisi soyulmuş ayakkabı alıp vermek..

anneme gösterdi aldıklarını ben utanıp açamamıştım kendi elleriyle getirdi açtı, orda da bi ağlayasın geldi yazık annemde ses çıkaramadı.

Kizlar bu arada burun tikanikliginda ne yapacaksiniz
Bu konuda hic konusulmadi.
Benim burun aspratorum var onu kullanicam ama ilk bebegi olacaklar arastirsin onuda yazin listeye

Kız inşallah senin ki de usg ölçüm azizliğidir. Perinatoloğa gittiğinde sendende çok iyi haberler alacağız inşallah hep bunun için dua ediyorum

Yarın öğleden sonra gebelikte ultrasonu iyi olan bir Radyoloğa gideceğim. İnşallah oradan iyi haberler alırım. Perinatologtan randevu alamadım hala.

Oy maşallah canım ya çok sevindim iyi olmasına

İşlerim çoktu kızma hemen.

Geçen bir arkadaş taşındığı gün doğurduğu hikayesini benimle paylaştı. 36 haftalıkmış neyse ki.
Ocak ayı başında hazırlayacağım.
Şubatın sonuna doğru gelmeye başlar bebişler :) benim Şubat sonu olacak mesela

Boşver almadıkları yapmadıkları daha iyi aslında. Benim de atanmış öğretmen görümcem oğluma etiketi üzerin de 9.90 a lcw den sezon sonu tişört almış oğluma kış ayı giydirmem için çünkü bedeni öyleydi. Kaynanam daha bir çöp almadı yapamadı 1.5 yaşın da oğlum.. bi 50 ₺ verdi oda 2 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…