Ayy canım ne kadar harika haberler. Vallahi 10 kere girdim baktım durdum ne zaman yazacaksın diye.Bacımm şimdi çıktım
Şükürler olsun herşey yolunda
Çentikleşme devam ediyor ama Pera beslenmeyi bırakmıyormuş
1530 gram olmuş 38 cm boy
Yüzünü göstermedi çok uğraştı doktor bol çikolata ve birazda şiddet sonucunda
Gülen bir Pera Fotoğrafı çekebildik
O ara annemdem konuşuyorduk yüzünü göstermeyen kızçem birden bize dönüp gülümsedi
Mucize gibi bir şeydi
Doktorum bile duygulandı
Kesinlikle çok işe yarıyor kettle özellikle sezaryan olacak yada olan için bol kahve içmek gerekiyor
Kizkardesim mini kettle almis bana.Hastanede biseyler iceyim sicak sicak diye.Kisa denk geldigi icin
Belki sizde alip cantaniza koymak isteyebilirsiniz yazayim dedim
Gizzz 10 kere girdinde niye 9 unda bana laf atmadinAyy canım ne kadar harika haberler. Vallahi 10 kere girdim baktım durdum ne zaman yazacaksın diye.
Tuzsuz beslenmeye devam. Çok çok iyi bakmışsın annesi yavrunaaa
Yaz listeye unutursunÇok çok iyi oldu hatırlattığınız. Kahve makinem var benim de ufak bir şey iş yerimde su ısıtırken kahve yaparken kullandığım. Onu da koyayım çantaya.
Sağol kuZumAyy canım ne kadar harika haberler. Vallahi 10 kere girdim baktım durdum ne zaman yazacaksın diye.
Tuzsuz beslenmeye devam. Çok çok iyi bakmışsın annesi yavrunaaa
Bacımm şimdi çıktım
O ara annemdem konuşuyorduk yüzünü göstermeyen kızçem birden bize dönüp gülümsedi
Mucize gibi bir şeydi
Doktorum bile duygulandı[/QUOTE
Masallah cnm kilosu cok iyi yediklerin heo bebisine yaramis benim okadra yememe baklirsa obez olmasi lazm smdiye ama yedigim kadar kilosu yok :) 3 hafta oncesi 1090 kilosuydu bidaki uafta bidaha gidecem bakalim senin kadar olmus mu
İşlerim çoktu kızma hemen.Gizzz 10 kere girdinde niye 9 unda bana laf atmadin
Geçen bir arkadaş taşındığı gün doğurduğu hikayesini benimle paylaştı. 36 haftalıkmış neyse ki.Yaz listeye unutursun
Sen tasinmadan dogum cantani hazirla dursun.Tasinma sirasinda koyacaklarini bulamayabilirsin.Ay sunuda koyacaktim nerdeydi falan diye
Sağol kuZum
Aynen sıkı diyet ve tansiyon kontrolü devam edecekmiş Doğuma kadar
Bide ilk 3 ay kanama geçirdiğim için de çentikleşme olmuş olabilir
Kanama olan gebeler de ilerleyen aylar da böyle sorunlar çıkabilirmiş
Doğuma kadar dua edip bekleceğiz
İnşallah kuzum senin oğluşta beslenmeye devam eder
Senin yatak noldu diktin miİşlerim çoktu kızma hemen.
Geçen bir arkadaş taşındığı gün doğurduğu hikayesini benimle paylaştı. 36 haftalıkmış neyse ki.
Ocak ayı başında hazırlayacağım.
Kız inşallah senin ki de usg ölçüm azizliğidir. Perinatoloğa gittiğinde sendende çok iyi haberler alacağız inşallah hep bunun için dua ediyorumÇentik olursa olsun, tedavisiz bir şey olmasın da. Mart anaları olarak dertlere alıştık.
İnşallah oğlum da beslenir büyür.
keşke benim kayınvalidem de 200 lira verse kendi hiç birşey yapmasaydı, inan suriyelilere versem onlar bile giydirmez , ve evimde boşuna kalabalık. dün sabah açtım ağladım,karşıdan o kadar mı birşeyden anlamayan biri olarak görülüyorum, derisi soyulmuş ayakkabı alıp vermek..gercekten ole ya bide biz her seyi kendimiz ypmaya calsyoruz kaynanadan hayit yok bize anca bi 200 tl verdi cocuk icin okadar daha eli ceplerine gtmyor hic benim kendi annem gene baya seyler etti para yolladi battaniyeleri esyalari hep almis yollafi bana esimde dolap besik aldi bi kac eksigi aldik smdi sampuanlari islak mendili ates oceri kaldi alinacak onlari da yavas yavas alalim diyoruz ocaktan snrada her sey pahalilasavak neyi uyguna alirsak akrdir smcta
Kız inşallah senin ki de usg ölçüm azizliğidir. Perinatoloğa gittiğinde sendende çok iyi haberler alacağız inşallah hep bunun için dua ediyorum
Oy maşallah canım ya çok sevindim iyi olmasınaBacımm şimdi çıktım
Mucize gibi bir şeydi
Doktorum bile duygulandı
Kız ne yatağı, bebek için mi?Senin yatak noldu diktin mi
Şubatın sonuna doğru gelmeye başlar bebişler :) benim Şubat sonu olacak meselaİşlerim çoktu kızma hemen.
Geçen bir arkadaş taşındığı gün doğurduğu hikayesini benimle paylaştı. 36 haftalıkmış neyse ki.
Ocak ayı başında hazırlayacağım.
Kiz kendine yastik mi yatakmi koccaman bisey dikecektin yaKız ne yatağı, bebek için mi?
Boşver almadıkları yapmadıkları daha iyi aslında. Benim de atanmış öğretmen görümcem oğluma etiketi üzerin de 9.90 a lcw den sezon sonu tişört almış oğluma kış ayı giydirmem için çünkü bedeni öyleydi. Kaynanam daha bir çöp almadı yapamadı 1.5 yaşın da oğlum.. bi 50 ₺ verdi oda 2 ay oldukeşke benim kayınvalidem de 200 lira verse kendi hiç birşey yapmasaydı, inan suriyelilere versem onlar bile giydirmez , ve evimde boşuna kalabalık. dün sabah açtım ağladım,karşıdan o kadar mı birşeyden anlamayan biri olarak görülüyorum, derisi soyulmuş ayakkabı alıp vermek..
anneme gösterdi aldıklarını ben utanıp açamamıştım kendi elleriyle getirdi açtı, orda da bi ağlayasın geldi yazık annemde ses çıkaramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?